X

„Timpul s-a sfârșit” – semnificațiile înfiorătoare din cântecul artistei Poppy

Poppy este peste tot, de la Youtube până pe principalele canale de televiziune. Deloc surprinzător, videoclipul ei „Time is Up” este una dintre cele mai răsunătoare vestiri a programului Iluminaților, MKULTRA

Poppy a început să dea fiori pe spatele celor care se uita pe YouTube încă din 2015, cu sute de videoclipuri bizare, suprarealiste și hipnotice. În articolul „Acea Poppy”: Starul YouTube aflat sub controlul Illuminati, am explicat cum întregul act artistic se învârte în jurul MKULTRA. Într-adevăr, aproape fiecare videoclip postat pe canalul ei de YouTube și în care Poppy vorbește către cameră în stil robotic face trimitere la diferite aspecte ale controlului minții. De asemenea, strecurate prin videoclipuri, pot fi găsite subtile dar de netăgăduit trimiteri către satanism. Pe scurt, Poppy este 100% conectată la agenda elitei oculte.

Poppy este de asemenea o artista sub contract cu Island Records. Urmează să lanseze foarte curând un al doilea album de studio, Am I A Girl? [Oare Sunt O Fată? – n.tr.] și să se îmbarce pentru un al doilea turneu mondial cu același nume. Iar de această dată, campania media este una puternică. Într-adevăr, încet dar sigur, numele ei se mută către canalele media principale și este hărăzită să devină un nume de casă.

Expunerea în media

Când ne-am referit prima dată la Poppy, ea era deja un fenomen viral cu milioane de vizualizări pe YouTube. Oricum, rămăsese încă relativ necunoscută marelui public. Probabil că acest lucru se va schimba foarte curând din moment ce acum primește acea dulce expunere în media care, de obicei, este rezervată numai starurilor mari ale lumii. Și ați face bine să fiți convinși că tot ce este legat de ea se concentrează pe controlul minții, exercitat de Illuminati.

Poppy a câștigat în 2017 Premiul Streamy Awards pentru debut artistic. Pe covorul roșu, ea a venit închisă într-o cutie pe rotile, asemenea unui animal în cușcă – o foarte bună metodă de a reprezenta un sclav controlat mental. Ea a venit „trasă pe roți” de către un alt argat MK … adică asociat… Satanic Sinclair… adică Titanic Sinclair.
Costumația stranie purtată de Poppy la ediția din 2018 a American Music Awards a atras privirile jurnaliștilor. Chiar și așa, nimeni nu a menționat că masca simbolizează tăcerea forțată a sclavilor MK.

 

Posterul turneului lui Poppy, Oare Sunt O Fată?, este și el ticsit de simbolism MK.

Posterul este conceput cu un pronunțat carecter dualist, alb versus negru, un concept foarte important în controlul mental. Poppy poartă o pălărie de Mickey Mouse, care este folosită pentru a identifica sclavii MK din industria de divertisment (vezi Programarea Mickey Mouse). Chiar mai mult, culorile roșu, alb și negru sunt culorile oficiale ale elitei oculte. În final, mâinile ținute „pentru rugăciune” fac trimitere la dimensiunea spirituală a „liderului de cult” al personajului ei.

 

Numele turneului – Oare Sunt O Fată? – este exact genul de întrebare pe care o sclavă MK și-ar pune-o după ce mintea, prin traume și spălări pe creier intense, i-a fost adusă la stadiul de tablă goală.

Timpul s-a terminat, piesa principală a noului ei album, este una dintre cele mai răsunătoare celebrări ale controlului minții lansate in ultima perioadă în media. Și a fost difuzată pe posturile naționale de televiziune din America.

Poppy, promovându-și apariția la Late Late Show, cu James Corden drept gazdă. Artista își croiește drumul în curentul media principal.

 

În Timpul s-a sfârșit, Poppy este un sclav MK (ca de obicei) care blestemă omenirea la grămadă și îi dorește distrugerea. Exact. Să ne aruncăm o privire peste versuri.

Timpul s-a sfârșit

Atât versurile cât și imaginile din videoclip vorbesc 100% despre Poppy ca despre o sclavă MK aflată sub control mental. Cu toate că există câteva aluzii că ar fi vreun robot dotat cu inteligență artificială, videoclipul în ansamblu ne vorbește despre o fată complet dezumanizată prin programare.

