X

Siria din nou atacată cu rachete. Israelul este statul care împarte “dreptatea” în zonă

de null
Image result for syria rocket attack

Armata siriană a anunţat că mai multe baze militare din provincia Hama şi din apropiere de Alep au fost lovite duminică seara de rachete, dar nu a precizat sursa atacului, informează Reuters. 

Televiziunea de stat de la Damasc anunţase cu puţin timp înainte că în Hama s-au auzit mai multe explozii, iar doi localnici au declarat că locul unde s-au produs este o bază militară folosită de forţe susţinute de Iran.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reuters reaminteşte că Israelul a atacat de mai multe ori poziţii ale miliţiilor din Siria sprijinite de iranieni. Luna trecută, un astfel de atac asupra unei baze aeriene a ucis şapte militari iranieni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Războiul nu aduce nici un bine nimănui dar face planul de distrugere a omenirii al masonilor să ne rugăm bunului Dumnezeu pentru pace să ne rugăm pentru credința noastră Ortodoxă să fim mai buni și să ne iubim căci dragostea nu cade niciodată

  2. Sfantul Paisie Aghotitul:

    ”După destrămarea Turciei, Rusia, va continua războiul până va ajunge în Golful Persic şi îţi va opri trupele lângă Ierusalim. Atunci, puterile occidentale îi vor soma pe rusi şi le vor da 6 luni. Rusia însă nu-şi va retrage trupele şi atunci puterile occidentale vor începe să aducă trupe pentru ai ataca pe ruşi.”

    O alta profetie care ar fi a Parintelui Iosif Vatopedinul, spune:

    “Rușii vor matura peste Persia(Iran) și distruge forțele SUA-NATO. Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, și în cele din urmă vor ajunge în Israel. Atunci va fi prima încercare de a se folosi arme nucleare din SUA și Israel, dar se vor neutraliza de catre rușii care vor intrerupe alimentarea cu energie și comunicații la nivel mondial.”

    De ce oare se vor duce rusii in Israel ? Motivul, sau unul din motivele pentru care rusii vor patrunde in Israel, vor avea legatura si cu conflictul dintre israelieni si palestinieni ? Le vor lua rusii apararea palestinienilor ?

    Rusiei in acest scenariu (WW3), pare ca i s-a dat sa joace rolul de “salvator” in lumea araba, in fata evenimentelor produce acolo de americani. Pe Bashar al-Assad l-au ajutat sa ramana la putere, contribuind la distrugerea ISIS-ului. Sa-i apere oare Rusia cumva, si pe palestinieni ?

    Ce ar fi spus masonul Albert Pike:

    “Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica …”

    1. lasa-ne cu “profetile lui iosif vatopedinul”, de cand a ajuns si el profet?!?! are cumva vreo profetie de anvergura asta indeplinita ???
      avem destule profetii in Biblie, iar Sf Paisie, nu stiu cate a nimerit, dar macar e sfant in calendar, e bine sa fim atenti la cuvintele lui cele autentice, nu cumva sa fie modifcate prun tot felul de editii recente ale carftilor sale sau pe site uri obscure

      1. contracurent

        Pofetia Parintelui Iosif Vatopedinul a aparut in 2007, ca fiind a unui parinte ce ar fi vrut sa ramana anonim. Profetia apare aici la minutul 21:30 – https://www.youtube.com/watch?v=q_2tg8ne610

        Ce s-a implinit pana acum cu exactitate din ce ar fi spus el, este: “În Turcia se va impune dictatura.” In 2007 nu exista asa ceva in Turcia, si nici nu se vedea la orizont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button