X

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

de Saccsiv

Se spune ca “Singurul lucru pe care l-a invatat omenirea din istorie este ca n-a invatat nimic din istorie”. In speranta ca nu toti oamenii sunt totusi astfel, repostam un articol de acum un an si jumatate pentru a reaminti indecisilor inca un motiv pentru care este necesara votarea DA la Referendum.

Unul dintre desenele realizate de Artistul Poporului Sergei Merkurov pentru cartea Alfabetul Erotic aparuta in Uniunea Sovietica in 1931. Foto: https://batumitest.wordpress.com/2014/06/23/%E1%83%A0%E1%83%A3%E1%83%A1%E1%83%A3%E1%83%9A%E1%83%98-%E1%83%94%E1%83%A0%E1%83%9D%E1%83%A2%E1%83%98%E1%83%A3%E1%83%9A%E1%83%98-%E1%83%90%E1%83%9C%E1%83%91%E1%83%90%E1%83%9C%E1%83%98/sergey-merkurov-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%B2-alfabeto-erotico-sovietico-1931-png-033/

Majoritatea considera astazi ca bolsevismul in Rusia a insemnat expropriere, mai putina libertate religioasa si eliminarea celor care se opun:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mușamalizarea celui mai mare holocaust din istorie, REGIMUL STALINIST, responsabil pentru decesul a peste 20 de milioane de oameni: În 1979 KGB a ordonat SCUFUNDAREA TUTUROR CADAVRELOR victimelor MARII EPURĂRI din anii 1930, descoperite odată cu inundațiile de pe ȚĂRMUL FLUVIULUI OBI DIN SIBERIA

DESENE: Tortura si crima in Gulag

Viața și pătimirea Sfântului Ierarh Nou Mucenic ERMOGHEN al Tobolskului și Siberiei / Prigonit pentru că l-a mustrat pe RASPUTIN / Ucis de REVOLUȚIA BOLȘEVICĂ

La+interogatoriu._490068
La interogatoriu. Foto: http://www.romanialibera.ro/galerie/tortura-si-crima-in-gulag–ororile-temnitelor-sovietice–in-desenele-unui-angajat-al-nkvd-341955/img/1

Bolsevismul in Rusia a insemnat insa ceva cu mult mai teribil: o punere in practica a intregii agende illuminati a NOII ORDINI MONDIALE, intr-un soi de repetitie zonala a ceea ce va fi curand la nivel mondial:

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793)

Reynald_Secher-Guerre_de_Vendée_combat_de_géants-dvd
Foto: http://leslivresdebb.blogspot.ro/

Iar printre punctele fundamentale ale acelei agende, gandite inca inainte de Revolutia Franceza, figurau distrugerea familiei si indobitocirea prin sex:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Iata ce putem citi in articolul scris de Paul Ghitu, Amor liber, comune sexuale şi lgbtism oficial în comunismul sovietic al anilor 20, de pe EVZ:

Există o părere, aproape unanimă, că comunismul, ca regim politic, a fost incompatibil cu homosexualitatea, libertinajul transformat în valoare socială absolută, prostituţia. Şi cel puţin în parte – adică pentru URSS-ul de după 1934 şi pentru celelalte state ale blocului sovietic, ce aveau să apară după 1944 – este adevărat. 

Alta a fost însă realitatea în ceea ce priveşte amorul liber, sexul la grămadă, aberaţiile lgbtiste, avortul în anii de început ai Rusiei sovietelor, când bolşevicii au avut ocazia să verifice pe propria piele un adevăr simplu: între construcţiile minţii omeneşti şi normalul, firescul vieţii, între fantasmele universului interior şi legile universului exterior există diferenţe care ajung să se manifeste în conflicte distrugătoare pentru fiinţa umană. Revoluţia sexuală este, aşa cum o găsim în toate documentele ideologice şi doctrinare socialiste şi comuniste, o componentă de bază a revoluţiei socialiste/comuniste. Dar ca şi toate celelalte teze şi obiective ale acestora, şi aceasta este echivalentă cu o întoarcere nihilistă împotriva persoanei umane şi a umanităţii în ansamblu.  De aceea, eşuarea lamentabilă în faţa cerinţelor realităţii, a unui experiment de amploarea şi durata celui sovietic, este un argument irefutabil în favoarea rezistenţei faţă de asaltul revoluţiei sexuale occidentale actuale, un tsunami de forme aberante, dezgustătoare şi criminale.

