X

Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN SOMN la câteva săptămâni după VACCINAREA HPV / Medici specialiști: MII de VIEȚI au fost DISTRUSE de acest VACCIN

de null
Foto: http://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/5/2017/09/gardasil_collage-3.jpg
 • O adolescentă moare în somn după ce primește o doză din vaccinul controversat Human Papillomavirus (HPV), fapt descris într-un nou documentar.
 • Jasmin Soriat, 19 ani, studentă in Viena, suferă afecțiuni neurologice după a doua doză de vaccin și probleme respiratorii grave câteva săptămâni mai târziu.
 • Un medic patolog care a examinat corpul fetei a desemnat ca posibilă cauză a decesului vaccinul.
 • Povestea lui Jamie este una dintre sutele de cazuri documentate de decese în urma vaccinului HPV, potrivit unui nou documentar în trei părți denumit Virgine de Sacrificiu (Sacrificial Virgins).
 • Mii de fete de pe glob au suferit efecte adverse, de multe ori dezvoltând Sindromul de Oboseală Cronică.

Familia adolescentei Ruby Shallom din Maria Britanie afirmă că ea a rămas paralizată după injecția HPV.

Ruby apare și în documentar unde spune că:

“Singurul membru pe care il mai pot mișca acum este brațul drept… încă mai ies afară să îmi vizitez prietenii dar durerea și oboseala sunt copleșitoare.”

Totuși oficialitațile medicale din intreaga lume au negat în mod categoric aceste efecte devastatoare și spun că nu există nicio dovadă.

Injecția este efectuată adolescentelor pentru virusul HPV care este considerat vinovat pentru anumite tipuri de cancer și pentru toate formele de afecțiuni cervicale.

Dar alți specialiști au etichetat vaccinul ca fiind total inutil și că nu există o legătură dovedită între virusurile transmise sexual și cancer.

Jasmin Soriat, 19 ani, din Viena, moare din cauză de insuficiență respiratorie la trei săptămâni după a doua doză de vaccin HPV
Aceste fete se numără printre sutele de decese documentate ca urmare a vaccinarii HPV, potrivit lui Joan Shenton, naratoarea documentariului Virgine de Sacrificiu.

În filmul documentar realizat în trei parți, doctorii au contrazis teoria care indica virusul HPV ca și cauză pentru aproape toate incidențele de cancer cervical de-a lungul vieții.

Autorii documentarului au comparat vaccinul HPV cu scandalul thalidomide, care implica administrarea unei pastile dimineața gravidelor împotriva grețurilor , dar care ulterior a fost legată de nașterea unor copii care prezentau malformații

Cunoscuta producatoare de filme Joan Shenton, care a realizat și partea narativă a documentarului și care este sprijinită de grupurile SaneVax și Asociația Fiicele Afectate de Vaccinul HPV (HPV Vaccine Injured Daughters (AHVID)) spune:

“În fața dovezilor tot mai numeroase a efectelor adverse și a apelurilor publice pentru a interzice substanța, thalidomide încă a mai ramas 5 ani pe piață inainte de a fi interzisă de autorități. ”

“Pe parcursul acestor ani producătorii au continuat sa vândă, iar doctorii au continuat să prescrie acest medicament. Vaccinul HPV este pe piață de mai mult timp, din 2008, și este administrat în mod regulat, de multe ori fiind plătit din banii contribuabililor și distribuit în școli și prin intermediul autorităților sanitare”

“Vaccinul HPV are efecte severe, dar contrar lui thalidomide, nici măcar nu este dovedit că funcționează. Filmul nostru se dorește să fie un apel de trezire”

Medic Patolog: Este foarte posibil ca vaccinul sa fie motivul morții lui Jasmine

Medicului Legist si Patolog Johan Missliwetz i s-a solicitat realizarea unei a doua autopsii domnișoarei Soriat pentru că prima autopsie nu a reușit să stabilească cauza decesului.

El a concluzionat că vaccinul este cauza cea mai probabilă a morții.

Doctorul, care acum s-a pensionat prematur, a spus:

“Nu am reusit să găsesc o cauză a decesului în mod cert, dar am avut două suspiciuni. Prima are legătură cu o afecțiune genetică a inimii și a doua este vaccinul.”

Fata de 16 de ani rămasă paralizată după vaccinul HPV

O fată de 16 ani din Marea Britanie a rămas paralizată după vaccinul HPV, ea apare și în documentarul filmat recent.

În anul 2014, Ruby Shallom din Bracknell, Berkshire, a fost vaccinată la școală, în scopul protejării împotriva cancerului cervical, ca parte a schemei de vaccinare NHS (Casa Națională de Sănătate Britanică), publică MailOnline în Decembrie.

