X

VIDEO: Ce spun bătrânii despre hotărârea lui Eugen Teodorovici de a primi pensiile pe card

https://www. facebook.com/silviu.radu.96/posts/10218597618598470

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rugam si:

Pensionarii, prinși în laț. Toate PENSIILE vor fi virate pe CARD de anul viitor

Eugen Teodorovici are patru credite bancare, din care două ipotecare, în valoare totală de 845.000 de euro. În ciuda datoriei mari, senatorul nu se poate lăuda cu venituri la fel de consistente. Potrivit declaraţiei de avere, Teodorovici trăieşte şi-şi plăteşte datoriile din indemnizaţia de senator, care anual ajunge la 14.402 de euro. Pe lângă asta, lunar, senatorul încasează şi câte 5.000 de euro de pe chirii.  Din aceste două surse, fostul ministru al Finanţelor ajunge, lunar, la un venit de 6.200 de euro:

Cum să nu fie loiali SISTEMULUI? Parlamentarii români, „prieteni“ buni ai băncilor. Cine sunt aleşii cu datorii de sute de mii de euro

Atata cheltuiala meritau si batranii, sa le vina pensia cash la usa…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Ei invoca asa zisa cauza tot mai putini bani la buget. Dar oare pe ce se duc banutii de la buget tot mai mult de la an la an?

    In realitate la buget intra tot mai multi. Calculati numai la cate autoturisme intra in tara luna de luna, care se inmatriculeaza, numai taxa RAR e intre 100 si 200 de euro, impozit anual, etc etc.

    Iti trebuie bani la buget ministrule? Nationalizeaza resursele si administreaza-le tu stat, nu le mai da de pomana la straini, caci sunt ale noastre si nu ne-ai intrebat daca suntem de acord cu vanzarea lor printr-un referendum. Nici nu ne-ai intrebat daca suntem de acord sa platim taxe si impozite crescande de la an la an, din cauza ca nu mai ai resurse si industrie.

    Facem un referendum ministrule?

  2. Plata pe card e o impozitare a pensiilor si trimiterea profitului catre banci.
    Solutia este ca si la salariile pe card: refuzi cardul si retragi banii de la banca, platind o taxa mai mare.

  3. Toti oamenii cheie sunt agatati de oculta prin imprumuturi pe care nu le mai pot rambura. Astfel fac compromisuri cu satana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button