Ludwig von Mises explică fascinaţia produsă de socialism, încă de la apariţie, prin faptul că acesta … promite nu numai bunăstare – bogăţie pentru toţi – ci şi fericire universală în amor. Acestei părţi a programului său i se datorează o mare parte din popularitatea pe care o are. (Interesantă zonă comună cu marea iubire a socialiştilor, islamul care şi el promite fericirea erotica fără limite, dar post-mortem.) Ca dovadă: nicio altă carte de literatură socialistă germană nu a fost citită de un public mai numeros şi nu a avut o eficacitate propagandistică mai mare decât lucrarea lui August Bebel, „Femeia şi socialismul”, (apărută în 1879, reeditată de 50 de ori în Germania numai până în 1909, tradusă în circa 20 de limbi), care este dedicată mai presus de toate temei amorului liber.

Piatra de pe mormantul lui August Bebel, adica un obelisc, adica un falus. Foto: https://en.wikipedia.org/wiki/August_Bebel

Revoluţia sexuală din Rusia sovietică este analizată pe larg în cartea psihanalistului german socialist Wilhelm Reich „Die Sexualität im Kulturkampf: Zur sozialistischen Umstrukturierung des Menschen”, (Sexualitatea în războiul cultural: pentru restructurarea socialistă a oamenilor) apărută în 1936. De remarcat că aflăm încă din titlul cărţii două lucruri esenţiale: că stânga a declarat război vechii societăţi umane şi că sexualitatea este una dintre armele sale principale. De fapt, acest titlu este înlocuit la ediţiile de după 1945 cu mai puţin belicosul şi explicitul Revoluţia sexuală. Au fost făcut mai ceţoase şi subtitlul şi temele principale: familia, religia, politicile extremei stângi etc.

La finalul acestui articol voi menţiona şi alte referinţe privind acest subiect. În cele ce urmează vă voi prezenta şi câteva extrase din articolul lui Pavel Preanikov „Revoluţia sexuală din Rusia: Bolșevicii au fost primii care au reușit „emanciparea moravurilor”, a cărui traducere a apărut în articolul „Exemplificarea rădăcinilor comuniste ale revoluției sexuale neomarxiste de azi”.

Proiectul revoluţiei sexuale bolşevice apare, încă înainte de declanşarea insurecţiei comuniste, în corespondența dintre Troțki și Lenin (1911). Troțki: „Fără îndoială, opresiunea sexuală este principalul mijloc de înrobire a omului. Atâta vreme cât exista aceasta opresiune, nu poate fi vorba de adevarata libertate. Familia, ca instituție burgheză, și-a trăit complet traiul.”…. Lenin: „… Și nu numai familia. Toate interdicțiile cu privire la sexualitate ar trebui să fie eliminate… Avem ce învața de la sufragete: chiar interzicerea dragostei intre persoanele de același sex ar trebui sa fie eliminată”.

