X

Noutati SIRIA: Propaganda gretoasa si cenzura la tv / Consiliul de Securitate al ONU se va întruni astăzi la ora 18:00 / UE sustine / Romania, din nou sluga

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

M-am uitat azi noapte la o emisiune in reluare la Realitatea tv, pana mi s-a facut greata si am renuntat. Un nene facea pe analistul si explica despre Siria si despre cat de bine au facut SUA ca au dat cu bombardeaua. La un moment dat realizatoarea (sau moderatoarea sau ce-o fi fost ea) il roaga sa ne spuna de unde a avut ISIS bani sa-si traga ditamai califatul. Ala incepe s-o abureasca cateva secunde, insirand cuvinte chiar fara nici o noima, dupa care, iute la lozinca: “Nu conteaza, ceea ce trebuie sa se stie e ca Assad este un criminal care ucide copii cu chimicale”.

Iar lozinca asta am auzit-o pe toate canalele. Nimeni n-a indraznit nicaieri sa piuie macar un inceput din ideea: nu cumva chimicalele lui Assad sunt la fel precum rachetele lui Saddam?

Iata si noutatile:

Ce se întâmplă când spui adevarul la televizor? Ti se taie microfonul …

https://www.facebook.com/UltimaRezistenta/posts/2155079591183680

 

O lovitura de imagine pentru occident, o victorie pentru Assad. Syrian Army Declares Victory Over Rebels In Eastern Ghouta, Just Hours After Airstrikes

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-14/syrian-army-declares-victory-over-rebels-eastern-ghouta-hours-after-airstrikes

WikiLeaks Secret Cable: “Overthrow The Syrian Regime, But Play Nice With Russia”

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-14/wikileaks-secret-cable-overthrow-syrian-regime-play-nice-russia

Consiliul de Securitate al ONU se va întruni astăzi la ora 18:00 în New York pentru a discuta despre raidurile aeriene lansate de aliați asupra Siriei, scrie The Guardian. Întâlnirea va avea loc la cererea Rusiei.

https://www.rfi.ro/politica-102608-onu-va-discuta-atacurile-aliate-asupra-siriei-misiune-indeplinita-se-lauda-trump

UE și NATO își declară susținerea față de atacurile aliate din Siria. Rebelii sunt reticenți

https://www.rfi.ro/politica-102603-ue-si-nato-isi-declara-sustinerea-fata-de-atacurile-aliate-din-siria-rebelii-sunt

România susține acțiunile partenerilor săi strategici în Siria prin vocile lui Klaus Johannis, ministrului de externe si Liviu Dragnea.

https://www.rfi.ro/politica-102604-romania-sustine-actiunile-partenerilor-sai-strategici-siria

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button