X

Ceva despre Siria interzis de transmis la tv romanesti

Cu toate ca interviul a fost facut de CNN, totusi asa ceva este interzis a se transmite la televiziunile romanesti, unde nu-i loc decat pentru propaganda gretoasa:

Noutati SIRIA: Propaganda gretoasa si cenzura la tv / Consiliul de Securitate al ONU se va întruni astăzi la ora 18:00 / UE sustine / Romania, din nou sluga

 

Categorii
Siria
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. respectabila doamna in rosu inteleg ca e membru al congresului american si spune clar ca atacul asupra siriei a fost ILEGAL, deci stim o treaba, vedeti la min 6

  2. https://saccsiv.wordpress.com/2017/04/07/video-veteran-american-despre-atacul-chimic-din-siria/#comment-349473

    Evident că Arabia Saudită a organizat și finanțat toate atacurile chimice din Siria, puse în seama regimului Assad, cu scopul de a atrage comunitatea internațională într-o acțiune de înlăturare a regimului sirian condus de Bashar al-Assad — pro Iran, care dușmanul numărul unu al saudiților.

    Eu cred că anul trecut, democrata americană Tulsi Gabbard a încercat să aducă la masa negocierilor Iranul și Arabia Saudită, numind acțiunile militare ale americanilor de înlăturare a regimurilor legitime — contraproductive. Cred că asta a înfuriat serios Arabia Saudită.

  3. printre altele se distinge net de parlamentarii Romaniei. Are o exprimare exacta, la obiect, dar si curata din punct de vedere al gramaticii. nu face erori. Are si cultura, se vede si din a doua parte a materialului (dar si cu alte prilejuri) cu distictia celebra din filosofie a apriori – a posteriori. Incultii de la sri au zis apriori, nestiind ce inseamna exact.

    ma intreb cum o sta si la partea religie-credinta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.