Ca urmare, atunci când iau puterea, din chiar primele zile, Lenin şi ai lui trec la punerea în practică, în paralel cu măsurile necesare pentru consolidarea puterii, a celor pentru iniţierea şi victoria revoluţiei sexuale. Pe ansamblu, se poate spune că unele dintre ele depăşesc şi cele mai ultraliberale iniţiative de astăzi. Este abolită „tirania căsătoriei”, sunt dezincriminate, promovate şi chiar impuse, avortul, relaţiile homosexuale, relaţiile cu minori, relaţiile sexuale în grup, exhibiţionismul public. Asemănător „parteneriatelor civile” promovate acum, bărbatul şi femeia puteau forma şi lichida o familie fără a fi obligaţi să-şi înregistreze căsătoria la oficialităţi. Parteneriatele de acest tip puteau fi dizolvate uşor, la simpla solicitare a unei parţi, iar după desparţire înceta orice obligaţie reciprocă. In 1924, dupa datele deținute de Zeitlin, un angajat al instituției conduse de Troțki, „in orașele mari, „cuplurile”, in comparație cu familiile, alcatuiesc majoritatea”. Jumătate din copii născuţi erau în afara căsătoriei, în cuplurile volatile. Ţara s-a umplut repede de copii nedoriţi, lăsaţi pe străzi, de prostituate (mult mai multe decât pe vremea ţarismului), de cenuşa trupurilor copiilor avortaţi . Avortul era atât de la îndemână încât ajunsese aproape o metodă contraceptivă, unele femei făcând şi câteva avorturi pe an. Pe străzi au loc manifestări la care astăzi, încă, liberalii progresişti, se pot doar gândi – oamenii se plimbă, sau fac diverse „happeninguri” în pielea goală, se urcă astfel în tramvaie, sau se năpustesc în clădiri publice. Orgiile sexuale în interior, sau în spaţii deschise, erau spectacole educative. Adolescenţii primeau la orele de educaţie sexuală îndemnuri şi sarcini de a se aborda fără reţineri toată gama de relaţii sexuale. Teoria era completată cu practică în tabere, cercurile de studiu, sau cu ocazia unor acţiuni pionereşti sau komsomoliste. Sexologii veniţi din străinătate (peste 300), în special din Germania, pentru a ajuta la predarea educaţiei sexuale în şcoli, sunt entuziasmaţi de vigoarea cu care se răspândeşte revoluţia sexuală. Iată ce spune Preanikov:

.... sunt emise decretele lui Lenin (la 19 decembrie 1917) „Cu privire la abolirea căsătoriei” și „Cu privire la abolirea pedepsei pentru homosexualitate” (acesta din urmă era parte a decretului „Cu privire la căsătoria civilă, copii și despre modificarea actelor de stare civilă”). In special, ambele decrete confereau femeii „autodeterminarea materială, precum și sexuala” și au introdus „dreptul femeilor la libera alegere a numelui și a locului de reședință”. Potrivit acestor decrete, „uniunea sexuală” (al doilea nume „uniunea prin căsătorie”), era posibil să se încheie rapid și să se desfaca la fel de ușor.

… la Petrograd (Sank-Petersburg), la 19 decembrie 1918, a defilat o paradă a lesbienelor, care au aniversat un an de la decretul „Cu privire la abolirea căsătoriei”. Troțki nota, in memoriile sale, că Lenin a afirmat cu bucurie la auzul acestei vești: „Țineți-o tot așa, tovarăși!”. La acea paradă, se purtau pancarte de tipul: „Jos cu rușinea”. Acest apel, în cele din urma, a fost preluat și utilizat pe scară largă in iunie 1918, atunci când mai multe sute de reprezentanți ai ambelor sexe au mărșăluit prin centrul Petrogradului complet goi.

…, în guvernul provinciei Reazani, in 1918, s-a emis un decret „Cu privire la naționalizarea femeilor”, iar în Tambov, in 1919 – „Cu privire la distribuția femeilor”. In Vologda, sunt puse în practica, astfel de dispoziții: „Fiecare membră a komsomolului, studentă la cursurile de calificare sau orice alta studentă, care  primește o ofertă de a intra în relații sexuale, de la un komsomolist sau student la cursurile de calificare, ar trebui să o ducă la îndeplinire. In caz contrar, ea nu merita titlul de studenta proletară”.

Şi iată cum îi descrie un militant al revoluţiei sexuale, lui Constantin Constante, tatăl Lenei Constante, aflat în călătorie prin Rusia sovietică, „socializarea femeii între 20 şi 36 de ani” (fragment din memoriile acestuia): Se va crea – mi-a spus el – pe langă fiecare soviet câte un comisariat al dragostei publice. Fiecare cetățean sovietic va avea dreptul la un bon de dragoste pe zi. Cu acest bon el se va prezenta femeii socializate care va fi obligată să i se pună la dispoziție , fără vreo opunere și fără plată, în schimbul bonului eliberat de comisariat. Ea este liberă in aceea zi de a accepta sau refuza pe al doilea candidat la însurătoarea de-o clipă… Copiii născuți din aceste împreunări vor aparține Statului Sovietic care-i va crește și-i va îngriji până la vârsta când urmează să fie repartizați școlilor sovietice, sau atelierelor, după aptitudini… Acești copii – continuă interlocutorul meu –, neavând nici o afecțiune de familie, vor fi cei mai sinceri sprijinitori ai familiei sovietice care este Statul Sovietic.

