X

Israelul a castigat Eurovision cu “Toy”, o piesa cu sunete de gaina si un “mesaj important: renasterea puterii feminine si a justitiei sociale”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform Adevarul, reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, în vârstă de 25 de ani, a cântat piesa „Toy“ cu un mesaj puternic despre condiţia femeii în societatea de astăzi, însă, ceea ce a atras atenţia fanilor au fost sunetele de găină pe care Netta le-a imitat în timpul prestaţiei, pe scenă.

Într-un interviu pentru Wiwibloggs, cântăreaţa a explicat care este semnificaţia respectivelor sunete: „Este atât de amuzant că oamenii sunt interesaţi de acest detaliu. Sunetele imitate au un dublu sens. Zgomotele fac trimitere la persoanele laşe care nu acţionează aşa cum simt, se folosesc de alţi oameni şi îi tratează ca pe nişte jucării sau marionete. De asemenea, «baka» înseamnă şi «prost» în japoneză. Cântecul are un mesaj important: renaşterea puterii feminine şi a justiţiei sociale“, a explicat artista.
Cititi va rugam si:

Conchita Wurst – „Rise Like A Phoenix”. VERSURI ANTIHRISTICE pentru un SPECTACOL ANTIHRISTIC

SUEDIA castiga EUROVISION cu melodia EROI cu DEMONI IN CAP …

EUROVISION: Castigatoare UCRAINA cu “1944”. Cantareata tataroaica JAMAL n-a prea cantat, ci a transmis un mesaj …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

    1. Iata motivul pentru care a fost aleasa interpreta.: “Întrebată ce mesaj transmite comunităţii LGBT, care vede în ea un model, Netta răspuns: „Îi preţuiesc. Mare parte din echipa mea, care are grijă de mine şi mă susţine în această perioadă grea, face parte din această comunitate şi sunt nimic fără ei, fără energia şi veselia lor şi aş cânta pentru ei pentru tot restul vieţii. Voi fi prezentă la următoarea paradă din Tel Aviv“.”

      Citeste mai mult: adev.ro/p8o9k1

  1. Cine este gainusa,
    Ce cu ciocul sparge usa
    Ca racheta aer-sol?
    (Europa-i carambol…)
    Este si ea o jidanca,
    (N-are bani la nici o banca)
    Insa spune:”cotcodac,
    V-am venit acum de hac!”

  2. E vorba doar de politica. Ganditi-va putin; urmatorul concurs trebuie tinut in capitala. U de va fi oare, in Tel Aviv sau Ierusalim? Ghiciti va rog.

  3. Mie nu-mi vine sa cred ca publicul european a votat asa o piesa tampita. Cine stie unde s-au dus banii dupa apeluri. Sunt convinsa ca organizatorii au vrut sa iasa piesa asta pe primul loc, desi ei spun ca asta e votul publicului.

    1. posibil sa fie un cadou pentru aniversarea de anul acesta, a implinirii a 70 de ani de la crearea statului Israel sionist

  4. Mesajul piesei e clar eliminarea bărbaților de pe scena socială … Artista a declarat ca ea mizează pe bănci… de material seminal și că detestă bărbații care sunt brute.

  5. Eurovision 2019 va fi organizat la Ierusalim, ‘capitala’ Israelului, spune Bibi. Ziua Ierusalimului 12-13 Mai nu este o simplă coincidență că s-a ținut la Muzeul Bibliei, Ierusalim este menționat cam de 650 de ori în Biblie iar motivul este simplu: ‘3000 de ani a fost capitala doar a noastră a poporului nostru’, a mai spus Netanyahu care a sărbătorit victoria Israelului la Eurovision 2018 cu un ‘dans al găinii’.

    https://www.jpost.com/Israel-News/Netanyahu-celebrates-Netta-Jerusalem-in-cabinet-meeting-remarks-556256

    https://twitter.com/netanyahu/status/995589443506593792?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.timesofisrael.com%2Fnetanyahu-celebrates-eurovision-win-with-chicken-dance%2F&tfw_site=timesofisrael

  6. La Eurovision e demult in Europa. Inca din 98 a catigat transexualul din Israel Dana International. Am vazut ca au mai bagat si Australia. Si tineti-va bine, tarile numite de ei mari platitoare adica Franta, Italia, Germania intra direct in finala.Deci, f. corect festival, un exemplu de corectitudine si merit european. Unde s-or duce banii de pe aprlurile europenilor. Presupun ca la organizatii Lgbt.

  7. Se sustin unii pe altii in pacate ,lgbt,politica, Eurovision,acesta_ i duhul lor ,al diavolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button