Ruby Shallom suferea de spasme și panică.

În noul film documentar ea spune:

“Singurul membru pe care il mai pot mișca acum este brațul drept… încă mai ies afară să îmi vizitez prietenii dar durerea și oboseala sunt copleșitoare.”

După câteva săptămâni de la vaccin Ruby a început să acuze spasme stomacale, amețeală, dureri de cap și oboseală.

Mușchii ei au început să devină tot mai slabi și în Mai 2016 – doi ani după ce a fost vaccinată – s-a trezit fără să își mai simtă picioarele deloc.

Acum își petrece tot timpul în pat – fără să poate să mănânce singură, să se imbrace singură  de multe ori este obositor să iși ridice până și capul.

Doctorii nu au reușit să ii pună un diagnostic pentru starea ei, eliminând o afecțiune de ordin psihologic, totodată refuzând o conexiune cu vaccinul.

Când doctorul a raportat rezultatele analizei sale catre Agenția de Medicamente a spus că a început să primească o serie de apeluri telefonice de la membrii de conducere ai agenției.

“Au fost numeroase intervenții. Mulți profesori m-au sunat solicitând să nu mai vorbesc de testele efectuate pentru vaccin.”

“Am realizat mii de autopsii și nimeni nu m-a mai sunat până acum. Este ceva extraordinar.”

De ce autoritățile solicită vaccinarea împotriva HPV?

Infecția HPV se propagă prin contact epidermic, contactul sexual este cel mai frecvent mijloc.

Până la 8 din 10 oameni sunt infectați cu acest virus pe parcursul vieții, potrivit Institutului de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie.

De obicei nu provoacă afecțiuni, iar corpul elimină infecția singur. Dar în anumite cazuri infecția persistă și produce cancer, pentru motive care nu sunt îndeajuns înțelese.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, 99% din cazurile de cancer cervical au legatură cu infectarea cu HPV în zona genitală.

Se spune că ambele vaccinuri HPV – Cervarix și Gardasil – sunt “foarte eficace” în prevenția infecției cu virusul tip 16 si 18, care împreuna sunt responsabile de 70% din cazurile de cancer cervical la nivel global.

Fragmente de HPV au fost găsite în celulele de cancer, de aici teoria că acest virus provoacă cancer.

Nu există dovezi ca HPV provoacă cancer

În filmul documentar, Peter Duesberg, profesor de biologie moleculară la Universitatea Berkeley din California, spune că studii stiințifice au dovedit că virusul HPV nu produce cancerul cervical.

Academicianul, care a scris o lucrare de cerecetare controversată potrivit căreia HIV (human immunodeficiency virus) nu produce SIDA (AIDS – acquired immune deficiency syndrome), spune că au dovedit ca virusul HPV nu exista nicăieri în tumoarea canceroasă sau în celulele canceroase.

“Vaccinul HPV trebuie oprit până nu se dovedește că protejează împotriva cancerului… are cele mai mari efecte secundare comparativ cu oricare alt vaccin” a spus profesorul.

Profesorul Peter Duesberg menţionează că HPV nu duce la cancerul cervical.

“În Statele Unite are mai multe efecte secundare raportate decât restul vaccinurilor la un loc.”

“Având in vedere că nu exista dovezi că acest virus nu produce efecte, decât câteodata negi care ulterior sunt eliminați de sistemul imunitar al organismului, nu există justificare pentru vaccinarea împotriva acestui virus.”

El susține că efectele vaccinului nu vor fi investigate în mod serios, datorită intereselor financiare ale industriei farmaceutice.

Doctorul Christian Fiala din Viena, specializat in Obstretica si Ginecologie, este de asemenea de acord că nu exista dovezi că vaccinul HPV reduce rata de cancer cervical.

“Nimeni nu a arătat că vaccinul HPV reduce în mod real incidența cancerului cervical”, spus doctorul.

“Atât timp cât nu avem dovezi conform cărora cancerul cervical se datorează virusului HPV, este în mod fundamental inutil să se vaccineze impotriva HPV, instalarea cancerului nu va depinde dacă acest vaccin este efectuat sau nu.”

Studii anterioare

Un articol publicat în 2015 în jurnalul Clinical Rheumatology avertiza de cazurile de dureri cronice care sunt mult mai frecvente după efectuarea vaccinului HPV.

Doctorul Cercetător Manuel Martinez-Lavin avertiza despre fibromialgie, care produce durere generalizată și o afecţiune a sistemului nervos denumită postural tachycardia syndrome (PoTS), toate fiind legate de vaccin.

Simptomele PoTS includ leşin, ameţeală, probleme de concentrare si oboseală. Aceste stări pot fi de lungă durată sau chiar permanente.

