X

Jean Claude Juncker (preşedintele Comisiei Europene) participa la comemorarea lui Karl Marx / Comisia Europeana hotaraste: e legala negarea genocidului comunist / Centrul Simon Wiesenthal: Holocaustul nu se compara cu crimele comunistilor

EU news Jean-claude juncker karl marx
Foto: https://www.express.co.uk/news/world/952181/EU-news-Jean-Claude-Juncker-Karl-Marx-anniversary-Trier-Germany-European-Union

Dupa cum stiti, se pregateste comemorarea lui Karl Marx:

STATUIA lui KARL MARX va fi dezvelita, de ziua lui, in GERMANIA. A fost daruita de China, are 6 metri si este deja amplasata in fata casei unde s-a nascut

Printre personalitatile prezente va fi si preşedintele Comisiei Europene. Iata ce putem citi la Decizia lui Jean Claude Juncker de a participa la comemorarea lui Karl Marx stârnește controverse de pe Hotnews:

 

Decizia preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, de a participa la un eveniment în memoria lui Karl Marx a fost condamnată de legislatori britanici susţinători ai Brexitului, relatează Agerpres, care citează Press Association.
Juncker a anunţat că va participa la un eveniment la 4 mai la Trier, unde s-a născut acum 200 de ani co-autorul – alături de Friedrich Engels – al Manifestului Partidului Comunist.
Deputatul conservator Daniel Kawczynski – născut în Polonia comunistă – a apreciat că Juncker „dă dovadă de un prost gust înfiorător prin comemorarea unei ideologii care a devastat brutal jumătate din Europa”.
Purtătoarea de cuvânt a Comisiei Europene Mina Andreeva a precizat că Juncker va „rosti un discurs la comemorarea a 200 de ani de la naşterea lui Karl Marx”, dând asigurări că, „după decenii de experienţă în politică la nivel naţional şi european, preşedintele Juncker este foarte conştient de faptele şi sensibilităţile istorice”.
„Indiferent ce părere au oamenii despre Karl Marx, cred că nimeni nu poate contesta că este o personalitate care a marcat istoria, într-un fel sau altul”, iar „a nu vorbi despre el s-ar apropia de a nega istoria”, a spus Andreeva, argumentând decizia lui Juncker de a accepta invitaţia la evenimentul de la Trier.

 

Sa ne amintim ca in 2010 Comisia Europeana respingea solicitarile mai multor state din estul Europei care au solicitat adoptarea unei legi europene a genocidului dublu. Proiectul legii prevedea interzicerea negarii crimelor facute de regimurile comuniste in acelasi mod in care unele state din Uniunea Europeana interzic negarea si banalizarea crimelor Holocaustului.

Tot atunci, directorul centrului Simon Wiesenthal din Israel, Efraim Zuroff, isi exprima pozitia fata de cererea celor sase state europene spunand ca nu se pot compara crimele impotriva evreilor cu cele comise sub regimurile comuniste:

Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCAUSTUL NU SE COMPARA CU CRIMELE COMUNISTILOR, CACI RUSII I-AU ELIBERAT PE EVREII DIN LAGARE …

Cititi va rugam si:

Stiati ca Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii individului?

 

Categorii
ExterneUniunea europeană
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. adica treaba e ca daca „la suprafata” alde facebook te cenzureaza si impune treptat si cu succes „agenda” soros a globalismului, emigrarii, non-„discriminarii” , drepturile lgtb si masurilor impotriva celor anti-sistem, va ganditi ce forta si succes au in promovarea masurilor soros in „underground” acolo unde aceste protocoale secrete au fost incheiate si functioneaza la acest numar imens de institutii intr-un stat (cel putin 65)? Adica prin justitie cate lucruri se decid sub autoritatea sri si cam ce sanse ai sa fii judecat corect? Casta masonilor in justitie in fata carors n-ai nici o sansa sa fii judecat corect e mizilic pe langa magaria incheiata de sri cu justitia in toate sectoarele ei (inclusiv cu csm care chiar ea e chemata sa se pronunte in privinta acestor protocoale, dar mai degrama e treaba CC) ori cu te institutii ale statului. Asta nu e stat paralel? E multiplu paralel ..

