X

Preotul Constantin Necula se retrage din viata publica

Bine ar fi fost sa nici nu fi fost in viata publica, caci s-a dovedit a fi printre cei mai nocivi lucratori ai faradelegii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preotul Constantin Necula, unul dintre fondatorii Coaliției pentru Familie, a anunțat că se retrage din viața publică. Decizia sa, anunțată la Radio România Actualități, vine în urma rezultatelor la Referendumul pentru Căsătorie.

Conform Flux 24:

“Mă voi retrage din viața publică – e un gând care îmi trece foarte des prin minte.” Afirmația este făcută în contextul invalidării referendumului și pe fondul dorințelor altora de a vorbi pe seama Bisericii, scrie site-ul Ordinea.ro.

“Am să mă retrag și am să tac, din dorința de a-i lăsa pe ceilalți să vorbească. Am remarcat că sunt foarte mulți dispuși să vorbească împotriva Bisericii, a societății creștine. Le doresc succes! E o tristețe care m-a cuprins, pe care nu o voi birui decât în Liturghie. (…) Acum e aceeași ură, aceeași aroganță socială, aceeași dictatură a propriei opinii împotriva celorlalți și, în acest marasm, aceeași Biserică răstignită a nu știu câta oară de oameni care cred cu adevărat că Biserica ar trebui să le negocieze păcatele. Regret! Evanghelia nu e negociabilă.(…) Sper din toată inima să avem tăria să putem să ne revenim –  nu cu picioarele pe pământ, ci cu mintea în cer, acolo unde ne e locul. (…) Deja am constatat că, în ciuda faptului că familia bărbat – femeie nu e o prioritate, cealaltă familie dintr-o dată a avut trei proiecte băgate la sertar. Așa am constatat că suntem căzuți între politici și (…) – cred că e obligatoriu ca paznicul Farului să se retragă în Far. (…) Mai avem 50 de zile până să ne prăznuim Centenarul. Ne-am bătut joc de 99 de ani și 315 zile din Centenarul nostru”, a mai spus Necula.

Preotul a scris și pe pagina sa de Facebook despre retragerea din viața publică. ”Retragerea din viața publică nu înseamnă că renunț la luptă! Biserica nu e viață publica!!! Aici, în spațiul ei putem să ne reactivăm Smerenia slujirii lui Hristos! Sus inima!”, a scris Necula.

Dupa ce a facut mult rau, zice ca se retrage. Bine ar face sa se tina de cuvant, caci s-a dovedit a fi printre cei mai nocivi lucratori ai faradelegii:

HULA lui NECULA

Preotul conf. dr. CONSTANTIN NECULA despre intalnirea dintre Papa Francisc si Patriarhul Kirill: MODUL IN CARE LUCREAZA DUMNEZEU / Papa Ioan Paul al II-lea e sfant / Biserica Catolica e sora apostolica

Video. Preotul CONSTANTIN NECULA: Ardealul nu poate fi decat ecumenist. Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi. Ma linisteste. La primul concert rock voi fi si eu in sutana si cu crucea de gat

Aseara la Romania tv Pr. Conf. Univ. Dr CONSTANTIN NECULA a zis cam asa: Pana acum ELIE WIESEL s-a opus, dar deoarece s-a demonstrat ca Parintele ARSENIE BOCA n-a fost nici verde, nici nationalist si nici de dreapta, de la anul s-ar putea sa vorbim despre SFANTUL ARSENIE BOCA

Video – Preotul CONSTANTIN NECULA despre POPORUL RUS: “betivi violatori imputiti ce au creat comunismul” … ACEST PREOT e INCULT sau UNEALTA adevaratilor creatori ai comunismului?

Pr. conf. dr. CONSTANTIN NECULA (cel cu Klaus Kenneth) la penticostalii „Ciresarii” din Beius in … Duminica Ortodoxiei

Preotul CONSTANTIN NECULA bate campii: “Credinta se naste din respectul pentru credinta celuilalt”

TEOLOGIE POSTPATRISTICA. Preot Conf. Univ. CONSTANTIN NECULA: “Nu esti atins de Duhul Sfant cand schimbi scutece” …

RASPUNS NAUCITOR al preotului Conf. Univ. Dr. CONSTANTIN NECULA referitor la petitia in care se solicita BOTEZUL ORTODOX al ERETICULUI presedinte KLAUS JOHANNIS

SIBIU, 1 noiembrie: SIMPOZIONUL “Valenţele ecumenice ale teologiei lui Dietrich Bonhoeffer”. Vor glasui niste rataciti protestanti si pr. conf. dr. Constantin Necula

VIDEO: Cam ce zice preotul CONSTANTIN NECULA la CRONICA CARCOTASILOR

Astfel de preoti au pus umarul la lucrarea de habaucire a neamului romanesc. Ei sunt dintre realii vinovati de faptul ca majoritatea romanilor a ajuns intr-un asemenea hal incat sa boicoteze Referendumul:

Vinovații (2a): IERARHII și PREOȚII

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. L-or fi dezamagit carcotasii si a realizat ca “Biserica nu e viață publica”. Are Dumnezeu cai de intoarcere pentru fiecare.

  2. Auzi la el, ,,evanghelia nu e negociabila,, . Da cand pomenesti musulmani la liturghie, aia ce mai e? De cand musulmanii sunt madulare ale Trupului lui Hristos? Stai acasa, remirunge-te ca sa redevii ortodox si nu mai sluji niciodata, s-asa slujesti minciuna, circul, erezia si cezarul.

    https://youtu.be/_lASPJgc5hk

  3. Cata,dumitale ți se pare ceva anormal în a prezenta adevărata față a acestui așa zis preot?când postezi un comentariu,în cazul de față o acuzație,vino cu argumente te rog;dacă nu ar fi acest portal,puțini ar ști ce se întâmplă cu adevărat în lumea asta;puțini ar fi în stare să discearnă între un preot și un impostor cum este acest personaj din articolul prezentat;datorită unuia ca el preoții sunt văzuți rău în societate

  4. Sa se fi pocait public inainte de retragere, sa arate ca a inteles ca nu a dus turma pe calea dreapta…
    Are timp si resurse sa se curete de greseli insa cei indepatati nu stim cand si daca vor putea sa se intoarca …
    Zicea undeva ca le ureaza succes celor care “sunt foarte mulți dispuși să vorbească împotriva Bisericii, a societății creștine..”
    Asta este o ultima deviere de la luciditate… Sa-i doresti celui rau sa invinga….
    Dumnezeu sa-l lumineze, sa-l ierte si sa-i dea putere sa se intoarca in public propovaduind doar Adevarul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button