X

„Lovitura de stat” pe 10 august? Organizatorul spune că va fi “revoluție” și posibile crime

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocatul Aurelian Pavelescu comenteazî o postare aparținând lui Ninel Peia in care se vorbește despre posibilitatea unei lovituri de stat pe 10 august.  Pavelescu crede ca un astfel de scenariu este posibil.

Peia afirma ca, pe 10 august, Guvernul va fi atacat „de catre grupuri de mercenari, unii veniti din afara tarii – din forte para-militare, exceptional pregatiti fizic si psihologic”.

Urmeaza lovitura de stat la 10 august? Scenariu extrem de alarmant!

Ninel Peia, fost deputat si Presedinte al nou infiintatului Partid al Neamului Romanesc, a vorbit azi despre existenta unui scenariu cumplit: mitingul de protest organizat de catre romanii din Diaspora la 10 august va fi manipulat si folosit pentru atacarea cladirii Guvernului de catre grupuri de mercenari, unii veniti din afara tarii – din forte para-militare, exceptional pregatiti fizic si psihologic, urmand ca Guvernul sa fie incendiat. In acelasi timp, ar fi puse la cale actiuni politice devastatoare pentru destabilizarea Romaniei, inclusiv o Declaratie de autonomie la Cluj!

Personal nu am nicio informatie pentru un astfel de scenariu. Consider, insa, ca, in actualul context intern si extern – extrem de tensionate, fiind escaladate la maxim raporturile de forta si violenta – un astfel de scenariu sau alte scenarii cu potential de rasturnare a ordinii constitutionale prin violenta, sunt verosimile!

Sunt unul dintre politicienii care m-am exprimat constant in favoarea drepturilor romanilor din Diaspora, intelegand tragedia prin care acestia au trecut si trec, clasa politica romaneasca avand o responsabilitate uriasa, din 1990 pana in prezent.

Cred, de asemenea, ca este nevoie de o lege reparatorie pentru acestia. Ii indemn, insa, sa fie atenti, iar protestul lor legitim sa nu fie deturnat in niciun fel de jocurile politice de la Bucuresti, dictate, de multe ori, de grupuri de interese nelegitime.

N-am fi nici primii, nici ultimii sa fim aruncati intr-un adevarat haos, a se vedea ce se intampla peste tot si in Europa (cu exemplul tragic al Ucrainei), dar si in Orientul mijlociu. Pana nu este prea tarziu”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Sinteza zilei. Planul dement al celui care se autointitulează adevăratul organizator al protestului diasporei din 10 august: "Flăcări, fum și sânge pe străzi!" 817

Interviu halucinant cu omul care se autointitulează “adevăratul organizator al protestului diasporei din 10 august”.

Ovidiu Grosu a mers zilele trecute la Videle în fața casei premierului Viorica Dăncilă și a început să incite la violență.

“Eu am organizat mișcarea cu diaspora, însă nu am vrut să ies în evidență pentru că mi-am dat seama că voi fi atacat și am conceput această acțiune pe plan orizontal. Nimeni nu va veni să ne facă bine, binele ni-l facem noi. Flăcări, fum și sânge pe străzi – nu există altă variantă”, a spus bărbatul, în interviul pentru Antena 3.

Potrivit acestuia, protestul pașnic nu este o variantă.

“Eu vorbesc de o revoluție, nu de un protest. (…) Trag acum un semnal de alarmă, un avertisment către forțele de ordine: oricine va încerca să reprime aceste manifestări, va fi judecat de Tribunalul Penal Internațional, pentru că avem drept inclusiv să ucidem în aceste condiții (…) Dacă jandarmul îmi pune bastonul în gât sau pistolul în cap eu am dreptul să-i iau viața”, afirmă individul.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Apple, YouTube, Facebook l-au sters pe Alex Jones si Alex Jones Channel Page, the Alex Jones Page, the Infowars Page, si Infowars Nightly News Page. A mai rams, pt moment, infowars.com official

  2. O revoluție sau o lovitură de stat nu se anunță cu surle și trâmbițe;cine crede altfel rămâne să se convingă în data de 10 când va fi un fiasco.

