X

La fel ca alți lideri europeni, precum Angela Merkel si Jean-Claude Juncker, nici MARIONETA Emmanuel Macron nu are copii. DUPA EI, POTOPUL!

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Emmanuel Macron nu are copii.  Soția lui – i-a fost profesoară în adolescență, fiind cu 24 de ani mai în vârstă decât acest autentic gerontofil – are trei copii din căsătoria anterioară, dintre care primul este cu doi ani mai mare decât soțul actual, iar al doilea are aceeași vârstă cu acesta, dar cu Emmanuel nu a mai procreat. Există voci în presa franceză care susțin că noul președinte este homosexual, căsnicia acestuia fiind doar o „acoperire”.

La fel ca Macron, nici europenii Klaus Werner Iohannis, Jean-Claude Juncker și Angela Merkel (toți trei germani, dar din țări diferite) nu au copii. Toți aceștia sunt sterpi, fără urmași, „roboții” ideali ai globalismului, total indiferenți de viitorul omenirii. Să-l reamintesc și pe sterilul Dacian Julien Cioloș, mercenar internaționalist nominalizat de la Bruxelles ca premier al României. Credeți că era doar o banală coincidență că președintele și premierul României anului 2016 nu aveau copii, deși amândoi se aflau la apogeul maturității? Pare că chiar sistemul îi selectează și după criteriul infertilității, ca să aibă certitudinea nepăsării pentru viitorul generațiilor următoare. După ei, potopul!

Degenerarea duce la sterilitate. Consangvinizarea din interiorul caselor regale a a vut ca efect incapacitatea de a procrea urmași sau zămislirea de copii cu grave probleme mintale. Acest fenomen a apărut în cadrul dinastiilor monarhice pentru că familiile respective au apelat chiar și la relații incestuoase pentru a păstra puterea doar pentru ei.  O consangvinizarea  din dorința ca averile să rămână în familie,  generată  de lăcomie la oamenii fără „sânge albastru”, se regăsea și la familiile de sași înstăriți din Ardeal, care permiteau căsătoria verilor primari între ei, obicei imitat și de oierii bogați, români din Mărginimea Sibiului.

Culmea este că politicienii sterili, cei fără copii, au succes în rândul tinerilor progresiști, deoarece aceștia nu agreează conceptul clasic al familiei tradiționale, în schimb ei susțin mișcare LGTB (comunitatea lesbiană, gay, transsexuală și bisexuală). Mai nou, au apărut și politicienii gay care nici măcar nu se mai feresc să-și recunoască homosexualitatea, cum ar fi Xavier Bettel, premierul homosexual al Luxemburgului, căsătorit cu un bărbat sau Bernd Fabritius, parlamentarul german provenit din Agnita care trăiește oficial într-un parteneriat homosexual. Amândoi, Xavier Bettel și Bernd Fabritius, sunt prieteni buni cu Klaus Iohannis. Politicienii homosexuali au început să polarizeze voturi nu doar de la alții la fel ca ei, ci și de la tinerii neoliberali sau neomarxiști, pe care-i vedeți la toate mitingurile de protest din Europa, toți fiind internaționaliști și multiculturali.

Priviți la tinerii din fotografia de mai jos! Leit fizionomiile tefeliștilor (TFL=Tinerii Frumoși și Liberi) români. Figuri de susținători ai USR-ului condus de Nicușor Dan, un „macron” autohton creat și el în laboratorul ocultei, susținut financiar prin aceleași fonduri soroșiste. Nebărbieritul umflat dintre Macron și maică-sa, pardon, nevastă-sa!, parcă ar fi unsurosul și puturosul senator userist Mihai Goțiu!

Macron o ține de mână pe soție, ca doi adolescenți care tocmai au descoperit dragostea platonică, la fel ca și șturlubatica perchea prezidențială românească, atunci când se arată muritorilor de rând.

Gestul cu mâna dreaptă plasată pe locul unde cred acești politruci internaționaliști că ar fi inima a devenit viral. Pentru acești indivizi fără urmași, robotizați și dezumanizați, mâna la piept este simbolul masonic al obedienței, iar pentru prostime e doar o imagine cu efect propagandistic, care vrea să semnifice „patriotism”, taman la aceste clone globaliste create fără identitate națională în laboratoarele iudeo-masoneriei. Acest gest îl vedeți permanent și la Klaus Iohannis, o altă creație a finanței mondiale, atunci când se intonează imnul național.

   Marius Albin MARINESCU

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pai daca ne uitam in trecut, cam aceiași situație la cuplul Ilici/Nina Iliescu care au venit după ,, revoluția” de după 89

  2. si daca avea copil cu ce te ajuta ca ar fi fost jidan dupa mama. prietene, nu sti ca agentii secreti cei mai buni sunt cei fara obligatii sentimentale…mai pune ca e si gay in timpul liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button