Un fenomen obișnuit, în acel moment, erau comunele komsomoliste. Pe bază de voluntariat, într-o asemenea „familie” locuiau, de obicei, 10-12 persoane de ambele sexe. La fel ca și in „familia suedeza” de astăzi, într-un astfel de colectiv, există o gospodărie comună și viață sexuală comună. … Treptat, comunele sexuale s-au răspândit în toate marile orașe ale țării. S-a ajuns chiar până acolo încât, de exemplu, la comuna din cadrul Bibliotecii de Stat din Moscova, comunarzii nu doar că împărțeau aceeași haină și aceiaşi pantofi, dar și aceeași lenjerie intimă. Un model în acest sens era considerată comuna de muncă a Direcției Politice de Stat pentru copiii fără adăpost în Bolșevo, înființată în 1924, din ordinul personal al lui Dzerjinski. In ea au existat aproximativ o mie de tineri infractori de la 12 la 18 ani, dintre care aproximativ 300 erau fete. Educatorii comunei salutau „experiențele sexuale comune”, fetele și băieții locuiau in barăci comune. … De altfel, o astfel de practica a existat in toate casele de copii și chiar in taberele de pionieri.

De la „lumina” revoluţiei sexuale la „întunericul” reprimării ei (după Reich)

Revoluţia sexuală nu a fost abandonată pentru că arhipăstorii ei s-ar fi trezit, căit şi, plini de regrete, ar fi decis revenirea la cele normale. Au acţionat legile vieţii, legile pieţii, necesitatea de a produce pentru a trăi şi, în plus, ambiţia de a demonstra viabilitatea revoluţiei comuniste. Industrializarea URSS a început să ceară ca individul să nu-și mai piardă forțele în divertismentele sexuale, ci pentru construirea comunismului. „Moravurile ușoare” au inceput a fie oficial dezaprobate. Opinia publica din nou înclina să creadă că „familia era celula societații”, iar baza ordinii era  monogamia…. Odată cu adoptarea constituției staliniste și-a pierdut puterea și decretul „Cu privire la abolirea căsătoriei”. In anul 1934, avortul a fost interzis, iar in luna martie a aceluiași an, Kalinin a semnat o lege care să interzică și să sancționeze contactul sexual intre bărbați. Apoi au început arestările în masă ale homosexualilor în marile orașe ale URSS. Educația sexuală în rândul tinerilor s-a oprit, s-au oprit și lucrările științifice cu privire la acest subiect.

Alte surse documentare despre subiect:

Revoluţia sexuală în Rusia Bolşevică, 2011, autor Gregory Carleton

Mostre de erotică bolșevică. Fragmente din memoriile lui A.R. Trușnovici

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Nu cred ca motivul real al renuntarii la respectiva politica sexuala e cel din explicatia de la finalul articolului din Evenimentul Zilei. Mai degraba, stapanii bolsevismului au considerat ca astfel de libertati nu se mai puteau desfasura simultan cu o alta draga actiune de tip illuminati, anume GENOCIDUL. Sa nu uitam ca in anii 30 a inceput in spatiul sovietic cea mai mare crima din istoria umanitatii:

Mușamalizarea celui mai mare holocaust din istorie, REGIMUL STALINIST, responsabil pentru decesul a peste 20 de milioane de oameni: În 1979 KGB a ordonat SCUFUNDAREA TUTUROR CADAVRELOR victimelor MARII EPURĂRI din anii 1930, descoperite odată cu inundațiile de pe ȚĂRMUL FLUVIULUI OBI DIN SIBERIA

Apoi a venit razboiul …

De ce n-au continuat cu libertinajul dupa aceea? Nu stiu. Oricum, experimentul stricarii intr-un asemenea hal chiar si doar a unei parti a imensei tari ortodoxe reusise si pana la urma asta era cel mai important pentru papusari.

