X

“Toată lumea ştie că stăpânii acestei lumi sunt evreii” / Alina Bica mergea la ambasadorul Israelului pentru a obține … postul de Procuror General al României?

Foto: http://www.flux24.ro/srigatealina-bica-noi-dezvaluri-explozive-despre-florian-coldea-si-kovesi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cand ajung la puscarie, majoritatea oamenilor isi dezleaga limbile si se sparg. Fie la alti detinuti, fie la anchetatori, fie in instanta, fie la toti. Uneori la fel fac si apropriatii lor.

Iata cateva dintre declaratiile Nicoletei Tender, sotia omului de afaceri Ovidiu Tender, facute in fata magistratilor, conform articolului Soţia lui Tender: „Alina Bica îşi DOREA FOARTE TARE să devină PROCUROR GENERAL. Am luat-o cu noi la doi AMBASADORI” Dosarul Bica-Videanu de pe EVZ:

„Inculpata Bica, pe timpul desfăşurării procesului, a spus că o să vorbească să îl achite”

„Cu doamna procuror şi doamna judecător. Lucru care s-a şi întâmplat. Doamna procuror Curelaru (n.r- Ionela Claudia Curelaru) a cerut o pedeapsă cu suspendare”

„Spunea că îi pare rău pentru ce i se întâmplase soţului mei, că l-a arestat, că l-a trimis în judecată. În timp ce cauza era pe rol, spunea că dosarul nu o să ţină în instanţă”

„Inculpata Bica s-a apropiat mai mult de familia noastră datorită relaţiilor pe care soţul meu le avea, inclusiv cu ambasadorii. Îşi dorea foarte tare să devină procuror general. (…)

La reşedinţa ambasadorului Israelului am fost în septembrie 2013 de Roş Haşana, anul nou evreiesc, când am luat-o cu noi. A rămas în relaţii cu domnul ambasador (n.r. – la vremea respectivă Dan Ben-Eliezer). Toată lumea ştie că stăpânii acestei lumi sunt evreii. Ea mi-a spus că şi-ar dori foarte tare să îl cunoască pe domnul ambasador, iar atunci am vorbit cu Hevi (n.r. – soţia ambasadorului Hedva Ben-Eliezer) să pot veni cu ea. Am fost cu dânsa de două ori la ambasadorul Olandei (n.r. – la vremea respectivă Matthijs van Bonzel), la reşedinţă. Una dintre vizite a fost atunci când de la un muzeu din Olanda au fost furate nişte tablouri, apoi arse. (n.r. – furtul tablourilor de la Rotterdam). Ea a păstrat legătura atât cu ambasadorul Israelului, cât şi cu cel al Olandei”

Cititi va rugam si: Lucian Bolcas: procurorii au fost numiti bucata cu bucata de ambasada americana

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Conform noii legi pentru combaterea antisemitismului, afirmatia ca Pauker si Nicolschi au fost evrei se considera declaratie antisemita?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.