X

CRIZA URIASA vine. Cine sunt papusarii ei si de ce au nevoie de ea?

Chestii pe care nu vi le explica nimeni in mass-media

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vine criza. Si va fi uriasa. Asta veti auzi din ce in ce mai des in mass-media, inclusiv prin “explicatiile” unor “profeti economici” precum:

Nouriel Roubini: Cinci indicatori care arată o CRIZĂ și o RECESIUNE viitoare mai severă decât precedenta

Si deja cititi astfel de stiri:

Digi 24 din 11.10.2018: Cadere puternica pe Wall-Street

Mediafax din 12.10.2018: Cădere pe bursele asiatice, antrenate de prăbuşirea de pe Wall Street

Miscari de bursa ce au rostul lor, asa, ca la razboi, cand se regleaza tirul. Sau ca un soi de acordare a instrumentelor dintr-o orchestra. Sau ca un soi de repetitie generala. Dar nimeni nu ne spune la tv si cine sunt papusarii burselor.

De fapt, criza din 2007 nici nu s-a incheiat, doar pare ca suntem inca bine dar “Nu se termina pana cand nu canta doamna cea grasa”, cum ii place Christinei Lagarde sa spuna. Iar criza din 2007 a fost declansata voit de aceiasi care au declansat si Marea Depresie din secolul 20:

Remember: ROCKEFELLER, principalii declansatori ai marii depresii economice din secolul 20

Ca sa intelegeti insa cine sunt papusarii crizelor si cum actioneaza ei, studiati cu mare atentie articolele:

I. Angrenajul crizelor economice. Bursele de Valori si Capitalul Speculativ

II. Angrenajul crizelor economice. Banii si Bancile

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Nu va leneviti si nu spuneti ca stiti, ca sa nu mai cititi, caci majoritatea dintre voi doar credeti ca stiti, dar, de fapt, nu stiti nimic. Iar cand nu te bazezi pe o fundatie solida, la primul examen clachezi si incepi sa insiri prostii.

Dupa ce ne lamurim ca exista niste papusari, vine firesc intrebarea: dar de ce le trebuie o criza?

Simplu. Cea din secolul trecut s-a incheiat cu al doilea razboi mondial. Aidoma se va termina si aceasta, cu al treilea razboi mondial. De ce le trebuie inca o conflagratie? Cititi va rog:

Ce spun Sfintii Parinti despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. De venit vine sigur. Toata lumea este de acord cu asta. La fel ca si cutremurul cel mare din Vrancea. Numai ca nimeni nu stie CAND. Acum sunt iarasi turbulente pe burse iar unii zic ca va trece valul iar altii ca vom intra la apa.

    Dupa cate nefacute facem ma mir ca Dumnezeu inca ne mai rabda. Acestea sunt semnale clare ca singura sansa este apropierea sincera si neconditionata de adevaratul Dumnezeu, cel care ne poate scapa de rele in viata aceasta dar, mai ales, ne poate da viata vesnica.

  2. Interesant este faptul că aceste alarme au loc la scurt timp după eșecul referendumului;mă întreb dacă are legătură directă cu noi;dacă suntem așa importanți,sau mai bine zis dacă am fost o piedică așa grea pentru păpușari încât până la referendum nu au îndrăznit să arunce în piață aceste alarme;tind să cred că da,fiindcă Dumnezeu dacă ne mai iubea(ca popor),ne dădea un cutremur de nu ne vedeam și așa Alegea pe cei care au mărturisit Adevărul a referendum;dar Tatăl Ceresc S A lepădat de noi și NE a lăsat în mâna lui satan;de aici va începe ,,diatracția”;vorbim peste ani(nu foarte mulți)

  3. Corectări:1 ,,au mărturisit adevărul la referendum”și 2 ,,de aici va începe distracția”;ar fi o treabă dacă la rubrica comentarii a ți adăuga o opțiune limitată(de timp)de corectare a eventualelor greșeli

  4. ROMAN! https://m.dcnews.ro/plesoianu-raspuns-fulminant-pentru-gerea-e-o-mare-eroare-in-ce-scrieti-savant-domnu-gerea-concentrati-va-domn-e-un-pic_617708.html

    floare rarisima in intreg spectrul politic romanesc. Adica patriotism “neanimat” de servicii secrete din spate. Iar asta e o problema. Daca va continua asa nu-l vad “bine” pe Plesoianu in viitor. V-a sfarsi nu bine deloc …, iar Sistemul va avea grija! Nadajduiesc ca omul sa aiba si o suficienta cultura religioasa…, de fapt bunul simt pe care-l probeaza la fiecare interpelare sau initiativa il recomanda si ca un om cu oarece cultura si credinta crestina. Caci fara aceasta chiar nu cred ca se poate presta la un asemenea nivel de profunzime si hotarare .. Ramane de vazut. Sper ca daca va face o alianta sa fie numai cu un Daniel Dragomir atat (care vine de unde vine si si-a pus pielea-n bat de nu stiu cate ori. Evident si aici ramane de vazut)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button