X

Victor Ponta (lider Pro Romania) nu sustine referendumul pentru familie

de null
Foto: https://ziarulamprenta.ro/politic/surpriza-in-sondajul-curs-pentru-victor-ponta-si-pro-romania/9039/

Victor Ponta, B1 TV:

 

”Nu poți să faci politică izolat. Dacă vrei să promovezi niște proiecte, te aliezi cu cineva. De exemplu, dacă actualul Guvern va vrea să oprească Pilonul II de pensii, să-l naționalizeze, să oprească contribuțiile, sigur că ne aliem cu toată lumea care e împotrivă. Nu știu, PNL, USR… De exemplu, noi nu susținem acel referendum al lui Dragnea pentru familia aia tradițională a lui Dragnea (râde). Iarăși, nu știu cine va fi tot de partea noastră, dar nu există politică fără alianțe.Eu vorbesc de faptul că suntem oameni care am mai fost în guvern. Dacă mai voiam la guvernare, nu plecam din PSD sau ALDE. Domnul Constantin a plecat chiar din funcția de vicepriministru, Cîmpeanu… s-au tot rugat de el să fie ministru. Eu dacă rămâneam în PSD, nu știu, îmi dădea și mie Dragnea acolo o funcție, că la ce miniștri a pus, se găsea și pentru mine o funcție.Deci nu e vorba că vrem acum. Cred că PRO România trebuie să participe la alegeri, să obțină voturi și abia apoi putem vorbi de guvernare.Cea mai naturală alianță e cu PSD, dar un PSD liberat de ocupația telormăneană în care se zbate acum”

 

Iata si alte citate din Victor Ponta:

 

„Sunt unul dintre cei care cred în acel proiect – și sper să se realizeze pe parcursul vieții mele politice – al Statelor Unite ale Europei.”

 

Ponta vrea euro în 2019 și Statele Unite ale Europei

 

“Eu sunt total convins că, – sigur proiectul ideatic de State Unite ale Europei probabil că va mai necesita ceva timp, – dar eu sunt convins că acesta este proiectul pe care trebuie să-l susţină orice om politic cu viziune.”

 

‘Vreau să avem din nou un parteneriat strategic cu Germania’

Cititi va rugam si:

ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice al premierului VICTOR PONTA …

VIDEO (incredibil): Ce declara Victor Ponta in 2012 despre Rosia Montana Gold Corporation si Chevron si ce-a ajuns sa declare acum … DE CE CAND AJUNG LA PUTERE OAMENII SE SUCESC? Pentru ca asa functioneaza SISTEMUL

Ponta IARTA Rompetrol (adica KazMunaiGaz) de DATORIA DE JUMATATE DE MILARD DE DOLARI. Detalii despre una din SCHEMELE prin care ROMANIA RAMANE si FARA PETROL si FARA INDUSTRIA PETROLIERA si FARA BANI

Video: IPS Andrei l-a decorat pe Victor Ponta cu „Crucea Transilvana”. Se pare ca s-a cantat „VREDNIC ESTE”. Protestatarii de afara au considerat insa ca este cu totul NEVREDNIC

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Ponta, ai luat temă pentru acasă de la Barroso, ai coborât cu casca în mina de la Roșia Montană, ți-ai dat singur demisia din funcția de președinte al PSD și din cea de prim-ministru. Acum ce mai vrei să faci? Nu te asocia cu duhurile întunericului căci vei primi răsplata lor.

    Demonii în acțiune: Varadkar, susținătorii lui și Macron, lăudătorul lui. Sunt din același aluat. Au ales moartea, deci se presupune că asta vor primi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button