X

Israelul renunță la mască. Condiția: vaccinare totală! Acesta a și fost rolul obligativității botniței

Mass vaccination was never expected to go perfectly — or provide 100% protection against COVID-19 - MarketWatch

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sistemul sionisto-nazist din Israhell anunță că purtarea măştii de protecţie împotriva coronavirusului nu va mai fi obligatorie în exterior în Israel cu începere de duminică, în cadrul ridicării treptate a restricţiilor legate de pandemie, notează AFP.

Statul evreu a fost printre primele ţări care, din primăvara anului 2020, a impus purtarea măştilor sanitare în locurile publice, informează Agerpres.

Situaţia s-a schimbat în ultimele săptămâni datorită unei campanii masive de vaccinare care a permis administrarea cele două doze necesare de vaccin Pfizer/BioNTech la peste jumătate (53%) din cei 9,3 milioane de locuitori.

“Măştile sunt făcute pentru a ne proteja de pandemia de coronavirus. Dar, din moment ce experţii au ajuns la concluzia că masca nu este necesară în aer liber, am decis să ridic (obligaţia de a purta) masca”, a comunicat ministrul sănătăţii, Yuli Edelstein, într-un comunicat.

“Rata de infectare este foarte scăzută în Israel datorită succesului campaniei de vaccinare, deci este posibil să relaxăm măsurile”, a adăugat el, precizând că masca a rămas oricum obligatorie în locurile publice închise, cum ar fi centrele comerciale.

Oare? Dar China cum a scăpat de coronavirus, fără vaccinare? Chinezii se bucură de libertate de aproape jumătate de an, iar masca este opțională. Avem și exemplul statului american Texas, care după relaxarea restricțiilor, a înregistrat o scădere vizibilă a infectărilor cu Covid.

Autoritățile din Israel au decis să redeschidă restaurante, baruri şi plaje de la începutul lunii martie. Și pentru a-și promova turismul, guvernul a dezvăluit miercuri un plan pentru a permite revenirea turiştilor străini vaccinaţi din 23 mai, la mai mult de un an după închiderea frontierelor pentru călătorii de agrement.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Desi extrem de cinica, mi se pare totusi corecta aceasta abordare a elitelor israeliene vandute Ocultei! De ce ar mai pune botnitza unei populatii aproape complet zombificate prin vaccinurile criminale mARN? Doar, si-au atins scopul!

  2. Cazurile de covid din Texas au scazut pentru ca nu se mai fac raportari fictive de covid, adica nu se mai incearca sa se indeplineasca planul de bolnavi pentru care se incasau bani de la guvern. Statul lor nemaifiind obsedat de covid, nici slujbasii nu mai sunt impinsi de la spate sa produca numar de cazuri fictive cu ajutorul testelor pcr care sunt absolut niste fake-uri si nici sa mentioneze pe certificatele de deces covid fara autopsie, o alta facatura mizerabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button