X

Procurorul-sef militar ucrainean se plânge că evreii au promovat războiul în țara sa / Evreii cer răzbunare impotriva sa

de null

Cititi va rog si Nota OrtodoxInfo de la final.

Foto: http://politicalhotwire.com/world-politics/195913-ukraine-prosecutor-blasts-jews.html

Un oficial ucrainean se plânge că evreii au promovat războiul în țara sa – Evreii cer răzbunare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autor: Andrew Anglin / Daily Stormer, 6 iulie 2018

Acum, nu m-aș considera ca fiind expert în treburile ucrainene. Dar sunt destul de familiarizat cu elementele de bază ale situației lor din ultimii patru ani.

Și nu există nici un argument precum că evreii nu doresc vărsare de sânge îndeosebi în această țară.

Desigur, evreii nu se deranjează să vină cu un contra-argument sau cu o apărare atunci când oamenii le spun faptele pe care le-au luat în evidență ca participări active. Pur și simplu ei spun că oricine care le menționează este dăunător și trebuie distrus.

Acesta este chiar un exemplu foarte bun al acestui fenomen particular, pentru că toată lumea știe că evreii au forțat revoluția, apoi au preluat guvernul și au promovat un război nebun și nesfârșit împotriva separatiștilor – o populație etnică care nu are interes să facă parte din țara lor.

JTA:

 

Un procuror militar ucrainean a sugerat că evreii urmăresc în țara sa vărsarea de sânge, generând apeluri pentru demiterea lui din partea Centrului Simon Wiesenthal și a altora.

Col. Gen. Anatoliy Matios, procurorul militar șef al Ucrainei și un ofițer extrem de decorat, care deține și titlul de procuror general adjunct al Ucrainei, a vorbit despre cel puțin un evreu într-un interviu publicat luni de revista Insider.

În interviu, el a numit un teoretician evreu comunist, Alexander Parvus, și a declarat că la revoluție Parvus a sprijinit ”afundarea în sânge a slavilor pentru zeci de ani”. Luând în considerare etnia evreiască a lui Parvus, Matios a spus: ”Există întotdeauna un Parvus. Vor să facă același lucru și în Ucraina”.

Efraim Zuroff, director pe Europa de Est pentru Centrul Simon Wiesenthal, a numit pretențiile lui Matios ”scandaloase și false”. Deși Matios și alți lideri comunisti sunt evrei, ”ei nu au acționat ca evrei. Inspirația lor era la Moscova, nu la Ierusalim.” Matios ”trebuie să fie concediat”, a spus el. Zuroff a mai spus că ”implicațiile antisemite din cuvintele lui Matios sunt incontestabile”.

 

Aceasta e mai mult decât ceea ce zic de obicei. De obicei, nu spun nimic altceva decât să condamne. Referindu-se la ”evreii individuali”, înseamnă că ei sunt împinși de esteuropeni să facă concesii.

Dar ei nu au nici un comentariu asupra dominației evreiești actuale din guvernul revoluționar ucrainean, care ar putea fi caracterizat ca un guvern israelian de ocupație.

Pe Twitter, Dovid Katz, un activist proeminent împotriva antisemitismului din Lituania și Europa de Est, se întreba dacă ”există vreo șansă” ca președintele și guvernul Ucrainei “să ia în considerare, știi, să-l împuște pe acest nebun? Orice ofițer militar superior al UE, care ar sugera că evreii vor să-i înece țara în sânge, ar fi înlăturat imediat”, a scris Katz, adăugând: ”Și doriți să vă alăturați UE, corect?

Ah. da.

Șantajul.

Standardizarea unui tabu împotriva ”antisemitismului”, care anterior nu exista în Ucraina, prin amenințări.

Omule, cu siguranță mi-aș dori să coordonez un efort de propagandă rusească.

Ucraina este o țară, în care evreii au folosit naziști, pentru a instala un guvern evreiesc în întregime. Și ce face Kremlinul? Denunță nazismul.

Stupid.

Ei ar trebui să-i batjocorească pe naziștii care sunt conduși de evrei – o strategie care ar putea duce la un compromis, în care Donbass are libertate, iar neonaziștilor li se dă controlul asupra unei noi granițe cu Ucraina.

