X

Răcire drastică a vremii, chiar și cu 25 de grade

Directorul ANM Elena Mateescu a anunțat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că în România se vor înregistra scăderi drastice de temperatură în următoarele zile.

„De la mijlocul săptămânii viitoare, maximele nu mai depășesc, în bună parte din țară, 6 până la 13 grade Celsius. În zonele depresionare din estul Transilvaniei și nordul Moldovei va fi cel mai frig. Acolo, temperaturile pot scădea până la zero grade, sau mai mult.

Luni, temperaturile se vor menține la nivelul celor de până acum, urmând ca de marți seară regimul de temperaturi să înregistreze scăderi semnificative.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vremea
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Această schimbare bruscă a vremii arată ceea ce spune Sfântul Apostol Petru în a doua sa epistola siborniceasca că exact așa cum femeia înainte de naștere are acele contracții, la fel creația, înainte de a doua sa naștere (căci noi nu vorbim despre sfârșitul lumii, ci despre înnoirea lumii) are aceste pendulari foarte mari ale stihiilor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.