X

Media alternativa despre Legea impotriva ANTISEMITISMULUI / Comunicatul Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania

de null
Foto: http://www.justitiarul.ro/despre-antisemitism/

Dupa cum stiti, in primavara: O nouă LEGE privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea ANTI-SEMITISMULUI se află la Senat pentru dezbatere / PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

S-au miscat extrem de repede si in 13 iunie a trecut de Senat: Senatorii au votat: ANTISEMITISMUL va fi considerat INFRACȚIUNE şi se va pedepsi cu ÎNCHISOAREA

In unanimitate: O UNANIMITATE care spune totul …

Pe 18 iunie: Legea împotriva antisemitismului a fost aprobată și de Comisia juridică din Camera Deputaților

Iar in 20 iunie a fost votata si de catre Camera Deputatilor: Legea împotriva antisemitismului a fost adoptată și de Camera Deputaților

Cu o singura abtinere, a deputatului PNL Daniel Gheorghe: Nominal

Urmeaza Klaus Johannis si Monitorul Oficial.

Despre reactia pe internet din primavara am scris: EXTREM DE FIRAVA REACTIE in mass-media si alternativ-media la proiectul noii legi pentru combaterea ANTISEMITISMULUI …

Iata ce putem citi la COMUNICAT UZPR de pe site-ul Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania:

În atenția opiniei publice și a Camerei Deputaților

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România își exprimă îngrijorarea pentru votarea (în unanimitate) în Senatul României a unui proiect de lege care, în forma exprimată este, în opinia noastră, discriminatoriu și periculos. E vorba de proiectul de lege nr. B135/29.03.2018, intitulat, eufemistic, „Propunere legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului”. Ne îngrijorează nu faptul în sine, al contracarării antisemitismului, ci modul abuziv și antidemocratic în care este formulată legea, căci subminează drastic dreptul la libertatea cuvântului, într-un mod care face trimitere la epoca stalinistă.

Astfel, prin această lege, orice formă de exprimare critică la adresa evreilor este interzisă, indiferent dacă acea critică e adevărată sau nu. Potrivit acestei legi, nu vom mai putea spune, de pildă, că Alexandru Nicolschi (vinovat de exterminarea în închisori a mii de români) era evreu.
Iată cum este definit antisemitismul la Art. 2 al proiectului legislativ: a) prin antisemitism se înțelege atât percepția referitoare la evrei exprimată ca ură împotriva acestora cât și manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva evreilor, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăților acestora, împotriva instituțiilor comunităților evreiești sau lăcașurilor lor de cult”. Ce caută cuvântul URĂ într-un text de lege? Cum o evaluezi, după ce criterii legislative, și cine o evaluează? – ne întrebăm.

De asemenea, prin legea B135/29.03.2018, poporul evreu devine singurul popor din lume pe care nu ai voie să-l critici fără să riști închisoarea. Căci iată până unde se întinde „harta” conceptuală a antisemitismului, în expunerea de motive a proiectului de lege: „Potrivit Definiției de lucru a antisemitismului adoptată de IHRA (Alianța Internațională pentru Comemorarea Holocaustului n.r.), unele exemple contemporane de antisemitism în viața publică, media, în școli, la locul de muncă și în sfera religioasă pot include, luând în considerare contextul general, dar fără a se limita la acestea: […]Utilizarea de simboluri sau imagini asociate cu antisemitismul clasic pentru a caracteriza statul Israel sau cetățenii acestuia (de exemplu, acuzații că evreii l-ar fi ucis pe Isus sau acuzarea acestora de comiterea de ucideri rituale)”. Nicio clipă nu se pune problema adevărului sau neadevărului acestor acuzații. Deci, dacă așa se pune problema (sau așa se intenționează, conform abordării IHRA, invocată în expunerea de motive), nu ne rămâne decât să declarăm „decesul” libertății cuvântului.
Suntem nu numai îngrijorați, ci și dezamăgiți. Atât de inițiatorii demersului legislativ (Silviu Vexler, Nicolae Şerban, Ovidiu Victor Ganţ, Nicolae Neagu, Varujan Pambuccian, Cristian-Gabriel Seidler, Vasile-Daniel Suciu, Szabó Ödön, Eugen Tomac, Petru Gabriel Vlase și Varujan Vosganian), cât și de votul „entuziast” și unanim al senatorilor. Căci proiectul de lege a fost votat în Senat cu 98 DE VOTURI PENTRU, NICIUN VOT CONTRA, NICIO ABȚINERE. Pentru a intra în vigoare, acesta trebuie însă adoptat de Camera Deputaților, promulgat de şeful statului şi publicat în Monitorul Oficial.

