X

Video: Protest anti imigratie in Germania

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rugam si:

În Germania nu se spune nimic de crimele anti-creștine făcute de refugiați

Va mai aparține Germania germanilor în viitorul apropiat?

VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape.  Restul europenilor se simt mai bine?.

CE A AJUNS GERMANIA: Eleva batuta de musulmance deoarece e blonda si nu are hijab / Sugestia directorului scolii: sa nu mai spuna ca este germana si sa-si puna o esarfa pe cap

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Germanii se trezesc (tarziu, ce-i drept), dar noi dormim somnul cel de moarte. Foarte curand Romania se va umple de imigranti la un nivel care ne va pune mari probleme pentru ca noi nu suntem deloc pregatiti sa ii infruntam. Suntem drogati la propriu (prin aer, hrana, apa) si la figurat (cu sugestii linistitoare de genul:”Nu raman ei la noi. Vor la Merkel”) ca sa nu vedem cum suntem invadati foarte discret. Sunt zone in Romania in care migrantii au ajuns cu miile numai pana anul trecut – de exemplu in Timisoara. Au venit tiptil, in grupuri mici, dar in flux continuu si acum se construiesc rapid locuinte pentru ei in oras si in localitatile din imprejurimi. Cand o sa ne trezim noi, daca o sa ne mai trezim din somn/hipnoza, o sa fie o trezire sangeroasa, pentru ca indivizii astia care vin cu misiune nu vor trai si nu vor pleca pasnic.Pana la urma e vorba de invazie si razboi. Iar noi lasam inamicul sa ne intre in casa, ajutat de inamicii pe care i-am lasat sa ajunga la varful puterii de la noi. Sa nu se mire nimeni daca problema imigrantilor va fi aici la fel de grava ca in Germania. Suntem mult ajutati in privinta asta de presedintele “nostru” mai degraba loial Germaniei decat Romaniei, care se pare ca are si cetatenie germana si face parte dintr-un grup de indivizi din aceeasi etnie care fac totul ca sa puna in aplicare o agenda gandita la Berlin si care e impotriva intereselor noastre.

    http://www.justitiarul.ro/tag/klaus-iohannis-are-cetatenie-germana/

    A cam scapat atentiei publice un individ care se invarte si el in aceeasi zona, pe care cinema l-a poreclit “Mengele al Romaniei”, Klaus Fabritius, care a avut la un moment dat un rol foarte important – sa avizeze substante toxice care sa fie folosite in agricultura, igiena publica si combaterea vectorilor in Romania, Unele dintre ele, venite tot din directie germana, sunt astazi masiv folosite si sunt responsabile de cresterea incidentei a numeroase boli si de moartea unor persoane din categorii vulnerabile la substante toxice. Si acum acest domn vrea ‘Fara penali in functii publice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button