X

Legea împotriva antisemitismului a fost adoptată și de Camera Deputaților

de null
Image result

Deputaţii au aprobat legea privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului. Votul a fost unanim, înregistrându-se doar o singură abținere.

Propunerea legislativă prin care se propune pedepsirea cu închisoare de la 3 la 10 ani a unor fapte precum constituirea unei organizaţii cu caracter antisemit, dar şi aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unei astfel de organizaţii, a fost adoptată pe 13 iunie de Senat.Proiectul, iniţiat de mai mulţi parlamentari din întreg spectrul politic, cu excepţia USR, mai prevede că fapta persoanei de a promova în public, în orice mod, idei, concepţii sau doctrine antisemite constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi.

„Distribuirea sau punerea la dispoziţia publicului, prin orice mijloace, de materiale antisemite constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani şi interzicerea unor drepturi. Confecţionarea, vânzarea, răspândirea şi deţinerea în vederea răspândirii de simboluri antisemite se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi utilizarea în public a simbolurilor antisemite. Aceste fapte nu sunt considerate infracţiuni dacă sunt săvârşite în interesul artei sau ştiinţei, cercetării ori educaţiei sau în scopul dezbaterii unor aspecte de interes public”, mai stipulează propunerea legislativă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. Nici o lege omenească nu poate schimba realitatea, adevărul.
  Mai-marii poporului evreu, cei ce au hotărât să-l ucidă pe Hristos ca să nu le ia romanii și țara și neamul, declarau în fața lui Pilat din Pont că nu au împărat „decât pe cezarul”, cezarul acestei lumi…
  Nimeni nu poate schimba, printr-o astfel de lege, naționalitatea lui Max Goldstein și a tovarășilor săi de fărădelegi. Apropo, atentatul lui Goldstein împotriva Senatului României a avut loc în 1920, CU MULTE ÎNAINTEA APARIȚIEI așa-ziselor legi antisemite. Nici o lege nu poate schimb naționalitatea Anei Pauker, a lui Nicolschi și a altora.
  Tot așa, nimeni nu poate schimba cuvintele părintelui Nicolae Steinhardt care l-a numit pe Valeriu Gafencu „Sfântul Închisorilor”.
  Părinte Nicolae, roagă-te Maicii Domnului și lui Dumnezeu să scape țara aceasta de holocaustul celor nenăscuți și de domnia slugilor sataniștilor mondiali.

 2. Iubirea si respectul se castiga nu se impun prin legi. Proiectul de lege este subiectiv si a fost aprobat pe sub masa, adica in secret fata de noi. Din el reiese dusmania pe care o nutresc fata de noi. Si deoarece se tem de noi, au ocazia ca prin legi sa ne puna in genunchi, cu fata la perete si cu calus la gura. Informatia cum ca USR ul nu ar fi semnat este falsa. Toti au semnat, toti sunt impotriva romanilor. Partide parvan cu indivizi obedienti strainilor, strainii din fruntea tarii inmultindu-se de la un an la altul in varful tarii.

 3. „Antonescu a înțeles, se pare. Si pot afirma ca nici un evreu din Romania nu a fost predat nazistilor pentru a fi trimis in lagarele de concentrare din Germania sau din Polonia. Nici unul!” (Regele Mihai)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.