Atragem respectuos atenția deputaților care urmează să semneze proiectul, dar și Președintelui României, că e bine să reflecteze cu multă responsabilitate, înainte de a semna acest proiect profund discriminatoriu pentru toate celelalte comunități etnice de pe teritoriul României.

[…]

Si deputatii au “reflectat cu multa respansabilitatea” …

Sa vedem si reactia mediei alternative dinainte si de dupa votul din Camera Deputatilor (in ordine alfabetica, fara a tine cont daca respectivele site-uri sunt pro sau anti Creta sau in general ce scapari ratacitoare mai au):

Active News: Legea care pedepsește antisemitismul cu închisoarea a fost adoptată, în timp record și unanimitate de Camera Deputaților. Doar un singur parlamentar s-a abținut

[…] În același timp, promovarea luptei împotriva antisemitismului trebuie să fie avută în vedere într-un context mai larg, alături de lupta împotriva intoleranței, discriminării, rasismului, xenofobiei etc.

[…]

Recent, premierul României s-a întreținut la Tel Aviv cu premierul Israelului, iar anul trecut, președintele Iohannis a fost premiat de o influentă organizație evreiască din SUA.

[…]

 

Daniel Vla: Dictatura iudaică – Legea Antisemitismului adoptată de Senat și foarte aproape de a fi votată și în Camera Deputaților

Nu a fost suficientă Ordonanța de Urgență 31 din 2002, anticonstituțională, (inițiată de Guvernul condus de Adrian Năstase), care incrimina mișcările și propaganda fasciste, precum și negarea Holocaustului și cultul unor persoane condamnate pentru „crime împotriva omenirii”, cum ar fi Ion Antonescu.

Nu a fost suficientă nici Legea 217/2015, tot anticonstituțională, care completa Ordonanța de mai sus și care incrimina în mod explicit propaganda legionară și negarea Holocaustului din România.

Se pare că este nevoie de încă o lege care să condamne pe orice român, care îndrăznește să deschidă gura împotriva evreilor, la închisoare.

Senatul a aprobat proiectul de lege săptămâna trecută, iar luni Comisia Juridică a Camerei Deputaților a dat aviz favorabil.

Urmează votul în plenul Camerei Deputaților (cameră decizională).[…]

Daniel Vla: Camera Deputaților a votat EXTREM DE RAPID Legea Antisemitismului

La două zile de la avizul favorabil în Comisia Juridică a Camerei Deputaților a fost votată Legea Antisemitismului. Aproape în unanimitate deputații au fost pentru, înregistrându-se doar o singură abținere.

Proiectul a trecut în timp record prin camera decizională a Parlamentului, pe 18 iunie fiind prezent în Biroul Permanent al Camerei, iar două zile mai târziu a fost adoptat în plen. Legea a fost votată în bloc, de toate partidele, înregistrându-se o singură abținere, a deputatului PNL Daniel Gheorghe.

Această lege a fost inițiată în principal de deputatul Silviu Vexler și transformă antisemitismul în infracțiune. Cu alte cuvinte poți face închisoare dacă o instanță te găsește vinovat de antisemitism.

[…]

Orice text, orice atitudine împotriva etniei evreiești ar putea fi sancționată ca antisemitism. Ce va urma? Naționaliștii în pușcării? Probabil într-o primă fază nu, dar dacă vor vrea și când vor vrea ei, vor trece și la fapte.

Vom vedea din ce în ce mai multe texte religioase ortodoxe cenzurate, poate chiar și Evangheliile, poate Sfânta Liturghie și celelalte slujbe. Literatura ortodoxă se va împuțina, unele probabil vor fi interzise în librării și la pangarele bisericilor și mânăstirilor. De exemplu omiliile Sfântlui Ioan Gură de Aur despre evrei, despre care puteți citi și aici:

ÎNTRERUPEȚI POMENIREA apostatului pseudo-patriarh Daniel, căci crede că evreii mozaici sunt în comuniune cu Dumnezeu

Sau cărți despre viețile Sfinților:

Sfântul Andrei cel nebun pentru Hristos: Profeție despre reînființarea statului Israel și despre rostul întoarcerii evreilor acasă

Ar mai exista posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să nu promulge Legea. Dar, nici o speranță de la marioneta din fruntea statului.

