X

CE A AJUNS GERMANIA: Eleva batuta de musulmance deoarece e blonda si nu are hijab / Sugestia directorului scolii: sa nu mai spuna ca este germana si sa-si puna o esarfa pe cap

Germany: Headmaster Tells Mother of Daughter Bullied by Muslims to Cover Her Up With a Hijab

Germania: Directorul școlii îi spune mamei unei fete agresate să îi pună hijab pe cap

Fata, blondă și creștină, a fost bătută și abuzată.

Unei mame din Germania, a cărei fiică a fost agresată de eleve musulmane pentru că era blondă, creștină și nu avea capul acoperit, i s-a spus de către directorul unei școli din Frankfurt să îi acopere capul fetei cu un hijab.

Mama elevei a declarat pentru BILD că fiica ei a fost agresată de fete musulmane în asemenea măsură încât a trebuit să ”o scoată din școală pentru protecție”.

”Ea a fost bătută și atacată verbal pe drumul spre școală”, a spus mama, explicând că abuzul se datorează faptului că fiica ei are păr blond, nu poartă acoperământ pe cap, are un nume germano-ebraic și este creștină.

Când directorul a fost chestionat despre situație, el i-a spus mamei să-și acopere fiica cu un hijab (n.t.: hijabul este acel tip de văl sau eșarfă pe care femeile musulmane o poartă pe cap și care lasă fața vizibilă).

”Fiica ta nu trebuie să spună că este germană. În plus, îi poți da o eșarfă pentru cap!” i s-a spus mamei.

Școala a refuzat să comenteze această poveste.

Între timp, la o altă școală din Ennepetal, copiii au fost hărțuiți pentru că mâncau gumă în formă de ursuleți, deoarece aceste dulciuri ”impure” conțin gelatină de porc și, prin urmare, nu sunt halal.

Articolul menționează, de asemenea, cazul a doi elevii de clasa a IV-a din Bavaria, care au venit acasă plângând, înainte de a le spune tatălui lor: ”Acest elev a spus că ne taie capul pentru că suntem creștini”.

Mama unui al treilea elev din Bonn s-a plâns de asemenea la o școală, după ce un elev musulman i-a spus fiicei sale: ”Părinții tăi vor arde în iad dacă nu cred în Allah”.

Povestea este încă un alt exemplu de agresiune religioasă și preluarea islamistă a școlilor, în zonele din Germania cu populație preponderent formată din imigranți.

Așa cum am prezentat ieri, președintele Asociației Profesorilor din Germania a avertizat că școlile, în care peste 70% dintre elevi sunt migranți, alunecă pe o spirală ce scapă de sub control, atacurile asupra profesorilor de sex feminin și supra elevilor evrei fiind obișnuite.

Heinz-Peter Meidinger a povestit pentru BILD că întâmplarea din Berlin, cu elevii migranți musulmani care răspândeau videoclipuri ISIS cu decapitări, nu a fost un caz singular și că o astfel de propagandă ”se răspândește ca incendiile sălbatice”.

Meidinger a spus că prezența gardienilor ce asigură securitatea în școli, o raritate în țările europene, a fost ”sinonimă cu o capitulare” și că situația s-a înrăutățit, de la influxul a aproximativ 2 milioane de noi migranți, începând cu 2015.

 

Categorii
IslamExterne
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

  1. mare atentie si in bucuresti zilele astea s au inmultit musulmanii (si negrii) pe strada , impart fluturasi…..iar in pietele bucurestene au tot mai multe spatii (inchiriate sau cumparate)…nu cumparati si nu consumati de la ei …nu ii creditati sa nu se dezvolte si sa se inmulteasca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.