X

Jurnaliștii Ema Zeicescu şi Claudiu Popa, urmăriţi penal pentru deţinerea unor țigarete cu CANABIS

Jurnaliştii Ema Zeicescu şi Claudiu Popa sunt urmăriţi penal pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, anunţă joi DIICOT.

„Prin ordonanţa din data de  02. 10.2018,   procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată”, anunţă instituţia.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform DIICOT, în data de 11.08.2018, „în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Nu stiu cine sunt respectivii,dar alcoolul este de sute poate chiar mii de ori mai periculos decat iarba,care ce face,te relaxeaza,englezii au o vorba,devii cartof de canapea!!! Amortesti si n-ai treaba cu nimeni,dar cate oare faradelegi nu se intampla din cauza spurcatului de alcool!! ? Poate cam toate ! Dar tipic stilului de actiune al romanului, drogul este drog fie iarba fie heroina la fel ca si cu pustile cu aer comprimat aproape aceeasi legislatie ca cele de foc !!! Si te mai miri ca suntem unde suntem,ia un papuas de exemplu care nu a mai vazut windows 10 si pune-l sa- l instaleze pe un pc cand el habar nu are ce-i ala,cam asa e cu majoritatea bugetarilor ,niste lingai spalati pe creier care cu cat saruta pantoful superiorului mai mult cu atat in lumea lor mica de tot se simt mai importanti !!! Porneste de sus si se termina la ultimul,nu toti dar F. Multi sunt teleghidati !!! Pacat de Romania,de era locuita de alte caractere avea un Sf. Inger Pazitor mult mai fericit!!! Doamne Ajuta !!!

      1. Treaba este ca e o planta ce creste din pamant la fel ca patrunjelul si n-ar trebui sa intereseze pe nimeni cine o culege si ce face cu ea. Pe acelasi fundament se pot interzice si plantele medicale pentru ca fac competitie la industria farmaceutica. Este irelevant daca e buna sau nociva, i-ar pasa cuiva daca eu as umbla cu o sacosa plina de fructe otravitoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button