Prima imagine din videoclip spune totul:

Videoclipul începe cu Poppy întinsă pe un pat, în interiorul a ceea ce pare o celulă stilizată. Ea este conectată la un aparat care îi monitorizează funcțiile vitale. Roboții nu au funcții vitale. Videoclipul este despre un om controlat prin MKULTRA.
Se pot vedea electrozi conectați de capul ei. Mintea îi este literalmente controlată.
Poppy este monitorizată de un operator, interpretat de Diplo.

 

Versurile primei strofe nu ar putea fi mai evidente despre MKULTRA:

În uzină
În locul steril în care m-au făcut
M-am trezit singură
Amețită de la programare
Am fost biciuită din nou?
Dumnezeule, habar nu am…

Poppy se trezește, așadar, „în uzină” (locul unde se produce controlul mental), „amețită după programare”. În cutremurătoarea lume a controlului minții prin traume, „programarea” se face prin droguri, abuz sexual și tortură fizică, terapie cu electroșocuri și alte practici oribile.

Când întreabă „Am fost biciuită din nou?”, se referă la traume atât de intense la care a fost supusă încât a fost desprinsă de realitate iar mintea „i-a fost ștearsă” până la stadiul de tablă goală care poate fi rescrisă de către operator.

Ea descrie apoi laboratorul MK.

E un mister
Toți cei din jurul meu sunt foarte ocupați
Sunt cumva acasă?
Sunt prizonierul sau agentul vostru?
Doamne, nici n-aveți idee.

Poppy este prezentată unei adunări ca fiind un nou prototip de robot.

In videoclipurile ei de pe YouTube, Poppy este un sclav spălat pe creier folosit pentru a racola și alți oameni pentru cultul ei, care urmează să se formeze. Conceptul este prezent și în Timpul s-a sfârșit.

Poppy oferă pilule adepților ei, nu foarte diferit de un preot în timpul euharistiei.
După înghițirea pilulei, pe fețele adepților lui Poppy sunt proiectate serii de 0 și 1, indicând că sunt transformați și ei în roboți (sclavi).

Aparent, pilulele nu sunt foarte sănătoase. Adepții lui Poppy au parte, foarte curând,  de convulsii și dureri.

Lui Poppy nu-i plac adepții și oamenii în general. De fapt, ea vrea să-i omoare.

În a doua strofă, Poppy declară practic că vrea distrugerea omenirii pentru binele mediului.

Amintirile îmi revin exponențial cu fiecare zi
Nu v-ar veni să credeți
Viețile voastre sunt fără sens, sunteți ca niște gândaci
Exterminarea este singura voastră speranță
Istoria omenirii, poluarea și orașele supraaglomerate
Asta e tot ce-ați realizat
Dar nu vă faceți probleme
În curând nu veți mai fi nimic
Doamne, nici nu aveți idee.

Așadar, Poppy, o sclavă MK programată de elita ocultă, îi transmite omenirii că „exterminarea este singura ei speranță”. Artista este, de fapt, trâmbița elitei care visează la depopularea planetei (vezi Georgia Guidestones și picturile înfiorătoare din Aeroportul Internațional din Denver).

Apoi videoclipul purcede în a confirma că Poppy este o unealtă a elitei oculte.

Poppy le cântă noilor ei adepți purtând o rochie care prezintă un cap stilizat de Baphomet – idolul elitei oculte.

Pe scurt, Timpul s-a sfârșit este un amestec a tot ce are elita ocultă: MKULTRA și ale sale practici terifiante, exterminarea umanității și, peste toate, satanism subliminal. Iar canalul CBS îl consideră minunat. Într-adevăr, Poppy a interpretat acest cântec la Late Late Show. Interpretarea a fost ticsită și ea de simboluri.

Poppy la Late Late Show.

După cum puteți observa, se întâmplă multe lucruri acolo în studio. În primul rând, costumația lui Poppy este o cruce gigantică întoarsă – un simbol al satanismului; fete cu peruci blonde (simbolizând sclave sexuale de nivel inferior) dansează în tuburi MK; în final, doi bărbați purtând măști de gaze sfârșesc „morți” la picioarele lui Poppy.

O privire mai atentă la monitor ne dezvăluie că Poppy nu e un robot ci un sclav MK.

Pe monitor se poate vedea numele „Poppy” și denumiri precum „Corp, Sistem Osos, Sistem Nervos”. Roboții nu au sistem nervos.