  3. Ce se va intampla pe 10 August este bine planificat de cei ce au interese ,ei stiu cum sa manipuleze oameni in masa Ei sunt cei care au rasturnat guverne au asasinat presedinti Ei sunt asa numiti ASASINI POLITICI cu Ei nu se poate pune nimeni deoarece Ei detin Bancile Ei finanteaza FMI EI sunt acele familii care detin o fortuna de bani adica mai mult de 50%din bani care egzista pe tot globul ….deci sa ne gandim bine ce vom face pe 10August cu furie si varsare de sange nu facem decat sa le jucam lor jocul ….
    Sunt oameni special instruiti pentru a crea haos ear tu cand vei fi plin de furie si ura nu o sa te mai poti controla si vei rabufni ,asta este ce vor ei sa ne omoram intre noi ca la urma sa mai vina ei cu fel si fel de idei ca sa ne subjuge de tot dau chiar sa imparta Romania ca pe un tort!!!!
    DUMNEZEU SA NE AJUTE

    .P..UE MSD

  4. Adrian Subscriu la tot ce ai spus….trebuie extrem de multa atentie …intrucat asa cum ai spus si tu …aceste minti criminale sunt extrem de pregatite in controlul maselor…se va incerca orice ,cu siguranta vor fi strecurati tradatori si oameni care sa devieze de la adevaratul tel…oricum pana nu ni se alatura armata si pana nu iese ceva de genul Ucrainei …de si-au luat tara inapi prin forta nu vom avea nimic …absolut nimic,vom ramane aceleasi slugi pana ce ni se vor luat toate resursele…cand se vor termina ,nu am sa apuc eu , vom ramane in curul gol…cum va trece acest timp de sclavie care se va adanci, pana ce se vor termina aceste resurse…cum …cat chin si cate generatii fara drept la o viata decenta…

    1. Esti sigur ca Ucraina si-a luat tara inapoi?

      Procurorul-sef militar ucrainean se plânge că evreii au promovat războiul în țara sa / Evreii cer răzbunare impotriva sa
      http://ortodoxinfo.ro/2018/07/18/procurorul-sef-militar-ucrainean-se-plange-ca-evreii-au-promovat-razboiul-in-tara-sa-evreii-cer-razbunare-impotriva-sa/

      Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA
      https://saccsiv.wordpress.com/2014/05/31/evreul-george-soros-recunoaste-ca-e-papusarul-evenimentelor-din-ucraina/

      Etapa 1: Presedintele evreu al Ucrainei roaga Patriarhia Ecumenica sa aprobe Biserica Autocefală Ucraineană / Etapa 2: Rugaciune si impreuna slujire cu greco-catolicii si un nou templu / Detalii despre Petro Poroshenko si emanatiile revolutiei din Ucraina / Detalii despre “Patriarhul” Filaret / Profetia Sfantului Lavrentie de Cernigov despre Kiev
      http://ortodoxinfo.ro/2018/05/24/etapa-1-presedintele-evreu-al-ucrainei-roaga-patriarhia-ecumenica-sa-aprobe-biserica-autocefala-ucraineana-etapa-2-rugaciune-si-impreuna-slujire-cu-greco-catolicii-si-un-nou-templu-detalii-despr/

      Matteo Salvini: Euromaidanul din Ucraina a fost o revoluţie “falsă” şi “finanţată din afară”
      http://ortodoxinfo.ro/2018/07/24/matteo-salvini-euromaidanul-din-ucraina-a-fost-o-revolutie-falsa-si-finantata-din-afara/

  5. Cred că acest tip, Ovidiu Grosu, este doar un simplu exaltat. Îmi aduc aminte de intervenţia lui la dezbaterea publică despre Roşia Montată de acum vreo 5 ani, când a afirmat că ““În fiecare zi se formează noi formaţiuni paramilitare, de maxim 5 persoane, care vor devora toată clasa politică, inclusiv familiile acestora””. Vezi aici:
    http://www.gandul.info/stiri/ce-au-cerut-cei-16-protestatari-care-au-incercat-sa-i-convinga-pe-parlamentari-sa-respinga-proiectul-rosia-montana-un-deputat-le-a-prezentat-teoria-migdalelor-11404968

  6. Acest Ovidiu Grosu nu este altceva decit un habauc in slujba ocultei mondiale. Nici nu cred ca el isi da seama de acest lucru, ci doar i se alimenteaza foarte subtil si profesionist o patima, a mindriei. Probabil vor veni din afara tarii foarte multi romani pe 10 august, dar cred ca pe linga acestia vor veni si foarte multi “turisti” de data aceasta din vestul Europei, sa ajute la asazisul miting.
    Scoliti la scoala vestului de fite si ifose, acesti bravi dezrobitori vin sa ne reeduce pe noi astia ramasi prin tara, ca pe niste desculti inferiori, la valorile vest europene. Eventual pot sa traga o talpa pe la Cluj ca sa remobilizeze tineretul proaspat satanizat la slujba diabolica numita UNTOLD si apoi sa faca o mare “Declaratie de la Cluj”.
    Vai de steaua lor, caci bunicii si inaintasii lor au murit cu arma in mina pentru Romania. O generatie de epigoni, cum blind ii numea Eminescu pe cei de teapa lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button