X

VIDEO: Astronautul Buzz Aldrin recunoaste ca nu au ajuns niciodata pe Lună?

Buzz Aldrin, al doilea om ce ar fi pășit oficial pe Lună după Neil Armstrong, pare ca recunoște intr-un interviu acordat recent, în luna Iulie 2018, că de fapt nu au ajuns niciodata pe Lună.

Mai jos este traducerea părții relevante a interviului:

 

Fetița:

 

De ce nu a mai fost nimeni pe Lună de atâta timp?

 

Buzz Aldrin:

 

Oh, dar intrebarea aceasta nu este de un copil de opt ani, de fapt este intrebarea pe chiar eu mi-o pun, și cred că stiu și motivul. Răspunsul este că nu am ajuns acolo (pe Lună) și aceasta este situatia reală. Ar fi bine să cunoaștem de ce nu s-a întâmplat (să ajungem pe Lună) astfel incât pe viitor să întelegem ce obstacole ne-au oprit in trecut și cum le putem evita….banii sunt un lucru bun dacă vrei să cumperi lucruri noi, rachete noi, în loc să facem aceleași lucruri…ne va costa mulți bani…

 

Cititi va rugam si:

Dovada ca OMUL NU POATE CALATORI IN SPATIU? NASA renunta la ECHIPAJUL UMAN al celebrei misiuni a rachetei ce trebuie sa transporte capsula Orion la mii de kilometri dincolo de orbita Lunii. MOTIVUL … e din filmele cu prosti

Sfantul Antim Ivireanul si Geocentrismul

 

Categorii
Geocentrism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!