 

În concluzie

Poppy reprezintă o nouă generație de staruri pop care duc lucrurile la un înfiorător nou nivel. Într-adevăr, în timp ce majoritatea starurilor pop lansează la un moment dat un videoclip cu teme MK, în cazul Poppy toate producțiile ei sunt despre statutul ei de sclavă MK. Ea interpretează acest rol în mod constant, chiar și în interviuri. În subtext, este vorba despre ea ca o victimă a abuzurilor, a traumelor și torturii în timp ce este „programată”.

Aproape că nu-ți vine să crezi ochilor privind-o pe Poppy cântând pe un post național despre cum oamenii sunt „ca gândacii” și cum „exterminarea este singura lor speranță”. Cum ea este, practic, un sclav complet spălat pe creier, tot ceea ce spune este programat în ea. Cu alte cuvinte, elita vorbește maselor prin intermediul ei. Iar lumea o aplaudă, pentru că Poppy este drăguță iar ritmul pieselor ei este antrenant.

Dacă nu se vor trezi repede, masele vor continua să aplaude mesajele care le vestesc propria lor distrugere… până într-o zi când vor constata că, într-adevăr, timpul s-a sfârșit.

NOTĂ OrtodoxINFO

Nota traducatorului:

Habar n-aveam cine este Poppy. Probabil ca după ce vor citi acest articol, mulți vor cauta pe YouTube să vadă ce face fetița asta. În fine, nu mai este chiar o fetiță, are acum vreo 23 de ani. Vor constata că articolul spune adevărul. Ori ea nu știe ce face (și poate o ierta-o Dumnezeu) ori știe foarte bine, iar atunci lucrurile sunt mult mai grave pentru ea… Dar nu numai pentru ea…

În primul rând, și pentru alți artiști, că sunt o armată întreagă. Avem și noi articole pe tema asta, cu duiumul:

FOTO: Inelul lui Beyonce – BAPHOMET …

4 septembrie 1981: S-a nascut papusica illuminati BEYONCE

Înțelesul ascuns al albumului „ANTIdiaRY” (Rihanna) prezintă pașii prin care tinerele vedete sunt inițiate de ELITA OCULTĂ

Videoclipul piesei „Better Have My Money” interpretată de Rihanna promovează obsesia ELITEI cu TORTURA

Lady Gaga confirmă SATANISMUL din spatele industriei muzicale: „Regret că mi-am vândut sufletul către Illuminati“

Lista e uriașă, n-are sens să insistăm.

În al doilea rând, însă, problema este gravă pentru noi toți. Nu avem cum să știm câtă programare MK este în cazul Poppy, așa cum susține articolul. Foarte probabil, însă, că nici nu era nevoie. E suficient să ne uităm la copiii care se înghesuie să participe la concursurile „de talente” de pe la toate posturile TV. Și ei și părinții lor visează să devină o Poppy sau, mă rog, corespondentul ei masculin, după caz. Fără MKLULTRA, fără tortură și electroșocuri, fără abuzuri sexuale. Mirajul succesului, al banilor mulți și al mândriei de a fi o vedetă admirată poate sminti orice minte slabă și orice suflet molâu. Nici nu mai aducem vorba despre efectele pe care muzica lor le poate avea pentru cei care o ascultă… Ar fi deja prea mult pentru ei…

Soluția? Stați departe de TV și de orice forme de divertisment contemporan, mai ales de cele cu viziuni „avangardiste” și „progresiste”. Reduceți timpul pentru muzică, dacă nu de tot, măcar pentru cea modernă: rock, pop, house, trance, etc. Evitați filmele, cu precădere cele hollywoodiene. Necuratul se poate preface în înger de lumină pentru ochii noștri iar artele sunt haine cu care satana se îmbracă pentru a ne înșela. Muzica și filmul sunt pe primele locuri. Prea puțini dintre noi sunt cei care au mintea și sufletul pregătite suficient pentru a filtra răul din acestea și a nu-l lăsa să intre, astfel că ne expunem de bună voie spălării pe creier și uitării de Dumnezeu, fără a fi nevoie de MKULTRA sau alte asemenea orori. Nu că ele nu ar exista și nu s-ar practica dar prostia și slăbiciunea omului au ajuns, din păcate, la asemenea niveluri încât aproape că nici măcar nu mai e nevoie să-l ameninți… Își cere deja singur jugul și e cel mai fericit dacă-l primește.

