X

Va mai aparține Germania germanilor în viitorul apropiat?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Va mai aparține Germania germanilor în viitorul apropriat?

Rata cu care populația germană se diminuează se pare că este prea mare pentru staticienii Destatis, agenția germană oficială de statistici, ce afirmă că până în 2060, cu un nivel al imigrației netă zero, populația germană ar scădea la 60,2 milioane. Cu toate acestea, echipa noastră de cercetare a ajuns la concluzia că numărul e prea optimist: în 40 de ani Germania ar avea o populație de 52,6 milioane, o scădere considerabilă față de actualii 81 de milioane de locuitori, iar până la sfârșitul secolului populația germană indigenă ce nu se trage din migranți s-ar diminua chiar și mai mult apropiindu-se de 21,6 milioane. Explicația primită din partea Destatis echivalează cu admiterea că proiecțiile sale sunt nerealiste.

  • Consecințele economice ale iernii demografice a Germaniei
  • Japonia este un model pentru problemele Germaniei
  • Cum va arăta colapsul economic

Dacă elitele Germaniei vor reuși să mențină populația de 80 de milioane, în 2060 majoritatea germanilor naturalizați nu vor avea nici o relație istorică cu strămoșii națiunii ce erau odată mândri subiecți ai Sfântului Imperiu Roman. Totodată, vor avea aceeași relație cu Albert Schweitzer, Johann Sebastian Bach, Karl Benz și Friedrich Nietzsche precum cea a lui Recep Tayyip Erdoğan cu împărații bizantini. Numărul excesiv de migranți ar altera națiunea germană pentru totdeauna.

Nu va exista nici o relație între germanii viitorului și germanii trecutului

Până în 2050 multe dintre personajele istorice germane, precum Albert Schweitzer menționat mai sus, vor fi demascați ca rasiști și înlăturați de pe numele străzilor și cărțile de istorie, înlocuiți cu noi eroi, un proces ce deja are loc în SUA și Olanda. În SUA monumentele generalilor sudiști se află sub atac, în timp ce în Olanda partidele migranților fac presiune ca personalitățile istorice olandeze să fie eradicate din locurile publice, străzile să fie redenumite și majoritatea tradițiilor importante, ce nu ar fi incluzive sau ar fi opresive și jignitoare pentru minoritățile naționale, rasiale sau religioase să fie interzise. Istoria unei țări ar trebui să fie bazată pe faptele și oamenii săi, dar când oamenii sunt înlocuiți se pierde conexiunea cu trecutul și se poate ca înainte să treacă secolul majoritatea cetățenilor germani să aibă rădăcini culturale și strămoși din afara Germaniei sau a Europei.

Deși previziunile noastre pot fi considerate alarmiste, asta nu le face neserioase. Previziunile demografice, în lipsa schimbărilor imprevizibile precum epidemii sau foamete, sunt remarcabil de precise. Consideră comparația între rezultatele obținute de Destatis și de noi pentru modelul cu zero-migrație.

În Germania, o femeie dă naștere în medie la 1,4 copii, sub nivelul fertilității de înlocuire și nu s-a schimbat mult din anii 1970. Din acest motiv populația germană a început să se diminueze. Tendința a fost inversată datorită celor 1,3 milioane de imigranți din afara UE ce au venit din 2015.

Cerberus 2.0 calculează viitorul populației germane

Echipa Gefira a elaborat Cerberus 2.0, un program software menit să calculeze modul cum populația crește sau scade în absența migrației. Utilizând numai ratele de naștere și deces, Cerberus 2.0 poate calcula care ar fi dimensiunea societății germane fără influxul de străini și urmașii lor. Aplicația începe calcularea pe baza recensământului din 1965 de la Destatis. Am început cu anul 1965 deoarece am dorit să măsurăm creșterea populației germane fără imigrație si nu erau prea mulți imigranți în acel an. Nu am folosit datele oficiale Destatis pentru anii următori pentru că acestea includeau imigranți, factorul pe care doream să-l excludem. În timp ce Destatis dă numărul total de migranți ce locuiesc în Germania în momentul de față, Cerberus 2.0 calculează independent dezvoltarea fiecărui grup de vârstă a populației germane indigene începând cu 1965 și încetând cu 2100.

