X

Un nou cutremur de 6 – 7 grade este prezis de Seismic Center, care a anticipat și cutremurul din 28 oct.

Într-un comentariu de pe pagina de facebook "Seismic Center - Predictie si alerta cutremur", se face o nouă predicție a unui cutremur de peste 6 grade, până la data de 6 nov.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Seismic Center – Predictie si alerta cutremur Incepand din aceasta seara (13 oct.  2018) si pana pe 6 noiembrie un cutremur de 5.5 M poate sa se produca oricand, dar unul de 6+ sau 7 poate sa se produca DOAR in intervalul 27/10-06/11/2018. Tehnologia dezvoltata de noi nu face diferenta dintre un cutremur mare sauo schimbare a vremii cu asa mult timp inainte dar garanteaza ca unul din cele doua fenomene va avea loc, abia inainte de interval poate face diferenta. Tot aceasta tehnologie ne indica faptul ca in acel interval apar factori ce pot duce la eliberarea unei forte ce corespunde unei magnitudini mari. Sunt multe de discutat pe acesta tema si am decis ca cel mai bine este sa profitati de alerta celor de la INFP, cine stie…poate pagina Seismic Center nu va functiona atunci sau altele…Asteptam si noi mai multe date, meteo, geomagnetic, solar etc.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cei care administrează pagina Seismic Center – Predictie si alerta cutremur, au prezis încă din data de 15 august cutremurul din 28 oct. 2018, precizând și faptul că va avea o magnitudine de peste 5, 2 grade.

Cei șase indicatori care pot prevesti un cutremur, aceştia putând fi observaţi de orice persoană, chiar cu ochiul liber:

1. Norii tip panglică

Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli.

2. Modificarea nivelului apei din fântâni

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

3. Comportamentul animalelor de companiei

Cel de-al treilea indiciu descoperit de general în cei 30 de ani de cercetări îl reprezintă schimbările comportamentale ale animalelor de companie.

4. Paraziţii electrici

Mai mult, în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă, televiziune şi radio.

5. Descărcări electrice pe cer

În zona seismică, pe cer, se poate observa apariţia unor lumini sau descărcări electrice care sunt date de scăpările energetice ale scoarţei terestre spre atmosferă.

6. Oamenii devin mai agitaţi

Potrivit unui studiu realizat de seismologii japonezi, comportamentul oamenilor se schimbă, de asemenea, înainte de producerea unui cutremur.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Foarte interesant un lucru: la noi in Romania, majoritatea cutremurelor se produc noaptea.

    Am mai comentat in trecut pe blogul SACCSIV, despre existenta in Romania a firmei FOTON SELF, o firma privata care studiaza pe cont propriu tehnologii de predictie a cutremurelor.

    Pentru a nu mai repeta, amintesc doar faptul ca, undeva intre anii 2000-2004, cand interactionam cu ei, aveau in lucru o astfel de tehnologie, era in teste de ceva vreme la ei, tehnologie cu care au reusit sa anticipeze, publicand pe pagina lor de internet, data marelui cutremur care a avut loc in Turcia in perioada acelor ani.

    Parerea mea e ca, tehnologii exista, dar din diverse motive, nu sunt oficializate. Ni se spune cu perdea si suntem pregatiti oarecum psihologic prin mass media, din punctul meu de vedere, foarte foarte evaziv.

    1. Asta vroiam sa scriu si eu.
      Dragnea conduce de facto Romania si a lasat in voia sortii votul impotriva Sodomei. Cutremurul asta de ziua lui ar trebui sa ii dea de gandit.

  2. Pai daca tot prezic ei atat de bine nu cumva cutremurele astea sunt provocate? Noi oricum suntem o zona de test daca ne uitam la televiziunile de stiri la talkshourile celor care delireaza la propriu doar doar or provoca razboi civil. Clima a luat-o razna dar asta stiam deja pentru ca e controlata prin haarp sura si chemtrails. Sa nu uitam ca Erdogan a iesit si a zis ca acel cutremur din Turcia a fost provocat. Poate ca noi ca tara am intrat in ultima faza de distrugere si ne asteapta cutremure provocate si haos generalizat. Sa ne ajute Dumnezeu insa daca ne uitam cum a votat si poporul la referendum…. sper sa se mai indure Domnul de noi macar pentru cei cativa drepti pe care ii mai are neamul nostru. Doamne ajuta!

  3. Sunt cateva lucruri ce nu vor putea fi niciodata realizate de oameni,printre care si prezicerea unui cutremur cu mai mult de cateva zeci de secunde inainte sa se produca;ar mai fi teleportarea unei fiinte vii,crearea unui sistem prin care sa se poata face invizibila o fiinta vie,insarcinarea unui barbat,nemurirea trupeasca si alte tampenii la care aspira unii dintre semenii nostri;de aceea sunt convins ca nu va fi nici un cutremur foarte mare in perioada mentionata de ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button