Ruby Shallom, 16 ani, care a ramas paralizată după vaccinul HPV, apare in noul documentar.

Alt studiu apărut in Jurnalul European de Neurologie examina cazurile a şase femei tinere care au dezvoltat sindromul PoTS la câteva săptămâni după vaccinul HPV. Şi acest studiu menţiona aceasta legătură.

În Statele Unite, Franţa, Spania si Danemarca au fost intentate peste 250 de procese împotriva vaccinului HPV. Despăgubiri au fost acordate în Statele Unite și Franţa.

Guvernul japonez și-a retras recomandarea pentru vaccinul HPV în 2013, după o serie de articole publicate în presă despre efectele secundare de care au suferit fetele vaccinate.

Oficialitaţile îşi mentin poziţia

Totuşi autorităţile din intreaga lume, inclusiv Organizaţia Mondiala a Sănătății, au reanalizat de curând vaccinul și au concluzionat că este sigur.

Instituţia de monitorizare britanică a medicamentelor Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) și Institutul de Sănătate britanic , a spus că injecţia HPV este cea mai eficace metodă de protecţie împotriva cancerului cervical, care omoară 900 de femei în Marea Britanie în fiecare an.

Oficialităţile estimează că sunt salvate 400 de vieţi pe an datorită vaccinării fetelor.

MHRA a primit 3972 “Carduri Galbene” – o metodă prin care doctorii și publicul pot raporta efecte secundare pentru un medicament – în perioada 2010 – 2013, peste 940 din ele considerate critice.

Producătorul unuia dintre vaccinurile HPV, Cervarix, insistă asupra beneficiilor vaccinării şi a faptului că depăşeşte riscurile asociate.

Şi totuşi Doctorul Ian Hudson, Director Executiv MHRA, într-un raspuns acordat lui Richard Benyon, Parlamentar Conservator din Newbury spunea:

”Faptul că am primit mai multe reclamaţii împotriva vaccinului HPV comparativ cu alte vaccinuri nu ridică niciun fel de ingrijorare.”

Purtătorul de cuvânt al GSK, producatorul Cervarix, spunea revistei Good Health:

”Siguranţa pacienţilor noştri este întotdeauna prioritară la GSK. Vaccinurile sunt întotdeauna aprobare doar după ce testările clinice dovedesc că beneficiile depăşesc riscurile asociate vaccinării.”

“La nivel global guvernele verifică datele testelor clinice prin intermediul clinicilor medicale independente înainte de a fi aprobate pentru uz. Rămânem convinşi în raportul beneficiu/risc favorabil al vaccinului Cervarix, în prevenirea cancerului.”

Freda Birrell, care conduce grupul AHVID, spune că urmează să continue Campania impotriva vaccinului.

Ea a spus:

”Aş dori sa văd că politicienii noştri încep să asculte, că încep să vadă că ceea ce se întâmplă nu este o coincidență.”

NOTĂ OrtodoxINFO

Ceea ce fac guvernații prin această campanie furibundă a vaccinurilor este deja tiranie.

Alte cazuri terifiante:

VACCINURILE UCIGAȘE: O fată s-a sinucis după ce vaccinul GARDASIL i-a distrus viața

O fetiță de 12 ani dezvoltă sindrom Guillain-Barré după VACCINUL GARDASIL și suferă de PARALIZIE

Pana la urma, AU BAGAT-O LA PUSCARIE. Urmam si noi, cat de curand …

L-AU UCIS pentru că NU era de acord cu VACCINUL ANTIGRIPAL: Medicul Peter Cianfrani a fost găsit MORT în PĂDURE

TIRANIA perfidă a VACCINURILOR din Florida: PĂRINȚI care riscă ÎNCHISOAREA pentru agravarea stării de SĂNĂTATE a COPILULUI cauzată de fapt de VACCIN

În POLONIA e mai gravă TIRANIA VACCINURILOR: PĂRINȚI dați în URMĂRIRE pentru RĂPIREA PROPRIULUI COPIL

Declaratia actritei ANI CRETU (al carui copil a fost distrus de vaccinuri) catre premierul MIHAI TUDOSE: “Vă decad EU din funcția de Premier al țării MELE!”

