X

Jurnaliștii Ema Zeicescu şi Claudiu Popa, urmăriţi penal pentru deţinerea unor țigarete cu CANABIS

Jurnaliştii Ema Zeicescu şi Claudiu Popa sunt urmăriţi penal pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, anunţă joi DIICOT.

„Prin ordonanţa din data de  02.10.2018,   procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată”, anunţă instituţia.

Conform DIICOT, în data de 11.08.2018, „în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun”.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Nu stiu cine sunt respectivii,dar alcoolul este de sute poate chiar mii de ori mai periculos decat iarba,care ce face,te relaxeaza,englezii au o vorba,devii cartof de canapea!!! Amortesti si n-ai treaba cu nimeni,dar cate oare faradelegi nu se intampla din cauza spurcatului de alcool!! ? Poate cam toate ! Dar tipic stilului de actiune al romanului, drogul este drog fie iarba fie heroina la fel ca si cu pustile cu aer comprimat aproape aceeasi legislatie ca cele de foc !!! Si te mai miri ca suntem unde suntem,ia un papuas de exemplu care nu a mai vazut windows 10 si pune-l sa- l instaleze pe un pc cand el habar nu are ce-i ala,cam asa e cu majoritatea bugetarilor ,niste lingai spalati pe creier care cu cat saruta pantoful superiorului mai mult cu atat in lumea lor mica de tot se simt mai importanti !!! Porneste de sus si se termina la ultimul,nu toti dar F. Multi sunt teleghidati !!! Pacat de Romania,de era locuita de alte caractere avea un Sf. Inger Pazitor mult mai fericit!!! Doamne Ajuta !!!

      1. Treaba este ca e o planta ce creste din pamant la fel ca patrunjelul si n-ar trebui sa intereseze pe nimeni cine o culege si ce face cu ea. Pe acelasi fundament se pot interzice si plantele medicale pentru ca fac competitie la industria farmaceutica. Este irelevant daca e buna sau nociva, i-ar pasa cuiva daca eu as umbla cu o sacosa plina de fructe otravitoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.