Nu vreau sa lungesc prea mult acest material, insa totusi, celor ce inca nu stiu ca bolsevismul n-a fost creat de rusi, ci a fost implementat cu foarte multa ura acestui neam de catre neamul ce inca il asteapta pe mesia, le propun sa inceapa a studia chestiunea pornind de la cateva detalii despre doua personaje cheie:

Jacob Henry Schiff (1847–1920), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. Dar ce este mai grav, a finantat Revolutia Rusa din 1917.

In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial.

In 1906, cand s-a format American Jewish Committee, a fost unul din primii lideri.

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie. A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg, cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve. De asemenea a fost director la New York City National Bank,  Equitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad.

Documentarul „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ produs de Aaron Russo – subtitrare în limba română / DE CE TAXE?

Banii au ajuns in Rusia in principal prin:

Lev Davidovich Bronstein (1879 – 1940), adica vestitul Leon Trotsky, evreu, revolutionar, teoretician marxist, lider al revolutiei din octombrie, al doilea dupa Lenin. Dupa o vizita in SUA se intoarce cu sume enorme de bani pentru finantarea bolsevismului. Comisar al poporului la politica externa, membru biroul comitetului central al partidului comunist al uniunii sovietice.

Sa ne amintim si ce scria in Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

La acea data 477 din cei 545 de oficialitati bolsevice erau evrei.

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

Iar in 1934, 38,5% din cei care ocupau poziţii de putere erau de origini evreieşti:

Evreii lui Stalin. Cazul Genrikh Yagoda, fondatorul gulagurilor. Zeci de milioane de oameni au murit din cauza sistemului creat de el

Revenind la articolul din Evenimentul Zilei, insist asupra unui pasaj extrem de important, care poate v-a scapat:

Copiii născuți din aceste împreunări vor aparține Statului Sovietic care-i va crește și-i va îngriji până la vârsta când urmează să fie repartizați școlilor sovietice, sau atelierelor, după aptitudini… Acești copii – continuă interlocutorul meu –, neavând nici o afecțiune de familie, vor fi cei mai sinceri sprijinitori ai familiei sovietice care este Statul Sovietic.”

Asta-i din categoria “Copiii vostri sunt ai nostri”, treaba despre care voi scrie mai pe larg intr-un viitor material. Pana atunci, doar cateva titluri:

VIDEO – Melissa Harris-Perry: TOTI COPII VOSTRI NE APARTIN

Ministrul Educatiei din Norvegia: „Credinta ca parintii sint cei mai potriviti pentru a-si creste copiii este gresita”

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Iar conceptia asta ticalosita este bine infipta inclusiv in capetele marionetelor de la noi, aflate un functii cheie. De aceea, cu atata seninatate, vorbesc ei despre necesitatea rapirii copiilor de catre stat, in cazurile in care parintii refuza vaccinarea lor:

DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … / A intrat in DEZBATERE PUBLICA

VIDEO. Activist PRO VACCIN lector univ. dr. Mihai Gafencu: “COPILUL NU-I AL PARINTILOR, E AL NOSTRU” …

Dar repet, gaselnita asta nu e noua, ci este in programul edificarii NOII ORDINI MONDIALE inca de la infiintarea Ordinului Illuminati in 1776 de catre evreii Rothschild (Scutul Rosu – edificator nume, nu-i asa?) si Adam Weishaupt cel poreclit Spartacus. Si iar edificator, evreii ce activau in spatiul germanic si-au numit mizeria bolsevica de acolo … Liga Spartacus:

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

Asadar, degradarea asta a omului (desfrau maxim, avort, homosexualitate) a fost implementata pentru prima data in istorie ca politica de stat in spatiul sovietic. Germenii cancerului au aparut insa in afara Rusiei. Iata cateva personaje si organizatii:

Magnus Hirschfeld (1868 – 1935), evreu, Germania, cercetator pe probleme de sex, a fost printre primii sustinatori ale drepturilor homosexualilor. Inventatorul cuvantului “travestit“. In 1897 fondeaza Scientific Humanitarian Committee si sub conducerea lui strange peste 5000 de semnaturi intr-o petitie impotriva “paragrafului 175“. Printre semnatari: Albert EinsteinHermann HesseKäthe KollwitzThomas MannHeinrich MannRainer Maria RilkeAugust BebelMax BrodKarl KautskyStefan ZweigGerhart HauptmannMartin BuberRichard von Krafft-EbingEduard Bernstein si Leo Tolstoy.

