X

Deutschland ist tot: IMNUL GERMAN se va schimba in GEN NEUTRU

German anthem may soon go gender neutral
Deocamdata germanii inca isi canta imnul pe stadioane. Deocamdata …

Deutschland ist tot adica Germania a murit.

Acum doi ani intrebam:

VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape. Restul europenilor se simt mai bine?

Pusesem acolo patru video. Youtube le-a sters intre timp pe toate …

Cred ca raspunsul la intrebarea de atunci este: Da, Germania a murit.  Si cat de curand le va disparea si neamul:

wpid-fb_img_1440069149895
Foto: https://janedoegermany.files.wordpress.com/2015/08/wpid-fb_img_1440069149895.jpg?w=1314

Dar pana vor disparea cu totul, barbatii germani se vor pune capra, la propriu. Iar pentru a fi pregatiti mental pentru marea sodomizare, li se va schimba imnul. Iata ce putem citi la German anthem may soon go gender neutral de pe RT:

 

Imnul german ar putea deveni în curând de gen neutru

Germania s-ar putea să nu rămână „Fatherland” pentru prea mult timp, căci șeful de egalitate al țării ar intenționa să ajusteze imnul național înlăturând orice limbaj specific masculin în căutarea neutralității de gen.

Comisarul de egalitate al Ministerului Familiei, Kristin Rose-Moehring, a solicitat ca versurile imnului național al Germaniei să devină mai inclusive, a relatat media germană duminică, citând scrisoarea trimisă angajaților ministerului. S-ar părea că Rose-Moehring dorește înlocuirea ‘Vaterland’ (Fatherland) cu  ‘Heimatland’ (Homeland), și înlocuirea versului ‘fratern cu inima și mâna’ cu ‘curajos cu inima și mâna’.

“De ce nu modificăm imnul nostru național, Deutschlandlied?” a scris comisarul conform relatărilor. “Nu ar fi o problemă, nu? Și se potrivește cu noul minister federal al internelor, construcției și a patriei.” Propunerea survine cu anunțul social-democraților de a susține coaliția cu partidul CDU al Angelei Merkel, eliberând calea pentru un nou guvern.

Citește mai mult: ‘Fiii’ vs ‘noi toți’: imnul Canadei este acum ‘neutru din punct de vedere al genului’

Între timp, reformularea versurilor nu pare o sarcină urgentă pentru unii politicieni. “Mă gândesc că sunt alte subiecte mai importante pentru femei decât schimbarea imnului național”, a postat Julia Klockner, lider CDU în Rhineland-Palatinate.

Gotz Fromming de la partidul de dreapta AfD a numit propunerea “încrezută și incultă.” “Nimeni nu poate și nu ar trebui să schimbe poezia”, a postat dânsul.

În scrisoare, Rose-Moehring a făcut referire la exemplul Austriei învecinate, ce și-a schimbat imnul în 2012. În loc de “fii”, versurile acum conțin “fii și fiice”, și “coruri vesele” în loc de “coruri fraterne”.

Mai recent, ‘O Canada’ a suferit o transformare după ce Senatul Canadian a aprobat modificarea versului “domnește în fiii tăi” în “domnește în noi toți”.

Versurile imnului german scrise de către poetul August Heinrich Hoffmann von Fallersleben și adoptate în 1922, au fost reduse la a treia strofă după Al Doilea Război Mondial. În timp ce prima strofă originală începea cu versul ajuns notoriu “Deutschland, Deutschland über alles” (Germania peste toate), cea curentă începe cu lăudarea vinului și a femeilor germane. Restul laudă unitatea, justiția și libertatea.

 

Ati inteles cum au inceput? Prima data le-au eliminat versul “Deutschland über alles”

Categorii
ExterneTransgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Doamne Ajută ,Germania nici macar nu Mai este Germania sunt aici de cati va ani ;mai De Grabă Germanistan , Sa ne ajute Dumnezeu Să ne pocaim si sa ma intorc acasa Daca ar fii Voia Domnului in Romania sa a mi dau Duhul , Doamne Ajută!

  2. Si-au făcut-o singuri cu mintea lor, nu pot da vina pe nimenea.Sant de câțiva ani buni in Germania si va pot spune ca o decăzut tare fata de anii precedenți , dacă continua in ritmul acesta nu o sa fie bine ptr.ei.Doamneajuta Romania sa ne putem întoarce acasă.Romania este cea mai bogata țara din europa si totuși santem la mâna lor,la mila lor,ptr.ei santem toți tigani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!