Suntem conștienți că există relații mixte și germani ce au emigrat. Din moment ce unii părinți micști își germanizează copii în timp ce alții fac opusul am presupus că nu vor afecta rezultatele. Astfel cu ajutorul Cerberus 2.0 am calculat că în lipsa migrației, populați germană din 1965 ar fi ajuns la 64,99 de milioane în 2013. Se confirmă de Destatis, ce plasează numărul de germani ce nu se trag din migranți pentru același an la 64,29 de millioane. Asta arată că calculările noastre sunt foarte precise și nu prea există migranți de a treia generație ce sunt considerați germani indigeni.

Modelul demografic Destatis e o simplă fantezie

Am calculat de asemenea pentru anii 2013-2060, luând populația din 2013 ca punct de pornire și am comparat rezultatele noastre cu cele preconizate de Destatis pentru acceași perioadă. Potrivit Destatis, În 2060 populația va fi de 60,2, în timp ce Cerberus 2.0 prezice doar 52,6 milioane de locuitori în Germania. Diferența enormă de aproape 8 milioane între cele două previziuni poate fi explicată doar presupunând că Destatis este foarte creativ în preconizarea demografică, precum vom explica în scurt timp.

Pentru Germania, Cerberus 2.0 a procesat ratele de naștere și deces ale Destatis. Datele demografice – procentajul mamelor ce au dat naștere, ceea ce este Rata de Fertilitate Specifică Vârstei și procentajul oamenilor care au decedat – au fost împărțite în grupuri de vârstă. Rata de Fertilitate Specifică Vârstei pentru 1965 a permis Cerberus 2.0 să calculeze numărul de copii născuți anul următor, adică numărul de femei dintr-un anumit grup de vârstă înmulțit cu rata relevantă. Rata deceselor pentru același an a fost luată în considerare. Calculând nașterile și decesele, aplicația a crescut vârstele fiecărui grup de vârstă cu un an pentru a crea întreaga populație pentru 1966 fără influența imigrației. Apoi programul a reînceput procesul pentru a calcula datele pentru anul 1967, anul consecutiv, și așa mai departe. Pentru calculele după 2015, Cerberus 2.0 a folosit ratele de fertilitate și deces specifice vârstei pentru 2015.

Am comparat apoi proiecțiile Cerberus 2.0 cu cele ale Destatis. Atât Destatis cât și echipa noastră de cercetare am început cu populația inițială din 2013, ce era de 81 de milioane, și am folosit amândoi aceeași rată de fertilitate de 1,4. Niciunul dintre noi nu a luat în considerare cei 1,3 milioane de imigranți din afara Europei ce au intrat după 2014. Rezultatele obținute diferă semnificativ: Cerberus 2.0 preconizează 52,6 în timp ce Destatis – 60,2 de milioane de locuitori în Germania în 2060.

Populațiile cresc și se micșorează pe baza a numai patru factori; nașteri, decese, imigrație și emigrație. Modelul de zero-migrație Cerberus 2.0 folosește doar ratele de naștere și deces, în timp ce Destatis adaugă 600.000 de imigranți tineri și înlătură 600.000 de emigranți bătrâni în fiecare an în modelul său. Asta înseamnă că în fiecare an 600.000 de tineri bărbați și femei ajung în Germania, au copii iar când acei copii ajung la vârsta potrivită părinții părăsesc țara precum cucii, o premiză destul de bizară. Consecința e că imigranții înșiși nu adaugă populației, dar copii lor o fac. În modelul Destatis balanța imigrației și emigrației este menținută la zero.

Cum a ajuns Destatis la aceste numere? În 2014 s-au născut 331 de mii de femei. După șapte ani același grup de femei este preconizat de Destatis să crească la 333 de mii și după 27 de ani, În 2041, este preconizat să atingă un maxim de 350 de mii, în alte cuvinte în 2021 se vor naște mai puține femei decât în 2041! Cum este posibil? Doar dacă femeile imigrante sunt incluse în statistici.

Din moment ce în acest model la fel de mulți migranți intră în țară precum o părăsesc, migranții de primă generație au în medie 170 de mii de copii anual. Acei copii lărgesc populația germană, dar Destatis nu îi consideră străini. Așadar, prognosticul de zero imigrație e fals și rezultă într-o proiecție prea “rozalie” pentru viitorul Germaniei. Răspunsul din partea Destatis în legătură cu diferența dintre concluziile noastre și ale lor este că proiecția lor este exactă formal iar diferența este rezultatul adoptării unui model de migrație zero – nici un fel de migrație, în timp ce ei au adoptat un model de migrație cu balanță zero.