 2. Cine a creat U.R.S.S, a creat și Uniunea Europeană!

  Uniunea Europeană reprezintă extinderea iudeo-marxismului din U.R.S.S. asupra întregii Europe. Planul e global!

  Un tabel întocmit în 1918, de Robert Wilton, corespondentul din Rusia al ziarului „London Times“, arata ca în acea perioada existau 384 de comisari, incluzând 2 negri, 13 rusi, 15 chinezi, 22 de armeni si peste 300 de evrei. Dintre acestia din urma, 264 venisera din Statele Unite, dupa caderea Guvernului Imperial.
  (Din raportul oficial al Capitanului Schuyler, ofiter de Informatii al Armatei americane în Rusia.)

  Ambasadorul Statelor Unite în Rusia, David R. Francis, într-o cablogramă trimisă guvernului american în luna ianuarie a anului 1918, anunța:
  „Liderilor bolsevici de aici, dintre care majoritatea sunt evrei, iar dintre acestia nouazeci la suta sunt exilați reîntorsi, puțin le pasă de Rusia sau de oricare alta țara, ei fiind internaționalisti care încearca sa declanșeze o revoluție sociala la nivelul întregii lumi.”

  Directorul britanic al Informațiilor a trimis în America si în alte țari un raport amanunțit, cu data de 16 iunie 1919, despre raspândirea bolsevismului în alte țari. Era intitulat „Trecere lunara în revista a evoluției miscarilor revoluționare în strainatate“. Acest lung raport enumera miscarile comuniste din principalele națiuni ale lumii. Prima propoziție a primului paragraf de pe prima pagina din acest raport al guvernului britanic afirma ca evreii controleaza comunismul internațional.

  Rolul evreilor în revoluția comunista a fost menționat și în numeroase publicații evreiesti importante, cum ar fi „Enciclopedia evreiasca“ si „Enciclopedia evreiasca universala“. Evreii se laudă efectiv cu rolul lor de pivot din cadrul revoluției ruse. Ba chiar scot în evidența efortul evreilor comunisti de a deghiza rolul evreiesc,
  un efort încununat de succes întrucât majoritatea goyimilor din America si Europa nu îl cunosc nici acum.

  „În prezent exista probe concludente ca bolsevismul este o miscare internaționala controlată de evrei.“
  (Directorul Serviciului Britanic de Informații, catre secretarul de stat al S.U.A.)

  Ceka, sau poliția secreta, era condusa de un evreu, Moses Uritzky, iar majoritatea celorlalți comandanți erau de asemenea evrei, inclusiv Sverdlov si Genrikh Yagoda (forma ruseasca a cuvântului „Yehuda“ „evreul“), care a coordonat masacrele soldate cu zeci de milioane de victime. Ministrul sovietic al propagandei în timpul razboiului era un evreu, Ilya Ehrenburg, care s-a distins în mod notoriu prin îndemnurile adresate trupelor sovietice în timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial sa violeze si sa asasineze femeile si copiii din Germania.

  Scriitorul Alexandr Soljenițîn, laureat al Premiului Nobel, estimeaza în cartea Arhipelagul Gulag, folosind cercetarile unui statistician sovietic care avea acces la dosarele secrete ale guvernului, pe nume I.A. Kurganov, ca între 1918 si 1959 au murit cel puțin saizeci si sase de milioane de oameni, victime directe ale conducatorilor comunisti ai Rusiei. În volumul II al Arhipelagului Gulag, Soljenițîn afirma ca evreii au creat si administrat sistemul sovietic organizat al lagarelor de concentrare în care au murit zeci de milioane de oameni. La pagina 79 a volumului II din Arhipelagul Gulag figureaza principalii administratori ai celei mai mari masini de ucis din istoria lumii. Acestia sunt: Aron Solts, Yakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrikh Yagoda si Naftaly Frenkel. Toți șase sunt evrei.

  http://der-stuermer.com/romanian/Trezirea_la_realitate.pdf

  ADEVĂRUL despre COMUNISM – cel mai mare genocid din istoria omenirii:

  https://www.youtube.com/watch?v=0ueoLHpqBg0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!