Acum, teoretic, neonaziștii ucraineni îi urăsc pe ruși mai mult decât îi urăsc pe evrei. Cu toate acestea, o campanie de demoralizare, numindu-i instrumente ale evreilor, ar putea ajunge departe.

Rusia a lansat caricaturi antisemite cu ISIS, spunând că aceștia au fost controlați de evrei, desene care au avut un efect de demoralizare imens asupra luptătorilor mediocri.

O propagandă intensă antisemită și anti-UE, ilustrând Azov-ul (n.t.: batalionul Azov) ca pe o unealtă evreiască care lucrează pentru a-și inunda țara cu imigranți și homosexualitate, produsă în mod consecvent, prin plasare strategică în camere de chat și în grupuri Facebook și orice altceva folosesc acești oameni, ar avea un efect pătrunzător și demoralizator.

Sunt încrezător că singur, cu o echipă de 20 de traducători, tehnicieni și artisti, și o echipă de 50 de răspândaci competenți, ar putea rezolva această problemă în 6 luni, încât (batalionul) Azov și-ar ataca posibil propriul guvern, sau cel puțin producând un astfel de nivel de revoltă în rândurile lor, încât să nu poată funcționa corect.

Războiul este acum în a patra generație, băieți.

E timpul să începeți să jucați așa.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Asadar, ati citit parerea procurorului general adjunct al Ucrainei, parerea evreilor si parerea site-ului The DAILY STORMER. Nu prea inteleg insa si ce anume mai exact vrea autorul articolului de mai sus al respectivului site.

Ce mai stim?

Preşedintelui ucrainean Petro Poroşenko, presa rusă îi scrie insistent numele sub forma „Petro Poroşenko (Waltsman)”:

Ascultati va rog si:

Este vorba despre evreica Yulia Tymoshenko. Si ce auzim acolo?

E timpul sa punem mana pe arme si sa-i ucidem pe acesti rusi blestemati, impreuna cu liderii lor. 

Imi voi folosi toate mijloacele sa ridic intreg globul astfel incat sa nu ramana nici un camp neparjolit in Rusia.

Iar la intrebarea:

Ce facem cu cei 8 milioane de rusi ramasi in Ucraina? Ei sunt proscrisi.

Raspunde:

Trebuie ucisi cu arme nucleare.

Evreul Arseni Petrovici Iațeniuk, politician, economist și avocat a fost învestit in funcția de prim-ministru al Ucrainei la 27 februarie 2014. Si mai interesant este insa ca evreica Victoria Nuland vorbea despre aceasta numire cu mult timp inainte ca ea sa se petreaca:

Audio: evreica VICTORIA NULAND spune si altceva in celebra inregistrare cu “F–k the EU” …

In 2014, CNN il intreba pe evreul George Soros:

“Înainte de Ucraina, unul dintre lucrurile pe care mulți oameni îl cunosc despre tine a fost că in timpul revoluțiilor din 1989 ai finanțat o mulțime de activități disidente, grupuri ale societății civile din Europa de Est și Polonia, Republica Cehă. Faci lucruri similare în Ucraina?“

Iata si raspunsul:

“Ei bine, am înființat o fundație în Ucraina, înainte ca Ucraina să devină independentă de Rusia. Și fundația a funcţionat de atunci și a jucat un rol important în evenimentele de acum“

William F. Jasper:

“Mulți dintre participanții la demonstraţiile de pe „EuroMaidan” erau membri ai ONG-urilor finanțate de Soros și / sau au fost instruiți de aceleași ONG-uri în mai multe ateliere și conferințe sponsorizate de Fundația Soros de Renaştere Internaţională (IRF), și de diferitele institute cu deschidere socială și fundații. IRF, fondat și finanțat de Fundația Soros, se mândrește că a dat “mai mult decât orice altă organizație donatoare”, pentru “transformarea democratică” din Ucraina”

Cititi va rog mai multe la:

Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA

La Hromadske TV se aud astfel de mesaje:

“1 500 000 de locuitori din Donbass SUNT DE PRISOS. O categorie ce TREBUIE EXTERMINATA.”

