X

Răcire drastică a vremii, chiar și cu 25 de grade

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Directorul ANM Elena Mateescu a anunțat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că în România se vor înregistra scăderi drastice de temperatură în următoarele zile.

“De la mijlocul săptămânii viitoare, maximele nu mai depășesc, în bună parte din țară, 6 până la 13 grade Celsius. În zonele depresionare din estul Transilvaniei și nordul Moldovei va fi cel mai frig. Acolo, temperaturile pot scădea până la zero grade, sau mai mult.

Luni, temperaturile se vor menține la nivelul celor de până acum, urmând ca de marți seară regimul de temperaturi să înregistreze scăderi semnificative.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Această schimbare bruscă a vremii arată ceea ce spune Sfântul Apostol Petru în a doua sa epistola siborniceasca că exact așa cum femeia înainte de naștere are acele contracții, la fel creația, înainte de a doua sa naștere (căci noi nu vorbim despre sfârșitul lumii, ci despre înnoirea lumii) are aceste pendulari foarte mari ale stihiilor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button