X

VIDEO: Ce spun bătrânii despre hotărârea lui Eugen Teodorovici de a primi pensiile pe card

Eugen Teodorovici, ministrul de finante vrea ca in urma legii pensiilor, noile pensii sa fie platite pe card. Reamintim…

Gepostet von Silviu Radu am Samstag, 27. Oktober 2018

Cititi va rugam si:

Pensionarii, prinși în laț. Toate PENSIILE vor fi virate pe CARD de anul viitor

Eugen Teodorovici are patru credite bancare, din care două ipotecare, în valoare totală de 845.000 de euro. În ciuda datoriei mari, senatorul nu se poate lăuda cu venituri la fel de consistente. Potrivit declaraţiei de avere, Teodorovici trăieşte şi-şi plăteşte datoriile din indemnizaţia de senator, care anual ajunge la 14.402 de euro. Pe lângă asta, lunar, senatorul încasează şi câte 5.000 de euro de pe chirii.  Din aceste două surse, fostul ministru al Finanţelor ajunge, lunar, la un venit de 6.200 de euro:

Cum să nu fie loiali SISTEMULUI? Parlamentarii români, „prieteni“ buni ai băncilor. Cine sunt aleşii cu datorii de sute de mii de euro

Atata cheltuiala meritau si batranii, sa le vina pensia cash la usa…

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Ei invoca asa zisa cauza tot mai putini bani la buget. Dar oare pe ce se duc banutii de la buget tot mai mult de la an la an?

    In realitate la buget intra tot mai multi. Calculati numai la cate autoturisme intra in tara luna de luna, care se inmatriculeaza, numai taxa RAR e intre 100 si 200 de euro, impozit anual, etc etc.

    Iti trebuie bani la buget ministrule? Nationalizeaza resursele si administreaza-le tu stat, nu le mai da de pomana la straini, caci sunt ale noastre si nu ne-ai intrebat daca suntem de acord cu vanzarea lor printr-un referendum. Nici nu ne-ai intrebat daca suntem de acord sa platim taxe si impozite crescande de la an la an, din cauza ca nu mai ai resurse si industrie.

    Facem un referendum ministrule?

  2. Plata pe card e o impozitare a pensiilor si trimiterea profitului catre banci.
    Solutia este ca si la salariile pe card: refuzi cardul si retragi banii de la banca, platind o taxa mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.