X

În Germania nu se spune nimic de crimele anti-creștine făcute de refugiați

http://static1.evz.ro/image-original-605-388/cache/2018-05/

Anul trecut s-a raportat la nivel național despre aproximativ 200 de biserici și simboluri creștine care au fost distruse în Germania. Deși antisemitismul primește o mare atenție în Germania, valul anti-creștin plecat din ură este trecut sub tăcere.

Recent, poliția a început să investigheze șase cazuri de vandalism în bisericile din orașul Bamberg. Daunele se ridică la peste 20.000 de euro, spun anchetatorii. Figurile și crucile din mai multe biserici au fost distruse sau deteriorate.

În urma anchetelor rezultă că emigranții sunt implicați în mai multe crime anti-creștine. În decembrie anul trecut, un emigrant pakistanez a încercat să arunce în aer o biserică din Mannheim. Săptămâna trecută, un alt emigrant pakistanez a fost arestat pentru că a distrus o biserică din Chemnitz. Pe măsură ce mai multe biserici din regiune au fost vandalizate, poliția investighează dacă omul este responsabil și pentru aceste cazuri.

Dar au fost incidente mai grave: Oamenii au fost bătuți că poartă o cruce la gât în zonele populate de imigranți şi amenințați cu moartea sau chiar uciși.

Dar, în condițiile în care presa germană este în cea mai mare parte orientată spre stânga, probabil că nu va recunoaște în curând că Angela Merkel joacă un rol important în acest val de ură anti-creștin. Ea a deschis ușile pentru milioane de oameni din țări care poartă acel sentiment de ură iar asuprirea creștinilor este „un mod de viață” pentru musulmani. Spunând adevărul despre această problemă ar însemna să susţină partidele de dreapta care sunt împotriva emigranților și, prin urmare, cenzura și ignoranța în mass-media din Germania sunt preferate deasupra rapoartelor sincere, notează voiceofeurope.

NOTĂ OrtodoxINFO

Citiți vă rog și:

Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Nu pot crede! Sunteti asa de bine informati, mi-este drag de voi datorita articolelor voastre, ma uimiti dar ma si socati: care stanga, care dreapta, care partide? De ce atata ascunzis? Nu exista decat un plan expansionist, de ocupare a planetei, planul Kalergi, vreo cateva variante de agende, protocoalele… In toata Europa partidele nu mai sunt ce au fost: toate au devenit paravanele celor care sustin infractiuni impotriva civilizatiei europene, a rasei albe si a crestinismului. Aceste paravane, mai au un rol: de mimare a democraiei si de dezbinare a populatiilor. Mai sunt cate unii care cred ca exista politica si partide. Intrebati pe oricare membru al oricarui partid daca stie ce scrie in statutul partidului lor. Habar nu au! Si daca ar avea tot nu le-ar respecta, pentru ca toate statutele sunt concepute cu vorbe mari si frumoase, Doar atat! Mi se rupe sufletul si pentru nemti si pentru romani. Cei mai vertebral de pe continent! Si, mare grija! Daca pe nemti nu-i apara nimeni, pe noi nici atat. Din iunie incep sa aduca noi valuri de mercenari denumiti migranti. Populatii stramutate dar aduse cu mana in buzunar. Ca in Europa gasesc de toate, mura-n gura! Va doresc tot binele din lume!

  2. Macron a declarat la recenta vizita din Sua ca Africa si Europa au un destin comun si ca Europa va ajunge de la 10 milioane de negri africani acum, la 200 de milioane in 2030. (conducatorii Frantei sunt simboluri ale globalizarii revolutiei ateiste)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!