X

Ierusalim: sataniștii se panichează și nu mai participă la propriul lor eveniment, de instaurare a unei „noi ordini mondiale”, datorită unei eclipse de soare.

Deși asociat cu satanismul, o filozofie bazată pe interpretarea creștină asupra îngerului căzut, Luciferianismul diferă prin faptul că nu venerează doar figura diavolului sau pe Satana, ci figura mai largă a lui Lucifer reprezentând diverse interpretări ale „stelei dimineții” așa cum era ea înțeleasă de culturile antice precum cea a grecilor și a egiptenilor.

În acest context, Lucifer este un simbol al iluminării, independenței și a progresului uman și este adesea asociat, în mod interschimbabil, cu figuri similare din credințele antice, cum ar fi titanul grec Prometeu.

În Biblia satanică, Lucifer este descris ca unul dintre cei patru prinți ai împărăției iadului, „stăpânul aerului” și este descris drept aducătorul luminii, steaua matinală, intelectualismului și iluminării.
Pentru luciferieni, iluminarea este scopul lor final. Principiile de bază ale acestui cult sunt adevărul și libertatea voinței, precum și idolatria sinelui interior și a potențialului suprem.

Mișcarea luciferiană globală a făcut apel la desfășurarea de evenimente în întreaga lume, duminică trecuta, concomitent cu eclipsa de soare. Cel mai important dintre aceste evenimente a fost, probabil, evenimentul programat la Zidul de Vest din Ierusalim, unde se solicita crearea unui al treilea templu satanic, ca parte a procesului de a aduce pacea între Israel și palestinieni.
Invitația pentru crearea de astfel de evenimente a fost făcută pe Facebook și a putut fi citită în ebraică, engleză și arabă:

„Salutări cetățeni ai Ierusalimului! Noi suntem discipolii lui Lucifer și suntem aici pentru a îndeplini profețiile. Așadar, trebuie să începem să punem bazele creării unui Guvern Unic Mondial. În acest scop, solicităm fiecărui cetățean al Pământului să susțină pe 21 iunie 2020, prin marșuri peste tot în lume formarea Guvernului unic Mondial. Aceste demersuri pot începe chiar la tine în oraș, dacă împrăștii vorba familiei, colegilor și oricărui om de pe stradă că acum este momentul ca noul guvern unic mondial să se formeze. Ajută și tu prin a-ți îndeplini partea ta în sprijinul acestui scop: împarte pliante și convinge-ți toți cunoscuții să se alăture ție și nouă în susținerea formării Guvernului Unic Mondial.”

„Solicităm fiecărui palestinian și israelian să vină la Zidul Plângerii din Ierusalim pe 21 iunie, la ora 14, unde vom îndeplini profeția și vom construi Noul Templu al lui Solomon. Acest nou templu va fi construit pentru toți israelienii, palestinienii dar și pentru străini. Singura modalitate de a încheia conflictul israeliano-palestinian este ca un guvern mondial să fie format de aceștia. Așadar, toți palestinienii și israelienii sunt invitați să participe la luna martie luciferică și să își îndeplinească partea lor din efortul constituirii unui guvern mondial. Lucifer e dragoste, Lucifer e viață!”

Marșurile, desfășurate în zeci de locații din întreaga lume, sunt destinate să creeze haos. Cele mai multe proteste se presupune că vor avea loc în capitalele orașelor și unii consideră că demonstranții pot încerca chiar să ridice monumente satanice pe site-urile deja existente, spre exemplu, acolo unde statuia unui general sudist al confederației dar și alte statui pretins rasiste au fost doborâte.

Organizația are filiale peste tot în lume iar duminică marșurile s-au desfășurat în mai multe locații. În invitația la marșul principal din SUA în Raleigh, Carolina de Nord, în care se solicita o nouă ordine mondială, nu este menționat Templul din Ierusalim și nici pacea dintre Israel și Palestinieni.
Aceste evenimente au coincis însă, cu o rară eclipsă solară (inel de foc), la doar câteva ore după solstițiul anual de vară. Sataniștii privesc eclipsa solară ca pe un eveniment haotic, în care legile normale ale naturii sunt sabotate ceea ce ei văd ca fiind de bun augur întrucât, acest eveniment reprezintă ascensiunea răului, victoria lunii și a întunericului asupra soarelui și a luminii.

În discuția sa despre eclipse, Talmudul (Sukkot 29a) a descris în mod specific eclipsele solare ca fiind de rău augur pentru națiunile care își bazează calendarele pe ciclul solar. La sfârșitul acestei secțiuni, care descrie semnele de rău augur aduse de eclipse, Talmud încheie cu o exonerare:

„Când Israel face voința Domnului, nu are nimic de care să se teamă ”, citând pe profetul Ieremia ca sursă.

Solstițiul de vară marchează începutul verii în emisfera nordică și începutul iernii în emisfera sudică. Este momentul în care lumina zilei durează mai mult decât întunericul nopții. Multe ritualuri satanice și idolatre sunt legate de ciclurile lunare și solare. Solstițiul de vară este o sărbătoare înaltă pentru luciferieni, care îl celebrează atunci pe zeul roman Saturnus.

Fundația Western Wall Heritage, care administrează site-ul, a răspuns la o serie de întrebări despre acest eveniment, spunând: „Nu avem cunoștințe despre grup sau despre eveniment, dar oricine poate veni să se roage la Zidul de Vest”.

Cu toate că, un grup de credincioși în Iisus, israelieni, se aflau la Zidul de Vest, așteptând să se confrunte cu luciferienii, la momentul stabilit nu a venit nimeni.

Unul dintre participanții evrei chiar a explicat că, conform eshatologiei creștine, așa cum este ea descrisă în Noul Testament, se va încerca cu siguranță, în mod subversiv, în vremurile de pe urmă, să se creeze o nouă ordine mondială unificată. Din acest motiv, ei au venit acolo să se roage pentru luciferieni și să încerce să-i convingă „prin iubire” să-și abandoneze scopul.

Reporterul Breaking Israel News a fost și el la fața locului pentru a transmite ceea ce se întâmplă la eveniment. Acesta a văzut doar un grup de mai puțin de zece persoane, care purtau tricouri negre cu simboluri satanice.

Așadar, se pare că luciferienii nu au intrat în Piața Zidului de Vest și nu este clar dacă evenimentul lor a mai avut loc.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Satanism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Cum sa aiba satanismul ca obiectiv iluminarea?Intunecarea as mai crede.Ce legatura are lumina cu intunericul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.