X

Crimă dublă în Pitești. Un POLIȚIST și-a ÎMPUȘCAT copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis

Caz șocant la Pitești. Un polițist de la Combaterea Crimei Organizate și fiul lui de trei ani au fost găsiți morți în apartament. La mai multe ore de la descoperirea macabră, ies la iveală detalii cutremurătoare! Polițistul din Pitești i-a pus fiului pistolul la cap și a tras. Apoi s-a întins lângă el în pat și s-a împuşcat şi el, a informat realitateadearges.net.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poliţistul în vârstă de 29 de ani era în divorţ.  Soţia acestuia este tot poliţist, la Serviciul Economic. Cei doi aveau custodie comună asupra copilului.

Polițistul i-a pus fiului pistolul la cap și a tras. A folosit o pernă ca să nu facă zgomot. După ce şi-a ucis copilul în vârstă de 3 ani şi 7 luni, s-a aşezat în pat lângă el şi şi-a tras în glonte în zona tâmplei. A folosit arma de serviciu, un Glock de calibrul 9 milimetri.

Poliţistul avea 29 de ani şi era ofiţer la Antidrog, în cadrul Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti. Absolvise Academia de Poliţie în 2011, în acelaşi an cu soţia lui.

Alerta la 112 a fost dată de fosta soţie a acestuia. Divorţul celor doi se încheiase în urmă cu o săptămână. Aveau custodie comună asupra băieţelului. Înainte de gestul extrem a scris mai multe bilete celor dragi.

Mărturie vecină: “Soții erau polițiști. Când o auzeam pe bunica urlând, îmi venea să plâng.”

Psihologul Keren Rosner a comentat la REALITATEA TV, despre ce l-ar fi putut determina pe bărbat să ajungă la dubla crimă. 

“Starea psihologică este importantă și este important să se facă cât mai serios. Faptul că această crimă s-a produs acasă înseamnă că era o realitatea cunoscută numai de soț. O furie pe care nu a mai putut-o controla. Răzbunarea pe soția sa. Nu știm ce conflict a trăit el recent.

El poate profesional să aibă o conduită corectă nici aceste teste psihologice s-ar putea să nu anticipeze astfel de moment, însă persoanele apropiate pot să observe un comportament ciudat și ar putea să intervină. Nu știu dacă se poate interveni, în cazul în care este vorba de o patologie, o stare de moment.

Faptul că a fost o agresiune față de copil înseamnă că trăirea lui a fost mult mai puternică decât grija pe care putea să o aibă.”, a spus psihologul Rosner.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nu am fost creati pentru despartire… Aici e problema curviei: curvia nu inseamna placere ci DESPARTIRE si SUFERINTA! (de fapt si cel care curveste, chiar daca initial crede ca a gasit placere, mai tarziu isi da seama ca sub aparenta placerii de fapt se ascunde tot SUFERINTA)

    Nu a procedat corect politistul dar nici nu pot sa-l condamn!! Poate daca ar fi cautat pe Dumnezeu si daca ar fi cunoscut ce se intampla de fapt cu cei care se sinucid (care ajung direct in iad), ar fi fost mai motivat sa infrunte suferinta generata de …curvie! (nu cred ca sotia l-a parasit ca era praf prin casa; cred ca …e curvie la mijloc)

  2. E brutal si morbid ce s-a petrecut.

    Incerc sa ma pun in pielea lui, in momentul cand a pus la capul copilului arma. Probabil as face-o intr-o situatie limita, pentru a scuti copilul si a evita o moarte dureroasa si cumplita, sau tortura sau ceva de genul cu caracter inevitabil si mai ales pierzator de suflet.

    Dar sinuciderea… nici nu ma pot gandi.

    Cu siguranta sunt detalii pe care nu le vom afla, detalii care au condus la acest act brutal.

    Oricum e greu de iertat asa ceva si ma indoiesc ca Dumnezeu va fi milostiv cu acest suflet.

    Voia Lui Dumnezeu sa se faca.

    Am observat o chestie: sinuciderea asta, apare destul de frecvent in viata politistilor, atunci cand acestora l-i se ruineaza stabilitatea sociala cu tot ce tine de ea. Parca e un tipar, un cliseu, caracteristic acestei branse. Studiati numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button