Scientific-Humanitarian Committee (Wissenschaftlich-humanitäres Komitee, WhK) a fost fondata in Berlin in 1897 pentru sustinerea unei campanii pro homosexualitate. Prima de acest fel din lume. Tunurile au fost puse pe Paragraph 175 al codului penal imperial care pedepsea aceasta perversiune.

In 1919, in atmosfera liberala a Weimar Republic, lui Hirschfeld i se da un fost palat regal in care isi instaleaza Institut für Sexualwissenschaft (Institutul pentru Cercetari Sexuale) vizitat de oameni din intreaga Europa.

In 1921 Hirschfeld organizeaza primul congres pentru reforme sexuale, care a dus la formarea World League for Sexual Reform

Emma Goldman (1869 – 1940), evreica, activista anarhista, oratoare, o avocata a revolutiilor criminale si violente.

A fost de cateva ori inchisa pentru distribuire ilegala de informatii despre avort. In 1906 fondeaza jurnalul anarhist Mother Earth (vi se pare cunoscuta treaba asta cu mama?). A promovat ateismul, iubirea libera (a fost o critica acerba impotriva casatoriei pe care o vedea ca pe o forma de sclavie), homosexualitatea, controlul nasterilor. L-a inspirat pe Roger Baldwin, unul din fondatorii American Civil Liberties Union. A reprezentat un idol mai tarziu, in anii 1970, al miscarilor feministe.

Iubita lui Alexander Berkman, a participat la razboiul civil din Spania.

Amica cu Margaret Sanger

Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), evreica, importanta activista a avorturilor, eugenista, fondatoarea American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood. Amica cu Emma Goldman.

John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei) cu a ei the American Birth Control League (unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti).

Clarence J. Gamble, stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti. Fondatorul Pathfinder International. Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala .

Unul dintre cei mai importanti eugenisti, Charles Benedict Davenport (1866 – 1944) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office.

In 1911, acesta scrie cartea sa de referinta  Heredity in Relation to Eugenics. Apoi in 1929,  Race Crossing in Jamaica.

Cu astfel de idei, a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial. De notorietate este contributia sa la Festschrift, pentru Otto Reche (1879 – 1966, antropologist, fost membru al partidului nazist. A facut studii referitoare la grupele sanguine si rase. Avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor).

In 1904, The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington iar in 1921 este reorganizata sub denumirea Carnegie Institution Department of Genetics. Intre 1910 – 1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin.

Eugenics Record Office a fost finantata initial de Mary Harriman, vaduva lui E. H. Harriman iar apoi de Carnegie Institution. Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate.

În 1911, familia  Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich.

În 1924, Hitler a scris „Mein Kampf” („Lupta Mea”) şi a creditat eugenistii americani ca fiind sursa lui de inspiraţie. Hitler chiar a scris o scrisoare de fan eugenistului american Madison Grant, numind cartea lui bazată pe rasă, „Trecerea marii rase”, Biblia sa.

Edward Carpenter (1844 – 1929), socialist, poet, filosof. Scrierile sale i-au influentat pe D. H. Lawrence si E M Forster.

In 1880 dezvolta o pasiune pentru misticismul hindus si filosofia indiana.

A scris mult despre o viitoare era socialista a tovarasiei si a libertatilor sexuale.

In 1892 il sprijina pe Fred Charles (Walsall Anarchists).

In 1893 fondeaza , impreuna cu George Bernard ShawIndependent Labour Party.

Printre primii activisti pro homosexualitate. Cartea sa din 1908, The Intermediate Sex, va deveni text fundamental pentru LGBT movements in secolul 20. Activistul pro homosexualitate si in acelasi timp comunistul Harry Hay a fost inspirat de munca lui Carpenter in fondarea Mattachine Society din SUA.