Germania, precum mare parte din occident, este supusă la imigrație în masă cu o amploare fără precedent și potrivit noului guvern german procesul va continua pentru viitorul previzibil.

Datorită relocării refugiaților, numărul populației din afara UE a crescut cu 1,3 milioane între ianuarie 2015 și iunie 2017. Noul guvern a decis că țara va crește cu 200 de mii de solicitanți de azil anual. Pentru a înțelege efectul acestei politici asupra societății, trebuie numai comparat acest număr cu numărul de nou-născuți germani. Conform Cerberus 2.0, numărul de germani născuți va scădea de la aproximativ 450 de mii în 2020 către 315 mii în următorii douăzeci de ani. Adăugarea a 200 de mii solicitanți de azil relativ tineri an după an, împreună cu urmașii lor, va altera societatea germană în mod profund între 40 și 60 de ani iar Germania va înceta să fie o țară germană.

Până la sfârșitul secolului vor mai rămâne doar 22 de milioane de germani

Populația germană din 1965 se va diminua la 37,8 milioane în următorii patruzeci de ani, și la 21,6 milioane până sfârșitul secolului. În 2060, numărul de germani indigeni va echivala cu jumătate din cel al Germaniei de Est și Vest combinate în 1945. Considerând ratele de naștere sub nivelul de înlocuire printre cetățenii indigeni, guvernele germane pot menține numărul actual de locuitori la 80 de milioane importând imigranți, astfel pe termen lung înlocuind germanii indigeni.

Ideea că noii veniți se vor integra sau asimila e absurdă, noii germani nu vor fi germani. Principalul motiv pentru care oamenii se mută în Germania este pentru bunăstarea personală în loc de cultura germană. Imigranții își păstrează religia și moștenirea, formează partide politice, construiesc instituții religioase, au magazine separate și își doresc chiar să aibă propriul sistem legal. Luând în considerare cât de mulți năvălesc în Germania, nu e posibil ca germanii să-și susțină structura politică, limba și indentitatea culturală.

Ia mult timp pentru ca un super-petrolier să-și schimbe cursul. În mod similar, schimbările demografice sunt vizibile doar după 15 până la 30 de ani. Aceptarea a 1,3 milioane de strâini în doi ani și adăugarea a 200 de mii de migranți din afara Europei anual unei populații germane ce se diminuează rapid va avea un efect devastator pentru populația germană până în 2030.

Rezultatele Cerberus 2.0 ne arată că discuția despre migrați nu are de-a face cu acceptarea și protejarea drepturilor minorităților; mai degrabă e o chestiune existențială, e despre protejarea germanilor. Când elitele germane la putere încep să-și înțeleagă politicile falimentare, va fi prea târziu. Nu sunt exemple în istorie în care astfel de schimbări majore să se fi terminat cu bine.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Va ma aparține orice țară europeană propriului popor în viitorul apropiat, după ce invazia musulmană și amestecul de populații va acapara din ce în ce mai mult tot continentul?
    Va ma aparține orice țară europeană în viitorul apropiat de credința și de valorile creștine?

  2. WW3 va avea loc inainte de anul 2100. WW3 va fi spre pedeapsa, nu spre pocainta ca WW1 sau WW2.
    Ori acolo unde desfraul ‘spumga’ – vorba lui Eminescu, vor suiera gloantele (Sf Ioan Hozevitul)
    Germania sau o mare parte a ei, (si nu numai), ca tara care promoveaza agresiv pacatele contra firii, ca tara care a apostat distrugand si ceea ce mai aducea aminte de crestinism, va primi ceea ce a primit Sodoma si Gomora.

    O mare parte din UE va deveni un pustiu inospitalier si nelocuibil, asemenea fostului Babilon sau celor 10 cetati din jurul Sodomei… Posibil ca o ramasita sa se salveze…

  3. Se pare ca de la Hitler incoace sau poate chiar mai dinainte Germania nu mai apartine nemtilor. Au fost aruncati intr-un razboi fara noima, apoi fortati sa-si asume raspunderea la nesfarsit pentru o crima pe care nu germanul de rand a comis-o (sau, cel putin, nu generatia actuala) fapt care duce la aparitia unui complex de vinovatie perpetuu si la compromisuri permanente in scopul dovedirii spiritului de toleranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button