X

“WE ARE LEGION” – Slogan cu semnificație satanistă folosit în competiții sportive, grupuri de hackeri sau în așa zisă media alternativă

de Florin Dragnea
Foto: http://thelatterdays.blogspot.com/2011/11/we-are-legion.html

În Sfânta Evanghelie după Marcu, Capitolul 5, scrie cum Mântuitorul a întâlnit un om demonizat “Şi l-a întrebat: Care îţi este numele? Şi I-a răspuns: Legiune este numele meu, căci suntem mulţi.”

Versiunea in limba engleză „My name is Legion, for we are many.” este preluată in zilele noastre intr-o formă prescurtată “We are Legion” pentru a “onora” legiunile de demoni și batjocoră adusă Duhului Sfănt, afișata cu mândrie ca slogan în competiții sportive, grupuri de hackeri sau în așa zisă medie alternativă.

Legion Run – Demonii vin in Romania

Legion Run este o competiție de 5 km cu diverse obstacole organizată in mai multe tări, inclusiv în Romania în luna Iunie. Competiția are desigur sloganul “”WE ARE LEGION” iar pe pagina organizatorilor se pot vedea multiple simboluri sataniste.

Simbolism luciferic, un ochi acoperit

Sursa: Captura foto youtube, canalul Legion Run , https://www.youtube.com/watch?v=eVZ8_ILwngI&feature=youtu.be

Coarnele diavolului arătate cu mâna

Foto: http://legionrun.com/media_cache/event_grid/media/Pics%20for%20headers/15025266_1824031627813744_6397787052945721394_o.jpg

Grupul de Hackeri Anonymous

Recent a fost creat un documentar despre cunoscutul grup de hackeri Anonymous intitulat „We Are Legion: The Story of the Hacktivists” în care grupul este descris într-o lumină pozitivă pentru că aparent luptă pentru cauze justificate și morale (brutalitatea poliției, droguri etc.)

În spatele acestor cauze nobile apar elementele simbolistice legate mai mult de partea intunecată a lumii in care trăim, in primul rănd documentarul a fost produs de Luminant Media o denumire mult prea apropiată de organizația Illuminati ca să fie o simplă coincidență.

PICHART UBR AUST OSEKAL BS CAR KISBLAKE 20 0SIE ER LIUC AI MI M 내3a,3HMAL a.it MIA EPENJIN BANNAJAXONLIAN COOP ATTSTEVEN WEARE LEGION BAI ZAB NOA ON 1 MOTHY AL NALLI EK THE STORY OF THE HACKTIVISTS
Foto: http://knowyourmeme.com/photos/1109469-anonymous

 

INFOWARS.COM – Alex Jones

Alex Jones (INFORWARS.COM) este deja cunoscut ca un jurnalist care pozează în rândul celor care demască oculta mondială dar care este de fapt agentul lor.

În numeroase ocazii el a realizat semne oculte prin care își declară apartenența la organizațiile masonice.

Foto: http://www.whale.to/b/hand.html

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
NOM-fNOM
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!