A scris „Pagan and Christian Creeds: Their Origin and Meaning„, una din lucrarile folosite de Peter Joseph, realizatorul documentarului Zeitgeist, pentru acerbul atac impotriva crestinismului:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

(Si daca tot am ajuns la Zeitgeist, cititi va rog si Video: AUROVILLE orasul fara bani, religie, nationalitate si politica, fondat de evreica MIRRA ALFASSA / Sau CINE SUNT STAPANII care ne prostesc ca ne pregatesc O LUME MINUNATA si CUI SE INCHINA EI …)

In aprilie 1914, Carpenter si prietenul sau Laurence Houseman fondeaza British Society for the Study of Sex Psychology care se ocupa cu controlul nasterilor, avorturi, sterilizari, aspecte legate de prostitutie.

Membru Fabian Society.

Pe cei ce se mira de ce in cloaca asta e amestecat si national socialismul, ii rog sa citeasca si:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

 1. Ei bine referitor la articolul acesta, astfel de chestii găsim și în supermemorandum, care deja a inceput sa fie pus în aplicare, cei drept mai pe șest dar la vedere

  1. Las că-i întinat aproape pe orice blog de știri sau de ziar, prin publicitate SUPER-EXPLICITĂ, pornind de la cum se scapă de hemoroizi, viermi intestinali sau să-și rezolve problemele sexuale EL și EA…probleme de potență șamd…așa că, este explicit desenul, demonstrând (a mia oară) că diavolul lucrează în primul rând prin femeie…prin emanciparea ei, prin expunerea ei, prin MODĂ, prin atracția care o exercită, etc…prin cedarea feminității și-a pudorii, în fața dezinhibării la care este încurajată, fie de suratele ei, fie de bărbați, care o vor așa, dar p-aia de-acasă…NU PREA!

 2. Totusi, macar pe un site de stiri CRESTIN era util daca nu intalneam asemenea imagini. Din punctul meu de vedere, imaginile prea explicite raman ca o bila neagra… Am vazut ca acelasi articol a fost preluat, la fel de explicit, si pe blogul saccsiv. 🙁 Eu ma uitam pe site-ul asta de stiri si pe blogul saccsiv tocmai pentru ca demasca lucruri destul de mari (lucruri pe care multi nu indraznesc sa le spuna) dar si pentru ca erau mai “CURATELE” de imagini cu tenta sexuala sau explicite! Din pacate, in ultima vreme, am vazut ca blogul saccsiv a “lasat-o mai moale” cu postarile, nu mai este la fel ca acum un an sau doi… si …acum ma intristez si mai tare sa vad asemenea imagini, cu tenta sexuala. Stiu ca se doreste condamnarea lor dar se putea si fara sa fie aratate asa.

  Mie personal IMI ESTE SILA de site-urile de stiri “conventionale”, tocmai din cauza ca afiseaza prea multa senzualitate! Ma mai uitam pe Mediafax dar acolo imediat arunca mizerii sub forma de stiri (exemplu “ce gandesc femeile cand li se face… [nu spun ce]” — asta era de la CSID.ro, adica “Ce Se Intampla Doctore”, emisiune cu pretentii de informare medicala; de fapt pornache…). Este destul de evident de ce “media traditionala” promoveaza astfel de articole si imagini cu tenta senzuala: se doreste ca “omul nou” sa nu mai rationeze ci sa fie condus DE POFTE si emotii! Toata ziua cu gandul la sex, toata ziua scandand pe la mitinguri si revoltat cand pe unii cand pe altii (ca asa i se spune lui ‘pe facebook’ si omul primeste tot fara sa cerceteze; nu demult, prin 1999, RADEAM de minerii lui Miron Cozma care faceau exact la fel: veneau la Bucuresti sa dea jos guvernul de atunci, fara ca ei sa stie DE CE, fara sa-si cunoasca propriile lor revendicari). Deci IMI ESTE SILA de astfel de site-uri, care spun ca sunt “de stiri” dar sunt tabloide mizere: Adevarul.ro, Mediafax.ro, Jurnalul.ro. De Ho[i]tnews.ro sau altele de genul asta cred ca nu mai e nevoie sa mentionez… ca e si mai clar ce e cu ele!

