X

O judecătoare își cere iertare pentru ,,justiția” practicată

Judecătoarea Mădălina Dârdeci, de la Tribunalul București, le-a cerut iertare, printr-un mesaj postat pe Facebook, celor care au fost reținuți, arestați și ulterior achitați, scriind în mesajul său că „mai devreme sau mai târziu, toți vom plătim pentru greșelile noastre”.

„Pentru cei care au fost reținuți, arestați și, ulterior, achitați…Eu, ca judecător, vă cer iertare pentru ceea ce vi s-a întâmplat, pentru ceea ce ați trăit.. Mai devreme sau mai tarziu, toti vom plăti pentru greselile noastre…noi sau/si cei dragi nouă!”, a scris judecătoarea, pe Facebook.

Mădălina Dârdeci le-a transmis un mesaj și celor” însetați de cătușe”, cerându-le să se privească în oglindă „si, dacă puteți suporta ceea ce vedeți, înseamnă că sunteți pierduți definitiv”.

„Mă bucur pentru că, la sfârșitul vieții, voi fi judecată De Dumnezeu și nu de oameni…”, a concluzionat magistrata.

Mădălina Dârdeci este președintele Secției civile de la Tribunalul București și s-a poziționat de mai multe ori public împotriva „Binomului”.

Recent, Dârdeci transmitea că procurorul general ar trebui să răspundă pentru semnarea protocolului între Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) şi SRI.

Totodată, în vara acestui an scria pe pagina sa de Facebook că, deoarece președintele nu a revocat-o încă din funcţie pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, „democraţia a murit şi putem pune lacătul pe instituţii şi să plecăm acasă”.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Ma intreb, totusi, de ce nu se vorbeste niciodata despre fondul fiecarei condamnari ci doar despre modul de a obtine informatiile sau chiar probele. E adevarat, nu sunt legale aceste protocoale, dar nimeni nu contesta fondul, sa spuna ca a fost condamnat desi nu a facut nimic ilegal , ci contesta numai modul de urmarire si de obtinere a probelor. Eu zic ca vremuri exceptionale cer masuri exceptionale si nu as considera nevinovate din start aceste persoane, dimpotriva: sunt niste infractori, numai ca probele s-au obtinut intr-un mod discutabil. Trebuie sa revenim in legalitate, dar revizuirea dosarelor cu respingerea probelor obtinute de SRI mi se pare complet nedreapta, hotii scapa cu banii si gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.