X

CE A AJUNS GERMANIA: Eleva batuta de musulmance deoarece e blonda si nu are hijab / Sugestia directorului scolii: sa nu mai spuna ca este germana si sa-si puna o esarfa pe cap

Germany: Headmaster Tells Mother of Daughter Bullied by Muslims to Cover Her Up With a Hijab

Germania: Directorul școlii îi spune mamei unei fete agresate să îi pună hijab pe cap

Fata, blondă și creștină, a fost bătută și abuzată.

Unei mame din Germania, a cărei fiică a fost agresată de eleve musulmane pentru că era blondă, creștină și nu avea capul acoperit, i s-a spus de către directorul unei școli din Frankfurt să îi acopere capul fetei cu un hijab.

Mama elevei a declarat pentru BILD că fiica ei a fost agresată de fete musulmane în asemenea măsură încât a trebuit să ”o scoată din școală pentru protecție”.

”Ea a fost bătută și atacată verbal pe drumul spre școală”, a spus mama, explicând că abuzul se datorează faptului că fiica ei are păr blond, nu poartă acoperământ pe cap, are un nume germano-ebraic și este creștină.

Când directorul a fost chestionat despre situație, el i-a spus mamei să-și acopere fiica cu un hijab (n.t.: hijabul este acel tip de văl sau eșarfă pe care femeile musulmane o poartă pe cap și care lasă fața vizibilă).

”Fiica ta nu trebuie să spună că este germană. În plus, îi poți da o eșarfă pentru cap!” i s-a spus mamei.

Școala a refuzat să comenteze această poveste.

Între timp, la o altă școală din Ennepetal, copiii au fost hărțuiți pentru că mâncau gumă în formă de ursuleți, deoarece aceste dulciuri ”impure” conțin gelatină de porc și, prin urmare, nu sunt halal.

Articolul menționează, de asemenea, cazul a doi elevii de clasa a IV-a din Bavaria, care au venit acasă plângând, înainte de a le spune tatălui lor: ”Acest elev a spus că ne taie capul pentru că suntem creștini”.

Mama unui al treilea elev din Bonn s-a plâns de asemenea la o școală, după ce un elev musulman i-a spus fiicei sale: ”Părinții tăi vor arde în iad dacă nu cred în Allah”.

Povestea este încă un alt exemplu de agresiune religioasă și preluarea islamistă a școlilor, în zonele din Germania cu populație preponderent formată din imigranți.

Așa cum am prezentat ieri, președintele Asociației Profesorilor din Germania a avertizat că școlile, în care peste 70% dintre elevi sunt migranți, alunecă pe o spirală ce scapă de sub control, atacurile asupra profesorilor de sex feminin și supra elevilor evrei fiind obișnuite.

Heinz-Peter Meidinger a povestit pentru BILD că întâmplarea din Berlin, cu elevii migranți musulmani care răspândeau videoclipuri ISIS cu decapitări, nu a fost un caz singular și că o astfel de propagandă ”se răspândește ca incendiile sălbatice”.

Meidinger a spus că prezența gardienilor ce asigură securitatea în școli, o raritate în țările europene, a fost ”sinonimă cu o capitulare” și că situația s-a înrăutățit, de la influxul a aproximativ 2 milioane de noi migranți, începând cu 2015.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
ExterneIslam
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

11 comentarii

  1. mare atentie si in bucuresti zilele astea s au inmultit musulmanii (si negrii) pe strada , impart fluturasi…..iar in pietele bucurestene au tot mai multe spatii (inchiriate sau cumparate)…nu cumparati si nu consumati de la ei …nu ii creditati sa nu se dezvolte si sa se inmulteasca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!