X

Vine iarna!

Vremea se răceşte duminică, însă meteorologii susţin că e doar începutul. În perioada următoare vor fi temperaturi şi mai mici, negative în zonele de munte unde vor fi şi ninsori. Vântul se va intensifica în toată ţara, iar în cursul dimineţilor apar brumele.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o informare meteo de vreme rece, dar si doua atentionari cod galben de vant puternic, valabile luni, in mai multe zone din tara. 

Informarea meteo vizeaza racire accentuata si intensificari ale vantului, fiind valabila de duminica, ora 23:00, pana pe 26 septembrie, ora 08:00.

“Vor fi perioade de timp in care vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii, cu rafale in general de 50…60 km/h si temporar va ploua la inceput in vest, in centru si in nord, apoi local si in celelalte regiuni. In zona montana, la altitudini de peste 1800 m, trecator vor fi precipitatii mixte.

Racirea vremii va continua in jumatatea de nord-vest a teritoriului, iar incepand de marti (25 septembrie) se va resimti in toata tara, astfel ca valorile termice vor fi cu pana la 8…10 grade mai coborate decat cele normale in aceasta perioada a anului”, transmite ANM.

Cititi va rugam mai multe la:

Informare meteo de vreme rece: Temperaturile scad cu 8-10 grade. Coduri galbene de vant puternic luni

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button