X

Pensionarii, prinși în laț. Toate PENSIILE vor fi virate pe CARD de anul viitor

O decizie a ministrului de Finanțe va afecta toți pensionarii, iar aceștia vor trebuie să se conformeze pentru a primi pensia în continuare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deoarece sunt din ce în ce mai puţini bani la buget, ministrul de Finanţe caută tot felul de soluţii pentru a atrage sau a economisi fonduri, scrie capital. ro

Una dintre măsurile luate de Eugen Teodorovici este să renunţe la contractul cu Poşta Română, astfel încât banii de pensii să nu mai fie viraţi de poştaş, ci să fie viraţi direct pe card. Toţi pensionarii vor trebui să aibă card de anul viitor. 

Această decizie va afecta aproximativ 3 milioane de pensionari. Eugen Teodorovici a declarat la DCNews că cei 600 de milioane lei, care sunt cheltuiţi anual pentru expedierea pensiilor prin Poşta Română, pot fi distribuiţi administraţiilor locale pentru investiţii.

Din cei 4,7 milioane de pensionari înregistraţi la Casa Naţională de Pensii, peste 1,7 milioane îşi încaseză în prezent pensiile cu cardul.

De asemenea, Teodorovici spune că vor fi oferite bonusuri pensionarilor care aleg să îşi treacă pensia pe card, pentru a-i încuraja să aleagă această variantă. În plus, pensionarilor li se va garanta că retragerile de pe card nu vor fi însoţite de comisioane.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

    1. Exact, dar in-extenso, daca a garantat pentru carduri, ministrul trebuie sa granteze pensionarilor ca, deschiderea unui cont bancar in vederea incasarii pensiei, nu vine insotita de comisioane de administrare, retragere etc etc.

    2. ING nu mai lucreaza cu numerar de anul asta. La BCR au inceput sa restranga bancile care lucreaza cu numerar. Ma gandesc ca poti face transfer in alt cont la o banca care lucreaza cu numerar si sa -i scoti de acolo cu buletinul. E oleaca mai complicat, si sunt comisioane, da tot e bine ca mai avem o portita. Tre sa facem si noi putin efort(ma gandesc la cei din provincie)

  1. Trebuie sa existe alternativa. O spune cu perdea: “Teodorovici spune că vor fi oferite bonusuri pensionarilor care aleg să îşi treacă pensia pe card…”

    Deci, pensionsrii trebuie sa aleaga intre card si… Nu ne mai spune.

  2. Ies la iveală detalii incredibile în plin scandal pe tema Referendumului! Sumele colosale pe care le plătește statul pentru operațiile de schimbare de sex

    Dumitrașcu Nicoleta

    09.10.2018 sănătate

    A fost scandal mare zilele acestea pe tema căsătoriilor gay și a Referendumului pentru familie, ce a avut loc în zilele de 6, respectiv 7 octombrie. Referendumul pentru familie nu a fost validat, dat fiind că nu s-a atins pragul necesar de 30%.

    Puțini știu, însă, că operațiile de schimbare de sex sunt decontate de statul român. Recent, afost posibilă încă o operație de acest gen în România, a ȘASEA. Această intervenție chirurgicală se apropie de suma de 60.000 de euro.

    O echipă foarte bună de 10 medici au transformat o femeie într-un bărbat, iar această operație a fost decontată de stat. Acestă intervenție a avut loc la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică și Arsuri București. Pacientul este al șaselea cetățean român care și-a schimbat sexul.

    Alte cazuri de români care au apelat la această operație au putu beneficia de decontarea din partea statului.

    Aceasta este a șasea operație de acest gen și a fost făcută de dr. Cristian Nițescu. Coordonatorul a vorbit și despre motivul pentru care statul plătește.

    „Intervenţia face parte din sistemul DRG, care precizează clar ce acte medicale sunt decontate obligatoriu de Casă”, a declarat acesta.