 

Glasul stramosesc: Proiectul legislativ care scoate Ortodoxia în afara legii a trecut de Senat

 

”Rabinii știu ca a venit Mesia și că L-au răstignit. Am aflat de la o persoană că, atunci când un evreu trage să moară, merge rabinul și-i spune la ureche: “Mesia a venit“. Vezi, îi mustră conștiința, pentru că se simt vinovați, dar nu se smeresc.” Sfântul Paisie Aghioritul

Senatul României a adoptat un proiect de lege care pedepsește cu închisoarea pe ortodocși. Inițiatorul acestui proiect, evreul Silviu Vexler, deputat în Parlamentul României ne spune, printre altele, înexpunerea de motive că va constitui infracțiune ”Utilizarea de simboluri sau imagini asociate cu antisemitismul clasic pentru a caracteriza statul Israel sau cetățenii acestuia (de exemplu, acuzații că evreii ar fi ucis pe Isus sau acuzarea acestora de comiterea de ucideri rituale).

Ne întrebăm oare ce pedeapsă poate primi un creștin care va distribui Sfânta Evanghelie, sau va cita public fragmente din ea? Pentru că în Evanghelie sunt zeci de versete în care se arată că jidovii L-au răstignit pe Mântuitorul Iisus Hristos. Sfinții Părinți au lăsat sute de cărți în care se arată același lucru. Dintre miile de exemple am ales câteva pasaje din Cuvântul I – către iudei, al Sfântului Ioan Gură de Aur care spune printre altele: ”popor blestemat ce se închină satanei, iar sinagoga nu este numai casă de desfrâu şi teatru, ci şi peşteră de tâlhari, şi locuinţă de fiare sălbatice.”[…] ”Dar, negreşit, mi se va spune că şi iudeii se închină lui Dumnezeu. Doamne fereşte! Să nu se spună una ca asta! nici un iudeu nu se închină lui Dumnezeu.
– Cine spune asta?
– Fiul lui Dumnezeu! „ Dacă aţi şti pe Tatăl Meu, spune El, M-aţi şti şi pe Mine; dar nici pe Mine nu Mă ştiţi, nici pe Tatăl Meu nu-L ştiţi”. Ce mărturie mai vrednică de credinţă decât aceasta să-ţi aduc?’ […] Dar, mai bine spus, sinagoga este mai necinstită chiar decât crâşma! Sinagoga nu este numai locuinţă de tâlhari şi de crâşmari, ci locuinţă de demoni. Dar, mai bine spus, nu numai sinagogile ci chiar şi sufletele iudeilor.”

Deși acest proiect a fost pus pe hârtie relativ de curând, el dăinuie în sufletele urâtorilor de Hristos de foarte multă vreme, astfel ”vlădicii” din sinodul BOR au avut curajul drăcesc de a cenzura Prohodul Domnului.

 

Ion Coja: Evreii fără minte și fără rușine au mai dat o dată cu bâta-n baltă. Așteptăm reacția evreilor serioși la contrabanda cu acuzația de anti-semitism!

 

[…]

Am auzit deseori acest reproș la adresa evreilor: Evreii nu au măsura justă a lucrurilor. Evreii au adeseori dreptate, dar prin exagerare ajung să piardă contactul cu realitatea, cu adevărul. Am auzit vorba asta și la Petre Țuțea: nu au măsură evreii! 

O dovadă că așa stau lucrurile o constituie și legea de mai sus, penibilă ca text juridic și iresponsabilă ca intenție. Are în spatele ei susținerea lui Aurel Vainer, al cărui urmaș în Parlamentul României este tinerelul care semnează legea. A lui Vainer și a altor specialiști din cadrul Comunității Evreiești.

Din informațiile mele, în Israel, inclusiv în presa din Israel, se aud reproșuri foarte aspre la adresa acestor lideri, de teapa lui Vainer sau Ioanid. Nu este de mirare că în România de azi, guvernată de niște incompetenți și impostori, comunitatea evreiască împărtășește soarta întregii societăți românești. Unde sunt evreii ca Nicolae Cajal sau Dorel Dorian, cu care puteai angaja un dialog, ca între oameni serioși, care se respectă ca adversari de idei, dar și ca practicanți ai acelorași principii de comportament civic.