Doamne, iartă-ne!

 

Nota saccsiv:

 

Cititi va rog si:

SIMBOLISM SATANIC la “American Music Awards” cu TAYLOR SWIFT in rol de regina

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim 500 milioane de locuitori pe Pamant si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL DIN DENVER – un loc DEMONIC. Picturi murale cu SACRIFICII DE COPII și SIMBOLURI APOCALIPTICE

Pe de alta parte, nici muzica clasica nu-i buna:

MUZICA CLASICA si MASONERIA

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Muzică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Am vazut la referendum ca numarul celor inca pot deosebi binele de rau este sub 20% (cca 19% au spus „da”). Iar asta ii include si pe cei care au votat impinsi de la spate. In curand nu o sa mai ai cui vorbi si cui arata astfel de informatii. Vor sti ei „din surse sigure” cum stau de fapt lucrurile (cum a fost, spre exemplu, manipularea cu Dragnea).

  Acum, mai mult ca niciodata, este momentul sa ne uitam la noi si in jurul nostru pentru a face ceva concret cu vietile noastre. Sa iesim din cercul care se inchide pe zi ce trece si sa vietuim firesc in stransa legatura cu Dumnezeu. Atat.

  Citeam deunazi aici pe site un articol cu porcii in care se sugera marea conspiratie de a-i lasa pe oameni fara posibilitatea de a creste porci in gospodarie. Problema nu este neaparat ce fac altii. Lucrarea raului se savarseste continuu in lume dupa cadere. Important este ce facem noi. Cati dintre noi mai crestem porci, ii sacrificam si ii mancam? Cineva pe aici? Nu cred. Atunci de ce ne mai plangem de interzicerea unui drept pe care oricum nu ni-l exercitam?

  N-a inchis nimeni „bisericile” in occident. Pur si simplu nu s-au mai dus oamenii. Nici noi nu suntem departe. Tocmai imi spunea cineva ca in jud Alba sunt zeci de parohii libere. Preotii nici nu vor sa auda sa mearga acolo.

  Haideti sa fim un pic sinceri cu noi insine si sa facem ce ne sta in putere ca sa iesim de sub influenta nefasta a lumii acesteia.

  1. iertati, cei care locuim in orase nu ne dam seama ce inseamna interzicerea cresterii porcilor in gospodariile taranesti… noi mancam de la super/hipermarket, dar oamenii din mediul rural sunt dependenti de animalele pe care le cresc in batatura! ele ii dau omului masa de fiecare zi prin ouale, laptele si carnea lor. celor din orase ne este greu sa intelegem ca familiile din rural au venituri banesti foarte mici si animalele din gospodarie sunt, de multe ori, singurul lor avut, de pe urma caruia isi duc traiul de pe o zi pe alta! un porc taiat poate asigura unei familii pana la o jumatate de an de „liniste” in ceea ce priveste asigurarea hranei… trebuie sa ne mai gandim si la cei din jurul nostru si la problemele lor, nu doar la noi insine si la problemele noastre!
   parohiile libere din Alba sunt, cel mai probabil, in mediul rural, unde viata e grea, cu confort putin si munca multa…

   1. Afla ca si la tara sunt din ce in ce mai putini care cresc animale in gospodarie. Cand am fost la cineva la tara care avea si un mic magazin alimentar in curte m-au rugat sa-i ajut si sa le aduc de la Metro smantana si mezeluri ieftine (din alea cu urme de carne si umflate cu tot felul de porcarii). Sincer, eu pana atunci nici nu ma gandeam ca se cauta asa ceva la tara unde oamenii au vacute, porci, pasari.

    Nu prea am auzit de tineri gospodari la tara. Ori fi si exceptii dar majoritatea nu vor sa stea la tara. E o realitate.

    Eu insa nu ma refeream la toata lumea. Ma gandeam macar la cei care sunt in Biserica si inteleg semnele vremurilor. Nici in randul lor n-am remarcat insa o dorinta de a merge pe o linie conservatoare si sa traiasca o viata simpla la tara (cu mult mai multa nevointa decat la oras dar cu siguranta mult mai curata si mai aproape de Dumnezeu) cu toate ca viata de la oras devine pe zi ce trece toxica trupului si sufletului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.