X

O zi interesanta: 11.11.2018, ora 11, Paris

Despre ciclurile lungi de 100 de ani

de Saccsiv
Foto: https://www.voanews.com/a/over-60-world-leaders-to-attend-paris-wwi-commemorations/4618915.html

Primul Razboi Mondial s-a incheiat la ora 11 a zilei de 11.11.1918. Multi de 11. Intamplare? Nu cred. Papusarii iubesc mult numarul 11. Iar Aleister Crowley o confirma:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://dantanasescu.ro/2011/03/14/numerologia-oculta-si-catastrofele-umanitare.html

Primul Razboi Mondial a fost foarte important pentru ei. Ba mai mult, dupa declansarea oficiala a crizei, in 2008, Mugur Isarescu vorbea despre ciclurile lungi de aproximativ 100 de ani, amintind de cel inceput cu batalia de la Waterloo (1815) ce a durat pana la primul razboi mondial (1914), cand a inceput altul, ce se va incheia curand. Recunostea ca anumite cercuri chiar se pregatesc de celebrarea primei conflagratii. Si ca pana la 1900 SUA s-a dezvoltat cu capital englez si olandez.

Intrebat fiind daca socul este suficient pentru o noua reasezare, a raspuns ca … razboaiele au dus la progres.

Am scris atunci cat de „englez” si „olandez” era capitalul ala. Adica era al lui Rothschild. Ma voi axa acum oleaca pe treaba cu ciclurile.

Asadar, sa ne amintim cate ceva despre primul razboi mondial, numit pe atunci marele razboi, caci cu asa o conflagratie nu se mai intalnise omenirea in intreaga sa istorie. A fost atat de mare, incat multe din cele importante la nivel mondial nu au mai fost la fel. Atunci a inceput destramarea marilor imperii. A fost atat de cumplit, incat statele lumii au hotarat sa faca Liga Natiunilor.

A inceput la 28 iunie 1914, dupa atentatul de la Sarajevo si s-a incheiat, dupa cum spuneam, la ora 11 a zilei de 11.11.1918.

Iata si cateva detalii despre care se vorbeste mai putin:

Satanistul Aleister Crowley, unul dintre stalpii new age, a fost printre cei ce s-au ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” conform careia luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in primul razboi mondial. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.

Dupa armistitiu, blocada Aliatilor impotriva Germaniei a fost atat de crancena, incat multi considera ca parca niste papusari chiar au dorit accederea la putere a national socialismului. Unii dintre ei chiar au fost siguri de asta. Iata ce spunea Louis Thomas McFadden:

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

Si o spunea inaintea declansarii celui de Al Doilea Razboi Mondial:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Tot prima conflagratie a permis crearea republicilor sovietice precum:

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

Dar si victoria Revolutiei Bolsevice din Rusia:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Care Revolutie s-a facut cu banii evreilor ce fondasera Federal Reserve, dintre ei cel mai activ fiind Jacob Henry Schiff (1847–1920), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat de asemenea Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez.

In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial.

In 1906, cand s-a format American Jewish Committee, a fost unul din primii lideri.

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie. A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus mai apoi bazele Federal Reserve. De asemenea a fost director la New York City National Bank,  Equitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

Ginerele lui Solomon Loeb.

In 1914 co-fondeaza  NAACP impreuna cu evreul Stephen Samuel Wise, cel ce intr-o conferinta in New Jersey din 1911 spunea:

Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii

Vorbea el atunci despre Woodrow Wilson… Asta ca sa intelegem cum merg lucrurile in demonocratie.

Cititi va rog si:

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Revenind in zilele noastre, care sa fie acele anumite cercuri ce se pregatesc de celebrarea primei conflagratii, de care vorbea Mugur Isarescu?

Probabil ca e vorba despre acele cercuri din care fac parte cei ce au declansat si criza din 2008 si care tot pregatesc de zor si razboiul ultim, cel aducator al solutiei pacii mondiale prin crearea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:

CRIZA URIASA vine. Cine sunt papusarii ei si de ce au nevoie de ea?

Si mai probabil este insa ca acestia nu vor celebra in public. Pentru luminile rampei este o ceremonie despre care aflam indirect, din stirile care ne comunica faptul ca a fost invitat si Vladimir Putin:

Putin, invitat la Paris pentru ceremoniile de aniversare a încheierii Primului Război Mondial

Sau poate ca papusarii nu vor mai celebra sfarsitul, ci deja au celebrat inceputul Primul Razboi Mondial, doar ca noi nu stim, caci nu s-a mai scapat nici o marioneta de rang inalt intre timp. Oricum, ce vor pregati pentru viitor, nu poate fi decat ceva groaznic pentru omenire.

De ce asa, din 100 in 100 de ani? Nu stiu. Asa gandesc ei, in cincinale, decade, secole. Asa lucreaza ei, cu simboluri, de la numerele 5 sau 11 si pana la piramide ochioase aruncate peste tot. Asa ii invata dracul.

Vom asista la vreo surpriza gen 9/11 si la Paris pe 11/11, unde au fost invitati zeci de sefi de stat? Asa, ca mega ofranda adusa lui Baphomet, ca sa le mearga bine in edificarea Noii Ordini Mondiale? Nu stim, dar nu-i exclus.

Oricum, pana la Al Treilea Razboi Mondial si ultimul, multa vreme nu mai este.

Inchei amintind de una dintre profetii:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpurila sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind

Cititi va rog mai multe la:

Ce spun Sfintii Parinti despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button