Am motive să critic și să deplâng partidele politice în toată libertatea, guvernul, parlamentul, preșidenția. Dar, după legea nouă, nu și „instituțiile comunității evreiești”, care devin astfel niște entități intangibile, ceea ce constituie o prostie și o ticăloșie deopotrivă.

Sunt convins că legea de mai sus nu va fi luată de nimeni în serios și nu va băga pe nimeni în închisoare. Dacă parlamentarii noștri o vor vota, fără nicio obiecție, se vor mai face de rîs și de rușine încă o dată! A câta oară?!

Dar nu văd instanța judecătorească sau procurorul care să ia în serios această înseilare, dovadă de prostie iudeo-românească. Prostie și ticăloșie deopotrivă, precum spuneam!

Până atunci sper să se audă și vocea vreunui evreu care nu se regăsește în matrapazlâcurile așa zișilor lideri ai comunității, în contrabanda cu acuzațiile de anti-semitism, acuzații tot mai penibile, mai jalnice, mai caraghioase. Mai neserioase…

ion coja

 

Justitiarul: „Legea Vexler” (închisoare pentru antisemitism) stârnește revolta patrioților români

 

LĂSAȚI-MĂ, MĂI  IȚIC ȘI ȘTRUL, SĂ MĂ ODIHNESC!

Sunt foarte obosit, am început atîtea articole mult mai importante, am atîta treabă și prin  casă și prin grădină, încît vroiam să nu mă mai refer la evreii sioniști.

Dar ei nu mă lasă!

Iată ce a apărut astăzi în Justițiarul: A trecut de Senat „Legea Vexler”, cea care va trimite la închisoare românii pentru „antisemitism”

În urmă cu aproape trei ani, publicam o scrisoare deschisă adresată trădătorului de țară (nu de neam, că nu este neam cu noi) Klaus Iohannis cu privire la promulgarea legii nr. 217/2015 – din păcate, textul inițial apărut în Napoca News nu mai există, dar din fericire, a fost preluat de alte vreo 20 de site-uri sau blog-uri, astfel încît de pildă îl puteți accesa aici:

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/08/30/scrisoare-deschisa-presedintelui-klaus-werner-iohannis-un-roman-ii-cere-sa-fie-arestat-pe-baza-legii-wiesel-nr-217-din-2015/

Trebuie să precizez un lucru: oi fi eu erou, cum suțin unii, dar nu sunt tîmpit. Titlul „O SCRISOARE DESCHISĂ EXCEPȚIONALĂ CĂTRE PREȘEDINTELE KLAUS WERNER IOHANNIS! UN ROMÂN ADEVĂRAT ÎI CERE SĂ FIE ARESTAT PE BAZA LEGII WIESEL NR. 217 DIN 2015” a fost dat de redacția Napoca News. Eu nu i-am cerut lui Iohannis să fiu arestat, am spus doar că sunt mai multe motive pentru care să fiu arestat. A fost o mică capcană, întrucît în realitate nu exista nici un motiv pentru arestarea mea, eu neprecizînd nici unul care putea conduce la aceasta.

Citez din această scrisoare:

„Legea 217 trimite la închisoare pe cei care minimalizează efectele holocaustului. Dar cine a stabilit limita sub care efectele sunt minimalizate? Iahve cumva? De ce nu sunt trimiși la închisoare și cei care cu rea credință, în mod mincinos, exacerbează aceste urmări?

În copilărie, știam ca naziștii au făcut din evrei săpun. La procesul de la Nurnberg, Sigmund Mazur recunoștea că a participat la fabricarea a 25 kg. săpun din 40 de cadavre. Minciuna a ajuns în 1955 subiect de film documentar, pe baza declarațiilor unor evrei foști deținuți în lagăr, a ajuns subiect de cărți. Apoi, analizele făcute la Tel Aviv în 1990 au demontat minciuna: bucățile de săpun pretins a fi fost făcute din evrei, nu conțineau urme umane. Și cu toate acestea, în anul 2011, în România, ziarul Adevărul publica un articol despre evreii transformați în săpun în lagărele naziste! Acum știm că din evrei nu s-a făcut săpun, iar declarația lui Mazur, în urma căreia probabil că cineva a primit ștreangul, a fost o minciună. Câtă încredere mai putem avea în declarațiile date la Nurnberg? Răspunde cineva pentru minciuna cu evreii făcuți săpun?

