X

Operatiune FALSE FLAG cu FLUTURASI anti vaccin?

de Saccsiv
Foto: http://www.thefalseflag.com/veranstaltungen/

La 5 septembrie 2018 mass-media ne informa ca:

 

Pliante anti-vaccinare care conţin informaţii false, de tipul „vaccinul ROR conţine celule de fetuşi avortaţi”, vaccinarea îţi poate distruge copilul pentru întreaga viaţă” sau „pesticide în vaccinuri”, au fost distribuite în ultimele zile în cutiile poştale ale bucureştenilor, semnalează deputatul Pro România Gabriela Podaşcă. Pintea: „Condamn gestul iresponsabil al celor care recurg la astfel de modalităţi iresponsabile de dezinformare”.

 

Pliantele directionau catre site-ul pro-decizii-informate.ro iar pe ele ar fi fost siglele Ministerului Sănătăţii, Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi UNICEF.

 

Deputatul Pro România Gabriela Podaşcă, cea care a semnalat cazul, solicită de urgenţă ca Ministerul Sănătăţii „să iasă public şi să infirme asocierea cu această campanie şi în acelaşi timp să facă demersurile necesare pentru aplicarea sancţiunilor legale împotriva celor care se fac vinovaţi de răspândirea acestor materiale”. Gabriela Podaşcă reclamă şi „inerţia autorităţilor şi lipsa de soluţii în combaterea rujeolei, care continuă să facă victime în România”.

Cititi va rugam mai multe pe Adevarul, la:

FOTO Fluturaşi antivaccinare cu informaţii false, distribuiţi în cutiile poştale. Reacţia Ministerului Sănătăţii
Partidul Pro Romania a fost lansat de Daniel Constantin:

Lansarea partidului Pro România, un partid născut ”dintr-o emoţie”

Iar lider este Victor Ponta.

Pe cand inca erau in PSD, Victor Ponta o pusese pe Gabriela Podașcă in functia de purtator de cuvant:

Cine este noul purtător de cuvânt al PSD: Gabriela Podaşcă o va suplini pe Gabriela Vrânceanu Firea

Cititi va rugam si:

Victor Ponta (lider Pro Romania) nu sustine referendumul pentru familie

Revenind la fluturasi, Vlad Mixich, preşedintele Observatorului Român de Sănătate, scrie, într-o postare pe Facebook, că cei care au lansat campania „poartă răspundere penală”:

Situația pliantelor anti-vaccinare pe care a fost FALS trecută sigla Organizației Mondiale a Sănătății, a UNICEF și a…

Gepostet von Vlad Mixich am Mittwoch, 5. September 2018

Evident, mesajul a fost mai apoi intens promovat de mass-media.

Pentru cei ce nu stiu, Vlad Mixich este un activist al vaccinarii obligatorii:

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Este scolit unde trebuie:

ANGELINA JOLIE – apostolul STIINTEI FARA DUMNEZEU. Despre extirparile ei preventive: sâni, ovare si ce-o mai urma …

Si in 2016 a devenit:

Activistul pro vaccinare obligatorie VLAD MIXICH este noul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului

Cartea „Vaccinurile sunt cu adevărat sigure și eficiente?”, al cărei autor este Neil Z. Miller, un celebru anti-vaccinist internațional, a fost restrasă de la vânzare de Editura Trei după o postare pe Facebook a aceluiasi jurnalist Vlad Mixich:

Carte ANTI-VACCINISTĂ, RETRASĂ de la vânzare de o editură din România

Revenind din nou la tema, nu la fel de promovate au fost insa si comunicatele celor de la PRO DECIZII INFORMATE:

 

COMUNICAT CU PRIVIRE LA PLIANTELE PDI

Asociatia Pro Decizii Informate distribuie de mai multa vreme in Romania pliante si flyere cu informatii despre vaccinare.

Aceste infografice, pliante si flyere marca PDI, purtand logo-ul PDI, circula de multa vreme, putand fi descarcate AICI-LINK si listate in scopul distribuirii si informarii populatiei.

Mai nou, am fost informati prin diferite canale ca ar circula in Romania un pliant complet nou, care pare a fi contrafacut si care utilizeaza siglele OMS, MS si UNICEF (!).

Asociatia Pro Decizii Informate se distanteaza in mod oficial de asemenea pliante anonime/contrafacute, care nu au nimic in comun cu PDI si nu au fost realizate si/sau distribuite de catre sau cu acordul PDI.

Pliantele si flyerele, precum si infograficele PDI poarta exclusiv sigla PDI.

Iata imaginile concrete dintr-un flyer fata-verso care a fost realizat de PDI si din care reies si sursele utilizate.

 

Pesticide in vaccinuri

Si verso:

Celule fetale in vaccinuri

Alte materiale realizate si distribuite de Asociatia PDI pot fi gasite, dupa cum am spus mai sus, AICI-LINK.

Dupa cum se poate vedea clar, am utilizat fotografii care nu intra in categoria dreptului de copyright. Cunoastem si noi legile!

Avem incredere ca niciunul din cititorii nostri nu ne crede atat de lipsiti de inteligenta incat sa cream pliante folosind alte sigle decat cea oficiala a PDI.

Sanatate si decizii intelepte va dorim!

 

5 septembrie 2018 – COMUNICAT

Asociaţia Pro Decizii Informate a luat cunoştinţă de campania furibundă de denigrare pornită în mass media cu privire la presupusa distribuire de către Asociaţia noastră a unor pliante contrafăcute, purtând siglele unor organizaţii oficiale.

