X

Centenarul la Predeal: Eroi, cruci și bălării mai mari decât crucile

facebook.com | George Damian

,,Poză cu Centenarul la Predeal: eroi, cruci și bălării mai mari decât crucile. Eroii nu mor niciodată, să nu vorbim urât de Centenar, să cânte muzica, să sfârâie grătarele…”

Categorii
Centenar Marea UnireInterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. nu vi se pare ca urmatoarea stire nu va surprinde cu nimic? Vedem niste oameni cu un profil psiho-social bine definit, aparte, numai putin bizar. Adica un habauc pervers care scrie „ue psd” care are pretentia sa fie si aparat de lege sau modul in care se aplica ea (apropos, au iesit la iveala zilele astea pleiada de oameni „mari”, intelectuali „rasati” sau alti luminati care tineau parte mizeriei umane de dragul hachitei particulare ce o au cu psd, au ajuns sa cautioneze nesimtirea si perversitatea, dandu-o inainte cu clamarea „nedreptatii” facute chipurile golanului, facand pe avocatul infamului).

    http://www.ziare.com/stiri/politie/soferul-masinii-cu-placute-antipsd-pleaca-la-untold-apoi-vad-daca-daca-ii-dau-in-judecata-1524109

    ce sa vezi, un tip de genul asta, un pervers, salbatic de haita de tip rezist, plin de hule si perversitati, mere in alta parte pt a se delecta tot intr-o turma: Untold

    mi s-a parut ca profilul unui astfel de om „nou” este atat de bine format astazi si sprijinit si de media romaneasca (pe toate planurile, de la „ue psd”-la rezist-untold) incat stirea chiar nu m-a luat prin surprindere cu nimic. Si se mai pot adauga si altele in continutul acestui profil psoho-social de tip „auh! auh!”: pietre in biserici, spitale nu catedrale, ateism, „drepturile omului”, dezincriminarea drogurilor „usoare”, legalizarea homosexualitatii, a pedofiliei (coborarea la 16 ani), tatuaje „ca-i chic!” – cip – pecetea satanei.

    dar petrecera omului (si a lui..) dupa ce a „oripilat” o tara intreaga (mai putin pe „curateii” rezist si ultra salubrii „intelectuali” care-i sustin) devenind vedeta nesperata si portdrapelul luptei „rezist” dupa o stire de doi bani mediatizata pana la exasperare, prezenta lui la Untold chiar mi-a satisfacut asteptarile, compunand un puzzle ce se vede de pe marte ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.