Pe placa comemorativă aflată la Auschwitz între 1948 și 1989, era menționat un număr de 4 milioane de victime. Astăzi, pe noua placă, se menționează 1,5 milioane de victime, majoritatea evrei. De ce a fost nevoie de aceasta minciună? Pentru ca sioniștii să smulgă mai multe despăgubiri bănești Germaniei? Dacă Lech Walesa ar veni în România, îl arestați pentru minimalizarea efectelor holocaustului? În anul 1986, Robert Faurisson a publicat lucrarea „Elie Wiesel – un mare martor fals”. În această lucrare, Faurisson arăta că multe dintre miturile legate de lagărele de concentrare au fost demontate. Nu pot să mă pronunț, întrucât la noi niciodată nu se vorbește despre așa ceva (dimpotrivă, se scrie în continuare despre evreii făcuți săpun). Dar de ce să îl credem întotdeauna pe Elie Wiesel, acuzat în ultimul timp chiar de evrei internați în lagăr, că nu a fost cu ei? Poate vă puneți consilierii să cerceteze.

Deci domnule Iohannis, legea nr. 217 ne obligă, sub sancțiunea închisorii, să-l credem pe Elie Wiesel?”

În prezent, Victor Viorel Ponta se prezintă ca mare patriot, nu mai se duce în vizită la Ierusalim și Washington (cele două mari centre de putere mondială ale lumii creștine, și nu numai, de unde a primit cea mai năucitoare lovitură) – oare cum va vota ei și oastea lui de strînsură această lege în camera deputaților? Va lua cuvîntul?

Nici legea, nici nimeni altcineva nu face distincția între evreii sefarzi și evreii khazari, Iohannis nu este jurist iar consilierii lui pe probleme juridice probabil că sunt foști tractoriști care bazat politic au devenit juriști la facultățile particulare, în parlament îi avem pe Eugen Nicolicea și pe Florin Iordache, și ei juriști de ziua a 14-a, foști ingineri, .

Este bine ca între nații să nu mai existe diferende. Între președinții trădători de țară și Israel, nu există diferende. Fiindcă președinții trădători de țară și-au asumat din partea românilor crime nedovedite, în timp ce Israelul nu își asumă nici măcar crimele dovedite săvîrșite de evrei.

Hrușciov nu a fost evreu, ci ucrainean. De la el să fi învățat evreii bătutul cu pantoful în masă? Cu evreii sioniști nu se poate discuta, pentru că refuză dialogul. Pentru ei  minciunile pe care vor să le impună fără nici o probă, constituie adevărul absolut, pe care nu are nimeni dreptul să îl conteste chiar dacă poate dovedi minciuna.

Dan Cristian IONESCU

P.S. La sfîrșitul lui august 2015, dl. Ioan Roșca a inițiat o petiție on-line către  nemernicul Victor Ciorbea, așa-zisul avocat al poporului, sluga băncilor cărora le este dator pînă peste cap, pentru a sesiza Curtea Constituțională în vederea constatării caracterului de neconstituționalitate a legii nr. 217/2015. Petiția a strîns doar  2.175 de semnături, dintre care 40 % nu au avut curajul să își scrie numele (adică patrioți de cîrciumă), iar alți foarte mulți plecați în străinătate (pe care adică nu se putea conta la o ieșire în stradă).

https://www.petitieonline.com/legea_217_nu_este_constituionala

La începutul lui septembrie 2015, în fața sediului lui Ciorbea, s-au strîns protestatarii – 50 de români!

Acum, dl. Vasile Zărnescu a lansat o nouă campanie de strîngere de semnături. Cîte sunt pînă acum? 521! Cam cu același procent de anonimi, cam cu același procent de români stabiliți în străinătate.

https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler

Este evident, avem conducerea pe care poporul o merită. Dar ce vină am eu?

