X

[FOTO] În nordul Italiei a venit iarna

Vreme extremă în Europa. Un strat gros de zăpadă a acoperit Italia

Noi încă ne agăţăm de vară, dar în nordul Italiei a venit iarna. Un strat gros de zăpadă a acoperit casele şi străzile din localităţile din Alpii italieni, în apropierea graniţei cu Elveţia.

Autorităţile locale au intervenit cu utilaje pentru a curăţa drumurile. Iar oamenii şi-au scos hainele groase şi au ieşit la prima plimbare prin zăpadă. În unele locuri, stratul de zăpadă a atins zece centimetri, însă meteorologii nu au veşti prea bune.

După ninsoarea ca în poveşti se anunţă o încălzire uşoară a vremii şi ploi, care ar putea duce la probleme în oraşele montane.

Categorii
Vremea
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. Este ceva ciudat daca ninge la munte?! (de exemplu in Alpi) Eu stiu ca pe culmile Carpatilor, la cotele 2.000 – 2.500, uneori ninge si in august!!

    Sigur ca o ninsoare pe 13 septembrie, la prima vedere pare ceva SENZATIONAL! Dar, daca ne gandim putin… (plus ca PROTV e renumit pentru fake news si stiri manipulate)

    1. in elvetia ninge in multe locuri inca dinainte de venirea „oficială” a iernii, dar asta e normal, tot la fel din cauza apropierii de munte sau chiar unele localități fiind pe munte

    1. Aveti perfecta dreptate. Din cauza pacatelor noastre vremea nu mai este cea normala. Vremea este dupa cum sunt oamenii. Ar fi bine sa invatam ceva din aceste semne, adica trebuie sa nu mai pacatuim. Doamne ajuta !

  2. dar mi-a povestit tata , prin anii 70-80 a prins la bârlad o temperatură de sub -20 de grade ziua in noiembrie, dar ceva de genul în prima parte a lunii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Citiți și

Close

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.