X

Noutati SIRIA: Propaganda gretoasa si cenzura la tv / Consiliul de Securitate al ONU se va întruni astăzi la ora 18:00 / UE sustine / Romania, din nou sluga

M-am uitat azi noapte la o emisiune in reluare la Realitatea tv, pana mi s-a facut greata si am renuntat. Un nene facea pe analistul si explica despre Siria si despre cat de bine au facut SUA ca au dat cu bombardeaua. La un moment dat realizatoarea (sau moderatoarea sau ce-o fi fost ea) il roaga sa ne spuna de unde a avut ISIS bani sa-si traga ditamai califatul. Ala incepe s-o abureasca cateva secunde, insirand cuvinte chiar fara nici o noima, dupa care, iute la lozinca: “Nu conteaza, ceea ce trebuie sa se stie e ca Assad este un criminal care ucide copii cu chimicale”.

Iar lozinca asta am auzit-o pe toate canalele. Nimeni n-a indraznit nicaieri sa piuie macar un inceput din ideea: nu cumva chimicalele lui Assad sunt la fel precum rachetele lui Saddam?

Iata si noutatile:

Ce se întâmplă când spui adevarul la televizor? Ti se taie microfonul …

https://www.facebook.com/UltimaRezistenta/posts/2155079591183680

 

O lovitura de imagine pentru occident, o victorie pentru Assad. Syrian Army Declares Victory Over Rebels In Eastern Ghouta, Just Hours After Airstrikes

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-14/syrian-army-declares-victory-over-rebels-eastern-ghouta-hours-after-airstrikes

WikiLeaks Secret Cable: „Overthrow The Syrian Regime, But Play Nice With Russia”

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-14/wikileaks-secret-cable-overthrow-syrian-regime-play-nice-russia

Consiliul de Securitate al ONU se va întruni astăzi la ora 18:00 în New York pentru a discuta despre raidurile aeriene lansate de aliați asupra Siriei, scrie The Guardian. Întâlnirea va avea loc la cererea Rusiei.

https://www.rfi.ro/politica-102608-onu-va-discuta-atacurile-aliate-asupra-siriei-misiune-indeplinita-se-lauda-trump

UE și NATO își declară susținerea față de atacurile aliate din Siria. Rebelii sunt reticenți

https://www.rfi.ro/politica-102603-ue-si-nato-isi-declara-sustinerea-fata-de-atacurile-aliate-din-siria-rebelii-sunt

România susține acțiunile partenerilor săi strategici în Siria prin vocile lui Klaus Johannis, ministrului de externe si Liviu Dragnea.

https://www.rfi.ro/politica-102604-romania-sustine-actiunile-partenerilor-sai-strategici-siria

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Siria
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.