  Asa ca ma uit si eu: la Activenews, b365, saccsiv… si aici. Daca si aici incep cu imagini cu tenta senzuala… o sa raman doar cu ecumenistii de la Activenews! 🙁

 3. Mai oameni crestini,credeti ca nu este destul cuvantul in a ne face sa intlegem dezstrul provocat de asa zisa „”revolutie sexuala””fara a mai posta si spurcaciunea aia de poza de sub titlu?Aici pe blog nu nimeresc numai adulti,si chiar daca,motiv pentru care va rog sa o stergeti ca este gretoasa.Doamne miluieste-ne si ne lumineaza pe noi cei pacatosi!
  PS.Tocmai pentru ca deja toti se straduiesc peste tot,sa explice cum se pricep mai bine subiectul,nu mai era cazul ca si pe un astfel de site ce doreste a combate subiectul,sa apara spurcaciuni in imagini.

  1. Ai dreptate in parte, caci tocmai acea poza are efect mai mare pentru a arata mizeria adusa de jidovi, ce vor sa spurce tot pentru a pierde mantuirea oamenilor.
   PS: este cea mai “cuminte” poza din colectie

 4. Pentru Magda > Se pare ca am un raspuns dar si o intrebare, pentru dvs.

  1. Oricine se teme de Dumnezeu se abate de la rau (implicit isi va dori nevasta si nu va dori femei straine). Teama de Dumnezeu actioneaza ca o frana, duce spre infranare!

  2. Sunteti cumva din Caransebes?

 5. @X

  1.Unde e vorba de TEAMĂ, nu există IUBIRE…dar e bună și frica de Dumnezeu!
  Și, să nu uităm că, nu numai cel ce se culcă cu o altă femeie e desfrânat, ci oricine care se uită la femeie poftind-o în inima lui, e curvar sau preacurvar…după caz 🙂

  Personal, nu cred că există bărbat care să nu fi călcat cel puțin din amândouă!

  Ne spune Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 7:
  1. Cât despre cele ce mi-aţi scris, bine este pentru om să nu se atingă de femeie.

  Adică, să nu fi gustat din plăcerea dată de împreunarea cu o femeie.

  2. Dar din cauza desfrânării, fiecare să-şi aibă femeia sa şi fiecare femeie să-şi aibă bărbatul său.

  Deci, chiar apostolul recunoaște că, odată ce-ai cunoscut femeia, sau bărbatul…fiecare trebuie să-l aibă pe celălalt, din pricina DESFRÂNĂRII, deci recunoaște implicit slăbiciunea de carne și de voință, când e vorba despre desfrânare, desfrâu, descătușare….

  Partea asta animalică din noi, ce ține de mâncare, băutură și/sau sex, alături de alte nevoi de acoperire și protejare în caz de arșiță, vânt, ploaie sau ninsoare, când nu pot fi transfigurate, ținute în frâu, vor fi MEREU pricină de cădere continuă, de trădare, de nesimțire, de îndobitocire…hainele de piele puse pe noi, odată cu căderea lui Adam și Eva, acționează ca o veșnică întoarcere și asemănare cu dobitoacele cele fără de minte!

  2.Nu sunt din Caransebeș!

 6. Postati articole interesante insa iarasi vreau sa spun cu tristete ca aceste imagini nu se cuvin a fi postate pe un site ortodox!!!..pai in ce fel saracii oameni nevinovati sau copii inocenti se vor infatisa in fata lui Dumnezeu stiind ca ochiul lor a fost murdarit de asemenea imagini cu tenta sexuala (aceasta fiind chiar foarte explicita). Va rog sa fiti mai prudenti in privinta asta pt ca aici se poate uita orice crestin pt ca este un site ortodox, nu stirile ProTv. Cu asemenea postari dispare scopul initial al acestui site dar si duhul lui Dumnezeu pleaca de la noi cand cautam nebunia lumii si nu voia Lui prin a-L marturisi pe el prin credinta dreapta si curata si prin inima si cugetul neintinate. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button