X

VIDEO: Jean-Claude Juncker beat

Iata-l si in 2015:

Cititi va rugam si:

Jean Claude Juncker (preşedintele Comisiei Europene) participa la comemorarea lui Karl Marx / Comisia Europeana hotaraste: e legala negarea genocidului comunist / Centrul Simon Wiesenthal: Holocaustul nu se compara cu crimele comunistilor

EUROÎNDOCTRINAREA lui Jean-Claude Juncker: Naționalismele sunt o otravă care împiedică Europa să conlucreze

Afirmatie morbida, marca Juncker, la Bucuresti: ,,Alte state nu vor părăsi UE, fiindcă o să observe la AUTOPSIE că nu merită efortul”

La fel ca alți lideri europeni, precum Angela Merkel si Jean-Claude Juncker, nici MARIONETA Emmanuel Macron nu are copii. DUPA EI, POTOPUL!

 

Categorii
Uniunea europeană
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Fiind eu insumi pacatos, nu am dreptul sa judec pe altul pentru pacatele sau patimile lui. Dar constat ca asa este Europa in momentul de fata: ca un om beat cu o gandire incoerenta si care nu stie incotro merge.
    Pe de alta parte, daca Dragnea s-a fi prezentat undeva in felul acesta, cred ca ar fi fost linsat in Piata Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.