Am comunicat deja că este vorba despre o calomnie. Am informat atât pe o doamnă jurnalistă de la ProTV, cât şi pe un domn jurnalist de la Digi24 că în imaginile circulate pe Facebook (sursa: Ioana Mănoiu, angajată în marketing) este vorba de o prezentare tendenţioasă a DOUA pliante, dintre care doar unul singur este realizat şi distribuit de PDI, celălalt fiind fotografiat trunchiat şi prezentat în mod (intenţionat) fals, pentru a induce în eroare şi a crea impresia că ar fi vorba de unul şi acelaşi pliant, marca PDI.

Asociaţia Pro Decizii Informate nu realizează şi nu distribuie decât materiale informative sub sigla proprie, furnizând surse oficiale, medicale, ştiinţifice.

DA, vaccinurile conţin celule fetale (o spun prospectelestudiile şi paginile oficiale).

DA, vaccinurile conţin pesticide (o spun laboratoare independente).

Asociaţia Pro Decizii Informate se delimitează de orice materiale contrafăcute sau ilegale, indiferent de persoanele care se află în spatele distribuirii acestor materiale, fie că este vorba de activişti antivaccinare sau de o operaţie “false flag” care urmăreşte denigrarea Asociaţiei Pro Decizii Informate ca membră a Coaliţiei pentru Sănătate şi a Coaliţiei pentru Familie.

Solicităm ca atât jurnaliştii de la Hotnews, care au declanşat această campanie de denigrare, cât şi domnul Vlad Mixich – care şi-a permis să menţioneze în context denigrator în mass media numele unora din membrii Comitetului Director al Asociaţiei Pro Decizii Informate – să furnizeze dovezile pentru afirmaţiile făcute în spaţiul public despre PDI, afirmaţii care nu au acoperire reală şi reprezintă calomnii.

Anunţăm pe această cale că, în caz contrar, toţi cei care au răspândit în spaţiul public aceste informaţii fără suport real vor fi confruntaţi cu demersurile noastre legale pentru acţiunea lor calomnioasă.

 

Cititi va rugam mai multe la:

http://pro-decizii-informate.ro/

Dar, evident, lucrurile nu s-au oprit aici si iata ce putem citi la Plângere penală împotriva celor care promovează informații despre ineficacitatea vacinării:

 

„Ministerul Sănătăţii intenţionează, în cursul zilei de mâine, să depună o plângere penală faţă de cei care au promovat şi distribuit asemenea afişe în spaţiul public, pe reţelele de socializare şi în cutiile poştale ale locuitorilor din diverse oraşe. Deocamdată acesta este demersul nostru, dar, pe de altă parte, dorim şi să ne informăm să vedem ce s-a întâmplat cine este în spatele acestei acţiuni, acţiune de care ne delimităm categoric şi pe care o respingem categoric”, a declarat Pintea, pentru AGERPRES.

Vaccinurile utilizate în România sunt sigure şi eficace, fiind verificate după cele mai înalte standarde de calitate existente în lume, a precizat miercuri Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă.

„Ministerul Sănătăţii se delimitează ferm de campania de dezinformare şi manipulare referitoare la ineficienţa şi riscurile vaccinării, apărută în spaţiul public, pe reţelele de socializare sau prin materiale tipărite, distribuite în zone aglomerate sau în cutiile poştale”, afirmă sursa citată.

Potrivit MS, „autorii campaniei iniţiate împotriva vaccinării utilizează fără aprobarea Ministerului Sănătăţii sau al partenerilor săi identitatea vizuală a campaniei precum însemnele oficiale ale instituţiilor partenere, iar materialele conţin informaţii false care pot induce în eroare părinţii şi pot pune în pericol sănătatea populaţiei”.

 

Sorina Pintea este si ea o activista a vaccinarii obligatorii:

Noul MINISTRU AL SANATATII (Sorina Pintea): LIBERUL ARBITRU nu trebuie sa functioneze in cazul VACCINARII. Aceasta trebuie sa devina OBLIGATORIE deoarece în fiecare lună 20.000 de părinţi refuză să îşi vaccineze copiii

 

Ce inseamna o Operatiune False Flag?

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Steag_fals

 

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități. Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară. Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Strategia tensiunii din Italia, care a avut loc în anii 1970-1980.

Al Doilea Război Mondial a fost precedat de o asemenea operațiune sub steag fals: Incidentul Gleiwitz din 1939

 

Exemple de Operatiuni False Flag:

OPERATIUNEA NORTHWOODS. Oare asa ceva s-ar mai putea planifica in zilele noastre?

OPERATIUNEA GLADIO. Oare asa ceva s-ar mai putea produce in zilele noastre?

OPERATIUNEA AJAX

Asa cum arata pana acum, afacerea cu fluturasii anti vaccin este de asemenea o Operatiune False Flag:

Ni se spune ca cineva pune in cutii pliante anti vaccin cu siglele Ministerului Sănătăţii, Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi UNICEF. Printre ele sunt si pliante ale PRO DECIZII INFORMATE.

Intr-adevar, a pune pe un fluturas anti vaccin o sigla a Ministerului Sanatatii este o fapta penala, caci Ministerul Sanatatii nu ar tipari vreodata asa ceva, din moment ce este pro vaccinare obligatorie.

Dupa cum se observa, nu se preocupa insa nimeni cu depistarea acestor faptasi, ci toate tunurile au fost puse pe PRO DECIZII INFORMATE. Ba mai mult, majoritatea ataca in bloc pe toti cei cu mesaje anti vaccin.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.