X

Coperta revistei The Economist: “The World in 2019”…

Aceasta este coperta revistei The Economist detinuta de familia Rothschild, pentru “The World in 2019”: NEAGRA

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Simbolistică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

  1. Daca va ingadui Dumnezeu !
   Cei de la Economist propun, dar Dumnezeu trebuie sa ingaduie !

   PS: Pe când era tânăr, părintele Gavriil [Urghebadze-Ivireanul] tot căuta să calculeze numele lui Antihrist. În vremea rugăciunii, i-a apărut un înger care i-a zis:
   „Numele lui le este ascuns oamenilor, dar lupta dintre Prorocii Enoh și Ilie și Antihrist se va vedea la televizor.”
   „Cuvintele ziditoare ale părintelui Gavriil erau în primul rând despre ascultare și despre smerenie. Spunea mai ales: «Fiii mei, nimic să nu faceţi fără binecuvântarea duhovnicului! Să nu vă lipsiţi de binecuvântarea lui nici dacă vi s-ar arăta un înger înfocat, în toată minunăţia lui.»”

   Sora Tecla Oniani își amintește:
   „Într-o zi, după Utrenie, m-am simţit tare obosită și mai degrabă voiam să dorm decât să merg la treaba mea, așa că m-am dus la chilie. Pe drum, m-am întâlnit cu părintele Gavriil, care, cu chipul luminat de bucurie, mi-a strigat: «Așa care va să zică, alergi la ascultare?!9 Bine faci!» Dorinţa de a dormi mi-a pierit pe dată și mi-am făcut ascultarea cu atâta zel, încât întreaga zi n-am mai simţit nici o oboseală.”

  1. Pe 11.11. 1918, într-un vagon de tren, s-a semnat încheierea Războiului cel Mare, așa cum a fost numit în epoca, PP ritmul Război Mondial.

 1. 2019 va fi sigur un an negru, cu genocid si crime. Nu vor lipsi, ca de obicei, de pe lista atacurile teroriste. Dar asta, in cel mai bun caz. In cel mai rau caz, ne paste a 3-lea razboi. Cine stie, la ce grozavii s-au mai gandit. Doamne fereste-ne. Sa ne rugam la biserica pentru pace si pt iertarea pacatelor noastre , ca s-a umpult paharul rautatilor pe pamant si fiecare dintre noi a contribuit la asta.

 2. În profețiile sale, cuviosul Kuksa al Odesei (1875-1964), spunea că unii dintre contemporanii lui vor prinde vremurile antihristului. Deci venirea acestuia este aproape. Asta ne și arată coperta sinistră a revistei The Economist pentru 2019. Și ce să vezi? Coincidență! Acesta este al 33-lea număr al revistei.
  Coperta revistei ar putea să vizeze mai multe evenimente care s-ar putea produce unul după altul sau simultan în 2019:
  – se pot declanșa prăbușirea dolarului și a SUA, care sunt pregătite de mult timp, iar cele 800 de ”FEMA prison Camps”, spun unii, sunt rezervate în special populației albe și creștine care se va răzvrăti în caz de ”Martial Law”;
  – prăbușirea dolarului poate duce la o criză economică mondială fără precedent, în care vor fi târâte majoritatea țărilor, și care va duce și la dispariția banilor „cash”;
  – dispariția banilor „cash” va da un avânt maxim actelor biometrice, cardurilor cu cip, în așa fel încât nimeni să nu mai poată vinde și cumpăra decât „on line”, fiecare tranzacție fiind atent supravegheată;
  – se pot declanșa mari cutremure de pământ, așa cum specialiștii așteaptă să se întâmple pe coasta Californiei, în Japonia și în alte locuri. Vă amintiți de recenta simulare de cutremur din România?;
  – valuri masive de imigranți pot pătrunde în toată Europa pentru ca rasa albă și creștină să fie în sfârșit decimată;
  – se pot semna noi acorduri inter-creștine și inter-religioase pentru a se ajunge la o ”religie” mondială unică, și care să-i ”satisfacă” pe toți;
  – se pot produce pași fermi în direcția unui guvern mondial unic, care împreună cu religia mondială unică îl vor instaura pe antihrist. În aceste condiții UE ar putea fi desființată pentru că și-a îndeplinit „misiunea”;
  – se vor generaliza și se vor extinde prin lege drepturile LGBTQ, se va face educație obligatorie sexuală și transsexuală copiilor și tinerilor, pentru controlul populației și pentru pervertirea morală a oamenilor (săvârșirea păcatului cu trupul, fiind cel mai grav păcat), iar cei ce se vor împotrivi, vor fi băgați la închisoare în baza legilor care se vor aproba. Vă amintiți de referendumul recent în care românilor nici prin cap nu le-a trecut că ar fi trebuit să voteze pentru ei? Este posibil să fie ultimul referendum la care poporul român să fi putut să-și spună cuvântul. Dar românilor le-a pierit până și instinctul de conservare, ce să mai vorbim de credință;
  – se va produce un al treilea război așa cu este profețit, și așa cum arată și „Georgia Guidestones”, și vor rămâne pe pământ o jumătate de milion de oameni, așa cum doresc cei care le-au ridicat.

  Nu știm în ce ordine se vor petrece aceste evenimente și dacă se vor petrece toate în 2019. Eu înclin să cred că vor începe cu partea economică, dar 2019 va fi un an de cotitură.

 3. In protocoalele de la Toronto planurile lor trebuiau infaptuite pana in 2000. Deci deja au intarziat 18 ani. Cred ca se grabesc ei dar noi prin pocainta putem sa imblanzim mania Domnului asupra noastra si sa ne ma lase timp.

 4. Sunteti singurii care spun adevarul strivit zilnic de inselatoria care ne inconjoara din toate partile! Dumnezeu sa va apere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.