LACRIMI ȘI DURERE in Moldova: BEBELUȘUL UCIS DE VACCIN, petrecut pe ultimul drum

NU vă lăsați fetițele injectate cu OTRAVA din VACCINUL anti-HPV ! Nenumărate adolescente suferă de PARALIZIE, CHEAGURI DE SÂNGE, LEZIUNI ALE CREIERULUI și de DURERI CRONICE după vaccinarea forțată cu Gardasil împotriva virusului HPV

Citiți vă rog și:

AGENDA este ACEEASI pretutindeni. Germania vrea să îi AMENDEZE pe părinții care NU își vaccinează copiii

Coșmarul VACCINĂRII cu FORȚA sosește și în FRANȚA din 2018. Noua lege prevede 11 VACCINURI OBLIGATORII

Lecții învățate de la JAPONEZI cu privire la REACȚIILE ADVERSE ale VACCINULUI GARDASIL / GUVERNUL  JAPONIEI a luat decizia de a ÎNCETA recomandarea VACCINULUI HPV / O perspectivă a ETICII MEDICALE

VACCINAT vs. NEVACCINAT: Cine e MAI BOLNAV ? STUDIU INEDIT efectuat pe COPII americani VACCINAȚI, comparativ cu COPII NEVACCINAȚI

Dacă vaccinurile sunt 100% sigure şi nu au dăunat nimănui, atunci de ce a plătit guvernul american peste 3 miliarde de dolari daune miilor de familii afectate de vaccinuri?

Ce se află în spatele EPIDEMIEI DE RUJEOLĂ din SUA? / Între 2000 și 2008, comunitatea somaleză a avut CEA MAI MARE RATĂ DE VACCINARE / CIFRE: În 1980, 1 din 10 000 DE COPII era diagnosticat cu AUTISM / În 2013, 1 din 50 DE COPII este diagnosticat cu AUTISM

Ninel Peia: ,,Dr. MENGELE s-a INTORS în România cu valiza de VACCINURI la subraţ. Dacă nu vrem să trăim ca sub un regim FASCIST, e vremea să ne OPUNEM cu toţii Legii Vacinării Obligatorii”

BILL GATES s-a intalnit cu presedintele Trump pentru a OPRI ANCHETA privind SIGURANTA VACCINURILOR

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA. Si cateva detalii despre MERCK, producatorul vaccinului GARDASIL – SILGARD

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Bill Gates a spus ca finanteaza vaccinurile…..si ar vrea sa se ”reincarneze”intr un virus sa moara toti de pe planeta ..cu ce l deranjam…nu stiu…Dumnezeu ne a creat…nu el

 2. Iar cei care scapă cu viață sânt fără să știe purtători nefericiți de cipuri. Pentru că, deja se știe, o dată cu vaccinarea are loc și ciparea. Cu aceeași siringă, în același timp. Ce alegeți, fraților?…

 3. In articol sunt informatii diverse, si trebuie luate cu discernamant.
  Din cate am citit, exista clar o legatura in infectiile cu transmitere sexuala si cancerul de col uterin, riscurile crescand cu numarul de „parteneri” si cu precocitatea debutului a ceea ce numesc unii „viata sexuala”. DE asemena, sunt foarte importante starea sistemului imunitar, stress-ul, consumul de tutun etc.
  Exista si marturii ale unui medic italian din Evul Mediu (nu-mi mai amintesc numele) care atesta ca avea si paciente din manastiri, care facusera cancer de san, dar nu cu cancer de col uterin.
  Informatia din lumea medicala afirma ca sunt diverse tipuri de virusuri HPV, „specializate” pentru diverse tesuturi (si negii de pe piele sunt tot rezultatul unor astfel de virusuri), cateva din aceste tipuri de virusuri putand sa duca la cancer de col uterin.
  De asemenea, studiile arata ca perversiunea numita „sex oral” provoaca mult mai multe cazuri de cancer in gat decat fumatul. (https://m.antena3.ro/actualitate/sanatate/cancer-la-creier-hpv-336779.html)
  Aceste tipuri de HPV pot provoca si cancer rectal (in cazul homosexualilor.
  De mult ori, infectia la nivelul colului uterin e eliminata de sistemul imunitar, alteori, dupa o „evolutie” de 10-15 ani, se poate transforma in cancer.
  Este posibila si infectarea in urma contactului cu instrumentar nesterilizat corespunzator.
  In SUA se punea problema la un moment sa fie vaccinati si baietii.
  Problema e cu nu a fost dovedita in nici un fel eficienta vaccinurilor anti-HPV si cum ar putea un vaccin sa elimine o infectie de suprafata a unui tesut, in conditiile in care abia dupa 10-15 ani de la infectare se poate ajunge la cancer. Alteori, virusul este eliminat de organism dupa 2-3 ani, dar pot persista modificarile in celulele din tesuturile colului uterin, dupa cum exista, evident, si riscul de reinfectare. Nici prezervativul nu protejeaza 100% de infectia cu HPV.

  Solutia?

  „De aceea, va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va alipi de femeia sa şi vor fi amândoi un trup.
  Taina aceasta mare este; iar eu zic în Hristos şi în Biserică. ”

  „Cinstită să fie nunta întru toate şi patul nespurcat. Iar pe desfrânaţi îi va judeca Dumnezeu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.