X

[FOTO] În nordul Italiei a venit iarna

Vreme extremă în Europa. Un strat gros de zăpadă a acoperit Italia

Noi încă ne agăţăm de vară, dar în nordul Italiei a venit iarna. Un strat gros de zăpadă a acoperit casele şi străzile din localităţile din Alpii italieni, în apropierea graniţei cu Elveţia.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autorităţile locale au intervenit cu utilaje pentru a curăţa drumurile. Iar oamenii şi-au scos hainele groase şi au ieşit la prima plimbare prin zăpadă. În unele locuri, stratul de zăpadă a atins zece centimetri, însă meteorologii nu au veşti prea bune.

După ninsoarea ca în poveşti se anunţă o încălzire uşoară a vremii şi ploi, care ar putea duce la probleme în oraşele montane.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Este ceva ciudat daca ninge la munte?! (de exemplu in Alpi) Eu stiu ca pe culmile Carpatilor, la cotele 2.000 – 2.500, uneori ninge si in august!!

    Sigur ca o ninsoare pe 13 septembrie, la prima vedere pare ceva SENZATIONAL! Dar, daca ne gandim putin… (plus ca PROTV e renumit pentru fake news si stiri manipulate)

    1. in elvetia ninge in multe locuri inca dinainte de venirea “oficială” a iernii, dar asta e normal, tot la fel din cauza apropierii de munte sau chiar unele localități fiind pe munte

    1. Aveti perfecta dreptate. Din cauza pacatelor noastre vremea nu mai este cea normala. Vremea este dupa cum sunt oamenii. Ar fi bine sa invatam ceva din aceste semne, adica trebuie sa nu mai pacatuim. Doamne ajuta !

  2. dar mi-a povestit tata , prin anii 70-80 a prins la bârlad o temperatură de sub -20 de grade ziua in noiembrie, dar ceva de genul în prima parte a lunii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button