 

OrtodoxInfo n-a promovat respectiva petitie deoarece contine o extrem de nociva teorie despre care am scris la:

DE CE ELITELE VOR CADEA IN PICIOARE? O teorie toxica: Vaticanul conduce ELITELE evreiesti. Care ELITE nu sunt evrei ci … kazari

Sfantul IOAN GURA DE AUR despre IUDEI: popor blestemat ce SE INCHINA SATANEI, iar sinagoga lor este casa de desfrau … Poate pricep si naucii neoprotestanti ce promoveaza teoria cu kazarii

 

Rost: Țara arde și Parlamentul vînează antisemiți verzi pe pereți

 

Astăzi, 20 iunie 2018, Camera Deputaţilor a votat Legea pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului

Proiectul legislaitv iniţiat de dl. deputat Silviu Vexler, adoptat săptămâna trecută de Senatul României a fost votat astăzi de Camera Deputaţilor (cameră decizională) în procedură de urgenţă! Rezultatul votului: 257 de voturi pentru, 1 abţinere şi 0 voturi împotrivă…

Această lege definește și pedepsește antisemitismul din România, care, după cum știm cu toții, e sublim, dar nu există decât în mintea și în mapa de lucru a celor care pretind că îl combat… O țară care are potrivit recensământului din 2011 un număr de 3271 de cetățeni de etnie evreiască și 0 infracțiuni sau acțiuni motivate de antisemitism (cine are alte statistici să mi le arate și mie), votează în regim de urgență legea antisemitismului!

Legea va fi depusă la secretarul general al Camerei Deputaţilor şi la secretarul general al Senatului, în vederea exercitării dreptului de sesizare a Curţii Constituţionale, apoi, după două zile, va merge sub semnătura preşedintelui Camerei Deputaţilor, la Preşedintele României în vederea promulgării. Cu siguranţă legea va parcurge şi aceste etape şi o vom găsi publicată în Monitorul Oficial (deci activă) undeva în luna iulie.

Din cauza mulțimii numelor deputaților care au votat astăzi legea, nu-i voi nominaliza aici, îi puteți găsi în caseta votului electronic dat astăzi în plenul Camerei. Nu voi nominaliza nici pe deputatul care s-a abținut de la vot, dar nici nu îl voi felicita. Îi spun doar că de la domnia sa așteptam un vot al demnității. Abținerea nu o să va ușureze conștiința dacă această lege va ajunge să producă efecte aberante după modelul legii 217/2015.

În mod teoretic această lege care satisface doar o exigență a corectitudinii politice actuale și nicidecum o necesitate reală a societății sau a legislației românești, va rămâne undeva cuminte în cadrul legislativ al României. Dacă însă scopul ei este de a provoca antisemitism acolo unde el nu există, vom asista la o vânătoare regizată şi pripită pentru prinderea unor antisemiți inexistenți. Vom trăi şi vom vedea…

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Este clar cine comandă muzica și cine sunt cei care „dansează” după ea. Noi, românii, din păcate, o să „dansăm” după cum or să ne impună, deja ne-au impus-o, cei pe care noi i-am ales. Aleșii noștri, nu ei dau comanda muzicii, ei doar primesc muzica de la „alții”, și apoi ne-o îndeasă nouă pe gât, poate ne-om sătura vreodată de a trăi cu capul în sac atunci când votăm, și nu numai atunci. Sărac popor român, unde ai ajuns dacă te-ai compromis cu câțiva mici și-o bere, sau cu un lighean și c-o găleată! Așa ne trebuie dacă nu suntem oameni adevărați. Și acesta-i doar începutul. Poate că așa ne-o veni mai repede mintea la cap, căci până acum am avut-o, după cum bine vedem, în ….picioare. Iată-ne închiși ca pe vremea comunismului, acum când se spune că suntem o țară liberă. Cine mai poate spune că comunismul a murit? Eu nu pot să afirm așa ceva, căci aș fi un mare mincinos. Dar poate că dacă aș fi un mare mincinos, atunci aș fi văzut bine. De un așa bine n-am nevoie nici acum și nici în veci de veci. Un coleg de servici îmi spunea odată că avea un vecin care, atunci când se îmbăta, uita să le dea apă și mâncare la porcii din ograda lui, iar aceștia guețau ca din gură de șarpe. Atunci, vecinul cel „afumat” le zicea: MUCLES ! Din păcate și noi, românii, am ajuns să ni se spună tot așa: MUCLES ! Poate că înjosiți fiind în asemenea hal, românii se vor trezi „din somnul cel de moarte”. Dar iată că și imnul nostru este cam „tranșant”. Oare n-or voi să-l schimbe cumva? Doamne ajută și păzește turma Ta de oamenii cei necredincioși, cei care nu-Ți vor vedea fața în veci !