Televiziunea este finantata de acelasi George Soros:

Iata si ce putem citi la  SOROS ADMITS RESPONSIBILITY FOR COUP AND MASS MURDER IN UKRAINE de pe Infowars:

Aceasta transformare a condus la controlul serviciilor de securitate ale Ucrainei de către fasciştii ultra-naţionalişti. În aprilie a fost anunțat că Andriy Parubiy și alți lideri ai loviturii de stat au lucrat împreună cu FBI și CIA pentru a învinge și ucide separatiștii oponenţi ai guvernului instalat de Victoria Nuland și Departamentul de Stat. Parubiy este fondatorul unui partid național socialist din Ucraina și în prezent șeful Consiliului Național de Securitate și Apărare a țării.
Acum, că miliardarul “rege de ciocolată” Petro Poroșenko este președintele Ucrainei, efortul de a anihila toata opoziția din estul Ucrainei va stârni reacţii. Poroșenko este o alegere aproape perfectă pentru globalistii şi nomenclatura UE. El este membru al Consiliului Băncii Naționale a Ucrainei și a colaborat cu FMI, Wall Street și Comisia Europeană.
Poroșenko și liderii loviturii de stat din februarie ucid acum civili în Donetsk ca un efort continuu de a disloca și eradica “militanții pro-ruși” și “teroriștii”, adică luptătorii din rezistența armată luptând împotriva forţelor de dreapta, posibil însoțite de mercenari americani şi cu ajutorul CIA. Civilii sunt, de asemenea, victime în ocupaţia “rebelă” din Slovyansk și învecinatul Kramatorsk ca represalii împotriva rezistenţei întensificate faţă de noua conducere din Kiev.
Răspunsul militar cu caracterul său excesiv fascist, inclusiv incendierea teroristă a unei clădiri sindicale din Odesa de către “protestatarii pro-regim” (adică paramilitarii Sectorului de dreapta), pot fi atribuite în mod direct activismului lui George Soros și amestecului Departamentului de Stat al SUA, a mai multor ONG-uri (în spatele cărora sunt, în fapt, guvernul și personalităţi de pe Wall Street), și USAID, NED, dar neatribuite “Casei libere”, etc

În urma uciderii și expulzării celor care s-au opus stăpânirii FMI asupra guvernului și poporului din Ucraina, Rusia poate aștepta provocări şi mai mari, mai ales acum că a decis să susțină rezistenţa. Elita financiară și colaboratorii ei din UE sunt hotărâti să diminueze și, în cele din urmă, să elimine orice provocare a Rusiei și a țărilor BRICS astfel ca aceste țări să reacţioneze pentru a contracara agenda financiară neoliberală.
“Acumularea forţelor aeriene şi terestre ale NATO de-a lungul granițelor Rusiei în Europa de Est și vizita de influenţă în Asia a preşedintelui american Barack Obama au un singur scop,” a scris Wayne Madsen la începutul acestei luni. “Forţele văzute şi nevăzute care dictează politica marionetelor lor politice de la Washington, Londra, Paris, Bruxelles, Berlin, și din alte capitale vasale au decis să sparga BRICS – blocul de putere financiară emergentă cuprinzând Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud.“

Fostul boxer Vitali Klitschko a ocupat si el o functie importanta, cea de primar al Kievului:

REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KIEVULUI

Batalionul Azov este finantat de catre oligarhul evreu Igor Kolomoisky, fondatorul Parlamentului European Evreiesc:

Iata si cu ce se ocupa Batalionul Azov: Video (INTERZIS SUB 18 ANI): BATALIONUL AZOV (Ucraina) CRUCIFICA si ARDE DE VIU un REBEL SEPARATIST

Gruparea „Căștile Albastre ale Maidanului” se afla sub comanda a cinci foști militari israelieni: KIEV: Cinci fosti militari israelieni au condus grupul „Castile Albastre ale Maidanului”

Cititi va rog si:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. se stie doar ca ‘pravii sektor’ si adiacentele (regimentele azov, oun,dnepr,donbass ,etc) zise de ‘extrema dreapta’ is finantate de ovreii ukrainieni si nu numai. e secretu lui polichinelle..dar iaca mai exista si ukrainieni intregi la cap..

  2. Pai, … sustinatori (factori de declansare si sustinere a ingenuncherii slavilor) sint si
    – Victoria Nuland (born in 1961 to a Jewish family.[5] She graduated with a B.A. in 1983 from Brown University, where she studied Russian literature, political science, and history.[6] Nuland’s husband is Robert Kagan,… is the son of historian Donald Kagan,… Born into a Jewish family from Kuršėnai, Lithuania, …}
    – presedintele actual al Ucrainei
    ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button