    Transsexualismul are ca unic remediu corelarea prin intervenția chirurgicală a fizicului uman cu trăsăturile psihice diametral opuse, spre deosebire de homosexualism și intersevualism. Transsexualismul este considera a fi o boală care nu are parte de dereglări psihice, potrivitstirimondene.fanatik.ro
    „Pe lista de aşteptare mai sunt alte 20 de astfel de cazuri, dar este foarte greu pentru un transsexual să îşi motiveze intenţia”,a spus specialistul profesor doctor Lascăr.

    „Intervenţia a fost una de reconstrucţie a neopenisului, operaţie extrem de laborioasă, la care au participat două echipe de doctori.Procesul de schimbare de sex a mai presupus o intervenţie de vaginectomie, adică excizia vaginului, operaţie care a fost făcută în luna noiembrie a anului 2010, dincolo de tratamentul endocrinologic”, a mai spus esteticianul în cadrul unei conferințe de presă.
    https://www.bugetul.ro/ies-la-iveala-detalii-incredibile-in-plin-scandal-pe-tema-referendumului-sumele-colosale-pe-care-le-plateste-statul-pentru-operatiile-de-schimbare-de-sex/

    ADICA SANT ATITIA BOLNAVI DE CANCER, DE BOLI GRELE….DAR NU SANT BANI PENTRU EI…DAR SANT PENTRU NISTE DEGENERATI BOLNAVI MINTALI CARE VOR SA-SI SATISFACA FANTEZII DIABOLICE !!!

    SA MAI SPUNA CINEVA CA INSTITUTIILE STATULUI NU SANT OCUPATE DE STRAINI, DE ALOGENI, CA LUPII LA OI, PRIN MINCIUNA SI VICLENIE, CARE LUCREAZA ZI SI NOAPTE LA DISTRUGEREA SI DESFIINTAREA NOASTRA CA POPOR SI CA OAMENI !!!

  3. Vor sa faca economii mari. 600 milioane de lei inseamna cam 120 milioane de euro. Au bani pentru reeducare LGBT.

  4. Nu avem nevoie de investiții care ne complica viața in schimbul libertății noastre. Mulți bătrâni sărmanii vor fi prinși și in aceasta capcana. Doamne Iisuse Hristoase te rugam sa nu ne lași sa pierim in nebunia lumii de astăzi!

  5. Statul face economii. 600 milioane de lei inseamna cam 120 milioane de euro. Iar reeducarea LGBT va costa anual statul 70 milioane de euro.

  6. Politicile neobancare nu tin cont de ” comandamentele crestine legate de a da sau a lua bani cu dobanda “, invocand legalitatea. ..Asadar este de fapt o ingerinta in credinta crestinilor , a caror drepturi la libertatea pe care o avem de la Dumnezeu , ne este furata . Nasii nostrii de Botez , marturisesc ” lepadarea de satana , de toate lucrurile lui si de toti slujitorii lui. Fara comentarii.

  7. Cosmin,
    Poti sa ai cont bancar fara card si sa-i retragi in numerar, dar e f. scump. Asa am vrut sa retrag o suma si eu o data si mi-au cerut 15 lei sa platesc. E o suma mare pt. un pensionar. Daca lasa mereu cate 15 lei bietul pensionar, il aduce la ruina. Pensiile sunt mici, iar multi batrani isi calculeaza pensia la leu, sa le mai ramana de o paine.

  8. Tov ministru ne spune cat costa cu posta romana, dar evita sa ne spuna cat costa cu bancile, care sunt invatate sa jupoaie si de la stat si de la pensionar!!!

  9. Si cum va scoate mamaia de la cucuietii din deal pensia?Batranii bolnavi cum intra in posesia pensiei daca postaul nu mai vine?

  10. Prea multe aberații în țara asta. Aveți în vedere că din satul meu trebuie mergem cei 40 de pensionari 37 de kilometri pentru a ajunge la o bancă sau la un bancomat. Ca întotdeauna după 1989, străinii dirijează pentru distrugerea acestei țări. În fruntea acestora se află Ungaria, ai cărei spioni au ajuns în fruntea unor instituții importante ale statului român, Germania, care a ordonat răpirea Transilvaniei în 1940 de către barbarii unguri, Italia, care l-a susținut pe Hitler, și alții care au tăcut mâlc. În concluzie, fac totul pentru dezintegrarea României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button