X

Templul satanic scoate la loterie avorturi gratis și recunoaște că avortul copiilor

Templul satanic (TST) a anunțat că scoate la loterie avorturi gratuite pentru a promova ritualul religios al organizației, în timp ce încearcă să demonstreze că drepturile religioase ale membrilor lor sunt scutite de orice legi ale statului sau orice ordin care ar putea opri accesul la avorturi în timpul primului trimestru al sarcinii.
Potrivit TST, avortul gratuit poate fi medical sau chirurgical si este transferabil la cerere.

Având sediul central în Salem, Massachusetts, TST descrie noul ritual satanic al avortului drept „o experiență spirituală destinată să insufle siguranță și respect de sine, potrivit convingerilor religioase ale TST”. Organizația susține că aceia care practică ritualul satanic al avortului sunt scutiți de a fi supuși perioadelor de așteptare, consilierea obligatorie, vizualizarea forțată a ecografiilor și lecturii materialelor despre subiect, cum este cerut în multe state.

„TST își bazează afirmațiile cu privire la scutirile de la mandatul de avort pe asigurările acordate de State Religious Freedom Restoration Acts sau RFRA, care, în general, interzice guvernului a interfera substanțial cu exercitarea liberă a religiei unei persoane”, a relatat TST într-un comunicat de presă.

Templul satanic susține că ritualul avortului practicat de membrii săi este scutit de reglementările existente în materie de avort, pe baza libertății religioase. Ei atrag atenția asupra ordonanței din 2014 a Curții Supreme că Hobby Lobby, ca afacere, avea dreptul să nu acopere prevenirea sarcinii, inclusiv medicamentele abortive, ca parte a programului lor de sănătate pentru proprii angajați, din cauza convingerilor sale religioase care considerau o astfel de practică drept imorală.

TST spune că toate avorturile făcute de membrii lor sunt acte religioase de satanism și sunt protejate sub acea ordonanță.
Washingtonul ameninţă să ‘impună’ la ONU revenirea la sancţiuni împotriva Iranului.

De asemenea, organizația a pus la dispoziția tuturor membrilor săi o scrisoare șablon pentru a solicita o scutire religioasă de la restricțiile de avort.

Fondată în 2012, TST susține că are mai mult de 300 000 de membri în toată lumea.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
AvortSatanism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. DE FAPT AVORTUL ESTE ÎN SINE UN ACT SATANIST CARE NICI MĂCAR NU ARE NEVOIE DE UN LOBBY INSTITUȚIONALIZA, CONCRET BRANDUIT PRIN INTERMEDIUL VREUNUI ONG, ORI CEVA SIMILAR CU CEEA CE FACE SUBIECTUL ARTICOLULUI DE FAȚĂ-PROBABIL UNIC ÎN PEISAJUL JURNALISTCII ROMÂNEȘTI.

  1. De aceea permite Dumnezeu să se folosească acele containere ale mortii pe care le-a adus Arahat, care nu au geamuri, cu uși care se inchid pe dinafară, ca cei care intră acolo să moară precum pruncii avortati: fără să poată vedea lumina zilei, fără să îi audă nimeni, fără să se poată apăra…. precum acei copilasi nevinovati….

 2. Toate aceste suflete nevinovate (ale copiilor avortati) striga către Dumnezeu :”osândă Doamne, osândă. Noi nu am putut ajunge pe pământ ca să fim botezați. Ce vina avem noi?! „… Vai de mamele care nu se pocăiesc!

 3. Vor să ne interneze forțat la psihiatrie! Urmează instaurarea unui cumplit regim totalitar!
  https://www.facebook.com/vaccinuricitesteprospectele/photos/a.171008046855308/668841473738627/
  «ATENȚIE!
  În lista unităților medicale pentru Bucuresti sunt incluse 4 spitale, din care unul este ….. Spitalul de Psihiatrie ”Prof. Dr. Alexandru Obregia”, adica fostul „Spital nr.9” pentru cine mai ține minte denumirea de trista amintire.
  Includerea unui spital celebru de psihiatrie in aceasta lista mi se pare super suspectă…»

 4. Noi in Romania suntem muuult mai avansati chiar decat si TST. TST se lupta sa plateasca firmele avorturi? Asta e nimic. La noi stiti ca toti care platim taxe la sanatate platim si avorturile tuturor celorcare si le fac gratuit la stat in spitale.
  Niciun politician nici macar NU INSINUEAZA cum ca ar fi, teoretic, vreodata interesat el sau ea sau partidul din care face parte ca sa nu mai platim toti avorturile la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.