X

Vicepreședintele PFIZER despre GARDASIL: “Vaccinul este MORTAL”

de null

În acest articol este prezentat un clip, luat din documentarul ”One More Girl”(Încă o fată), un film cu dr. Rost, în care acesta dezvăluie modul în care sunt concepute vaccinurile și medicamentele Big Pharma, pentru a menține oamenii într-o stare de boală.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Din rapoartele Healingoracle. ch: El (dr. Rost) este autorul ”The Whistleblower, Confessions of a Hitman Healthcare”. Având în vedere experiența sa de lucru, l-am subevalua spunând că este un expert intern în marketingul marilor afaceri farmaceutice.

Mai jos sunt câteva citate, ale redactorilor șefi – unul fostul și celălalt actualul – ai primelor două cele mai mari reviste medicale din lume, și care sunt considerate a fi cele mai credibile.

Este potrivit să fie incluse în articol deoarece acestea sunt direct legate de ceea ce dr. Rost lasă să se înțeleagă în film.

”Pur și simplu nu mai este posibil să credem o mare parte din cercetarea clinică ce se publică, sau să ne bazăm pe judecata de încredere a medicilor ori îndrumările medicale autoritare. Nu mă bucur de această concluzie, la care am ajuns încet și cu răbdare în ultimele două decenii, în calitate de editor al New England Journal of Medicine.” –  Dr. Marcia Angell, medic și redactor șef al New England Medical Jurnal (NEMJ) (sursă).

”Cauza împotriva științei este deschisă: o mare parte din literatura științifică, probabil jumătate, poate fi pur și simplu neadevărată. Bolnavă de studii pe eșantioane de dimensiuni mici, efecte minore, analize exploratorii nevalabile și conflicte flagrante de interese, împreună cu o obsesie pentru urmărirea unor tendințe la modă de importanță dubioasă, știința a făcut o întoarcere spre întuneric.” – Dr. Richard Horton, actual redactor-șef al Lancet – considerată a fi una dintre cele mai respectate reviste medicale de specialitate din întreaga lume.

În acest interviu, inclus și în filmul ”One More Girl” (Încă o fată), Dr. Rost descrie cum universitățile, organizațiile de sănătate și alte grupuri de cercetare ”cerșesc” bani în mod constant pentru a-și menține operațiunile în derulare. Iar cei mai mari donatori sunt companiile producătoare de medicamente și vaccinuri, care cumpără rezultatele cercetării de care au nevoie, pentru a-și promova produsele în întregul sistem de sănătate.

Este momentul pentru a regândi cercetarea medicală și a vedea imaginea de ansamblu.

În 2005, Dr. John P.A. Ioannidis, în prezent profesor în prevenirea bolilor, la Universitatea Stanford, a publicat cel mai accesat articol din istoria Public Library of Science (PloS – Biblioteca Publică a Științelor) intitulat ”De ce cele mai multe cercetări publicate sunt false”.

În raport, el afirmă:

”Există o îngrijorare din ce în ce mai mare cu privire la faptul că descoperirile celor mai recente cercetări publicate sunt false.”

Acum avem o cantitate mare de dovezi și declarații ale experților care vin direct din domeniu, și care prezintă o imagine foarte îngrijorătoare. Știința folosită pentru educarea medicilor și dezvoltarea medicinei este defectuoasă. Suntem expuși numai la studii care au fost sponsorizate de mari companii farmaceutice, dar aceste studii nu sunt proiectate a avea loc pe termen lung. Acestea nu sunt concepute pentru a detecta problemele care pot apărea după ani sau chiar decenii de la efectuarea unui tratament sau pentru a examina riscurile de a lua un medicament pe perioade lungi de timp. Nimeni nu pare să menționeze sau să recunoască numeroasele studii care arată clar riscuri semnificative asociate cu multe dintre produsele pe care companiile farmaceutice le produc, pentru a ajuta la combaterea bolilor.

Ceea ce este și mai important este lipsa de conștientizare a populației generale atunci când vine vorba despre aceste fapte. Această problemă nu va fi abordată definitiv în știrile principale și, în ciuda a numeroase dovezi în sprijinul acesteia, unii oameni vor refuza să se uite sau să recunoască faptul că există. Aceasta este o mare problemă, lumea noastră se schimbă și trebuie să ne menținem o minte deschisă și să fim deschiși la noi posibilități privind natura lumii noastre. Este anul 2015 și, pe măsură ce continuăm să mergem mai departe, vor apărea mai multe informații care provoacă sistemele de credință profundă, înrădăcinate, ale multora. Este bine să ne uităm și la informații care contravin cu ceea ce credem, de fapt chiar este nevoie dacă vrem să mergem înainte și să creeăm o lume mai bună pentru noi înșine.

Ar trebui să vă gândiți că afirmațiile de mai sus, de la editorii pe termen lung ai unor reviste științifice majore (aparent, cele mai bune din lume), ar trebui să obțină cel puțin o atenție largă, de masă.

Încă de când dr. Rost lucra la Pfizer, a avut câteva apariții în mass-media. Acesta este un exemplu în care el a dat un interviu la Wall Street Journal în urmă cu aproape 10 ani, înainte de a face dezvăluirile sale.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button