 2. In principiu, legea se constituie un afront adus Romaniei si poporului roman.

  Au murit prea multi oameni in aceasta tara, din cauza legilor de tip bolsevic, au murit prea multi in aceasta tara, ca astfel de legi sa nu mai apara, dar nici acea specie de oameni politici care executa ordine straine de interesul romanesc.

  Nu stiu in ce masura va fi aplicata, dar un lucru este sigur: s-a creat posibilitatea ca cineva, candva, daca va dori, sa o aplice. Asta, este cel mai grav.

  Bine ca altii pot sa ne faca de tot rahatul in massmedia mainstream pe tot mapamondul, mai in gluma, mai in serios.

  Culmea in tara noastra, se dau legi in interesul alogenilor. Dar nici macar una, in interesul romanesc.

 3. Prezenta lege incalca Constitutia in cateva articole importante:

 4. Art. 4 Unitatea poporului roman si egalitatea intre cetateni,
 5. Art. 6 Dreptul la identitate,
 6. Art. 9. Sindicatele, patronatul si asociatiile profesionale,
 7. Art. 16 Egalitatea in drepturi,
 8. Art. 18 Cetatenii staini si apatrizi,
 9. Art. 29 Libertatea constiintei,
 10. Art. 30 Libertatea de exprimare,
 11. Art. 31. dreptul la informatie,
 12. Art. 33. Accesul la cultura ,
 13. Art. 39 Libertatea intrunirilor,
 14. Art. 40 Dreptul la asociere,
 15. Art. 57 Exercitarea drepturilor si libertatilor.
 16. Evreii , ne-evreii si semitii fiind urmasi ai triburilor aflate in zona asiei de sud est si a nordului africii.. popoare ce nu au cu noi romanii nimic comun. De ce au drepturi peste Constitutie printr-o lege in 2018, care prin insasi continut incita da ura si nedreptati inclusiv sociale si peste drepturile romanilor. Suntem cumva sub dictatura semita si nu stiam ?

 17. Vai de mântuirea celor care votează astfel de legi, dacă pun problema așa! Hristos a venit în primul rand pentru mântuirea evreilor si a neevreilor. Câtă pace aduce Hristos si noi ne batem joc de ea! Cei care nu au chef sa se smerească pentru a se mântui, nici pe alții nu-I lasa.

  Aceasta lege arata că mândria omeneasca atinge apogeul, iar pentru națiile slabanogite sufletește prin păcate considerate la modă Dumnezeu îngăduie pentru o oarecare vreme sa fie umilite. Să vedem dacă atunci când cei mandri vor trece prin vămile văzduhului dacă vor fi la fel de semeti!
  Dacă deja se propun legi prin care evreii se autozeifica, acesta e un semn de slăbiciune ascunsa, nu de putere. Nu cred ca toti evreii sunt de acord cu o astfel de lege. Nimeni nu e cu adevărat puternic dacă se autozeifică. Nimeni nu e puternic fără Hristos. Fie ca vor, fie ca nu vor sa-I recunoască puterea lui Hristos, se vor lovi de Judecata Lui!

 18. In „Capital” scrie asa: „Potrivit proiectului de lege, ‘prin antisemitism se înţelege atât percepţia referitoare la evrei, exprimată ca ură împotriva acestora, cât şi manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva evreilor, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăţilor acestora, împotriva instituţiilor comunităţilor evreieşti sau lăcaşurilor de cult’.”

  Nu se precizeaza daca e vorba numai de evrei in viata sau si morti (gen Pauker, Nicolschi s.a.)

  Stati linistiti, lichelelor, adevarul se poate spune in diverse moduri.

  „Dar, mai înainte de toate acestea, îşi vor pune mâinile pe voi şi vă vor prigoni, dându-vă în sinagogi şi în temniţe, ducându-vă la împăraţi şi la dregători, pentru numele Meu.
  Şi va fi vouă spre mărturie.
  Puneţi deci în inimile voastre să nu gândiţi de mai înainte ce veţi răspunde;
  Căci Eu vă voi da gură şi înţelepciune, căreia nu-i vor putea sta împotrivă, nici să-i răspundă toţi potrivnicii voştri.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.