X

Vor ca vaccinarea anti-HPV sa devina obligatorie / ATENTIE MARE: vorbim despre vaccinul cu cele mai distructive efecte adverse. Un numar urias de fete au ajuns legume sau au murit cumplit

Sydney-Weggen-Before-After
Foto: https://vaccineimpact.com/2016/iowa-girl-faces-death-life-destroyed-by-gardasil-vaccine/

Telegraf online a postat azi un foarte lung elogiu adus vaccinarii anti-HPV:

EXTREM DE GRAV! Mii de femei sunt depistate cu această boală!

E atat de gretos de elogios dar si atat de plicticos, incat nu-l mai reluam si aici. Ceea ce ne intereseaza este fraza:

 

Conform reprezentanților Board-ului Internațional de Prevenire și Control al Infecțiilor cu HPV, vaccinarea anti-HPV trebuie să fie parte a Calendarului Național de Vaccinare.

 

Adica, in traducere de la om la om si din romana in romana, asta inseamna ca legea vaccinarii obligatorii va include pe lista si acest vaccin. Sigur, ei nu spun nimic despre teribilele efecte adverse ale acestuia:

Lecții învățate de la JAPONEZI cu privire la REACȚIILE ADVERSE ale VACCINULUI GARDASIL / GUVERNUL JAPONIEI a luat decizia de a ÎNCETA recomandarea VACCINULUI HPV / O perspectivă a ETICII MEDICALE

Simpozion internațional organizat de Universitatea din Tokyo: dezastrul produs de vaccinarea HPV – mai multe victime decât în cazul oricărui alt vaccin!

NU vă lăsați fetițele injectate cu OTRAVA din VACCINUL anti-HPV ! Nenumărate adolescente suferă de PARALIZIE, CHEAGURI DE SÂNGE, LEZIUNI ALE CREIERULUI și de DURERI CRONICE după vaccinarea forțată cu Gardasil împotriva virusului HPV

REACȚII ADVERSE la vaccinul împotriva virusului PAPILLOMA UMAN (HPV) – Studiu efectuat de CERCETĂTORI de la o renumită UNIVERSITATE din CANADA

Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN SOMN la câteva săptămâni după VACCINAREA HPV / Medici specialiști: MII de VIEȚI au fost DISTRUSE de acest VACCIN

Vicepreședintele PFIZER despre GARDASIL: „Vaccinul este MORTAL”

Video: SACRIFICIAL VIRGINS.

Video: SACRIFICIAL VIRGINS (partea a II-a)

Video: SACRIFICIAL VIRGINS (partea a III-a)

CANCERUL DE COL UTERIN în România. Inițiativa de a INTRODUCE vaccinul HPV DEFORMEAZĂ DATELE pentru a ilustra o situație în favoarea lor

VIDEO (interzis la tv romanesti): DEZASTRUL de după VACCINUL GARDASIL

VACCINURILE UCIGAȘE: O fată s-a sinucis după ce vaccinul GARDASIL i-a distrus viața

VIDEO (trailer): Manufactured Crisis: HPV, Hype & Horror

NU vă lăsați fetițele injectate cu OTRAVA din VACCINUL anti-HPV ! Nenumărate adolescente suferă de PARALIZIE, CHEAGURI DE SÂNGE, LEZIUNI ALE CREIERULUI și de DURERI CRONICE după vaccinarea forțată cu Gardasil împotriva virusului HPV

Foarte important, cine-l produce:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA. Si cateva detalii despre MERCK, producatorul vaccinului GARDASIL – SILGARD

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Există un vaccin anti-HPV foarte sigur și eficient: abstinența.
  Vi-l recomand cu încredere! De ce ne pregătim fetele pentru sex?

 2. A nu arăta rezistență și organizare în aceste momente cruciale, este condamnarea la moarte a viitorului copiilor noștri și a României!

  Rămâneți sănătoşi şi înţelepţi şi veţi supravieţui efortului de depopulare a lumii care îi victimează pe gânditorii convenţionali care nu au suficientă inteligenţă pentru a se informa si a pune la îndoială ceea ce li se spune de către propriile guverne corupte.

  Nu îți trăda propria bilogie, pentru că asta ar indica faptul că nu crezi în abilitatea propriului tău sistem imunitar de a te proteja chiar şi de cele mai moderate infecţii.
  Pentru că dacă ție nu îţi pasă suficient de mult de propria-ţi sănătate, de ce i-ar păsa vreunui guvern de protejarea sănătăţii tale? Dacă tu te trădezi pe tine, ce pretenție mai poți avea de la niște guverne corupte?

  Alogenii coloniei române mereu chemați la ordin, lachei ce se supun cu repeziciune stapanilor lor, caută tot felul de solutii ca sa continue mascarada prin care, să „justifice” necesitatea otrăvirii (cu forța) a europenilor!

  Pentru acești monștri, un copil omorât sau nenorocit pe viată, un adult handicapat sau o societate supusă epidemiei de cancer, nu valorează nici măcar cât un dolar găurit!

  Mass Media este folosită pentru a denigra orice stare firească de apărare a societății în fața acestui sindicat internațional al morții!
  https://www.youtube.com/watch?v=Jdlu-g2wFA8&feature=youtu.be

  INFORMEAZA-TE! INFORMEAZA-TE! INFORMEAZA-TE!

  Urmariți trailerul!
  https://www.youtube.com/watch?v=Jdlu-g2wFA8&feature=youtu.be

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!