X

Noutati SIRIA: Propaganda gretoasa si cenzura la tv / Consiliul de Securitate al ONU se va întruni astăzi la ora 18:00 / UE sustine / Romania, din nou sluga

M-am uitat azi noapte la o emisiune in reluare la Realitatea tv, pana mi s-a facut greata si am renuntat. Un nene facea pe analistul si explica despre Siria si despre cat de bine au facut SUA ca au dat cu bombardeaua. La un moment dat realizatoarea (sau moderatoarea sau ce-o fi fost ea) il roaga sa ne spuna de unde a avut ISIS bani sa-si traga ditamai califatul. Ala incepe s-o abureasca cateva secunde, insirand cuvinte chiar fara nici o noima, dupa care, iute la lozinca: “Nu conteaza, ceea ce trebuie sa se stie e ca Assad este un criminal care ucide copii cu chimicale”.

Iar lozinca asta am auzit-o pe toate canalele. Nimeni n-a indraznit nicaieri sa piuie macar un inceput din ideea: nu cumva chimicalele lui Assad sunt la fel precum rachetele lui Saddam?

Iata si noutatile:

Ce se întâmplă când spui adevarul la televizor? Ti se taie microfonul …

Ce se întâmplă când spui adevarul la televizor? Ti se taie microfonul.. 🙂

Gepostet von Rezistenta am Samstag, 14. April 2018

 

O lovitura de imagine pentru occident, o victorie pentru Assad. Syrian Army Declares Victory Over Rebels In Eastern Ghouta, Just Hours After Airstrikes

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-14/syrian-army-declares-victory-over-rebels-eastern-ghouta-hours-after-airstrikes

WikiLeaks Secret Cable: „Overthrow The Syrian Regime, But Play Nice With Russia”

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-14/wikileaks-secret-cable-overthrow-syrian-regime-play-nice-russia

Consiliul de Securitate al ONU se va întruni astăzi la ora 18:00 în New York pentru a discuta despre raidurile aeriene lansate de aliați asupra Siriei, scrie The Guardian. Întâlnirea va avea loc la cererea Rusiei.

https://www.rfi.ro/politica-102608-onu-va-discuta-atacurile-aliate-asupra-siriei-misiune-indeplinita-se-lauda-trump

UE și NATO își declară susținerea față de atacurile aliate din Siria. Rebelii sunt reticenți

https://www.rfi.ro/politica-102603-ue-si-nato-isi-declara-sustinerea-fata-de-atacurile-aliate-din-siria-rebelii-sunt

România susține acțiunile partenerilor săi strategici în Siria prin vocile lui Klaus Johannis, ministrului de externe si Liviu Dragnea.

https://www.rfi.ro/politica-102604-romania-sustine-actiunile-partenerilor-sai-strategici-siria

 

Categorii
Siria
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.