X

VIDEO: A izvorât sânge din Piatra Ungerii de la Biserica Sfântului Mormânt

de null

Pelerinul grec care a filmat imaginile de mai sus urmează să relateze mai multe detalii despre aceasta întâmplare și va publica o filmare mai de lungă durată.

Se pare că s-a mai întâmplat un astfel de eveniment în 2015 după cum ne-a semnalat fratele Spaceman. Nicola Kanaan , rezidentă în Galileea, Israel, a reușit să capteze imagini din Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim cu piatra pe care Iisus Hristos a fost temporar pus după ce a fost răstignit. Ea a susținut că sângele a izvorât din placă în momentul în care a făcut filmul. Mai jos e filmarea din 2015:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Minuni și pilde
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Primul videoclip din acest articol, publicat pe YouTube cu data de Apr 6, 2018

  Blood Allegedly Leaks From Stone In Jerusalem Where Jesus Christ Was Laid Before Burial

  ar fi din 18/4/2014 și a mai fost publicat pe YouTube pe data de 11/9/2015

  https://www.youtube.com/watch?v=npShs7Xicsk&feature=youtu.be

  Nu știu ce este cu al doilea videoclip, nu înțeleg grecește, dar după ce am tradus cu google am înțeles că ori, anul acesta, s-a întâmplat ceva similar cu ce se prezintă în primul clip, ori cineva se ține de șotii.

  Paști fericit, tuturor!

  1. Nicola Kanaan, care se descrie ca fiind un catolic ce trăieşte în Israel şi promovează un website de afaceri cu caracter religios, catolic

   http://www.novenaprayer.com/

   pe pagina lui de twitter

   https://twitter.com/RosaryMysteries/status/982850506291843072

   dezminte spunând că nu a pretins niciodată să fi fost martor şi nici că a filmat personal evenimentul descris ca fiind: ‘ ştire de ultimă oră, se scurge sânge din piatra pe care a fost pus Iisus înainte de înmormântare. Se poate auzi cum poliţia israeliană a restricţionat zona’

   într-un tweet devenit viral, acum şters

   Breaking News from #Jerusalem the Resurrection Church :blood is leaking from the stone Jesus body was laid before his burial . You can hear the Israeli police closed the area. pic.twitter.com/sajA3v0k2x
   — Nicola Kanaan (@RosaryMysteries) April 6, 2018

   după ce Church POP

   https://churchpop.com/2018/04/07/is-blood-currently-leaking-miraculously-in-a-jerusalem-church-heres-the-truth/

   a arătat că videoclipul indicat de Nicola Kanaan ca fiind personal verificat şi martor la eveniment, publicat pe YouTube de News Media Watchdog Vids cu data de Apr 6, 2018

   https://www.youtube.com/watch?v=wzN9NJnkOCI

   a mai fost publicat pe Sept. 11, 2015

   Nicola Kanaan pe twitter:

   Church POP claimed that I wasn’t telling the truth. They stated I claimed to personally witness an event, which isn’t accurate. I simply shared a video that I found interesting. I never claimed I personally took the video or witnessed the event captured.

   ‘Church POP pretinde că nu am spus adevărul. A declarat că eu am pretins să fi fost martor personal la eveniment, ceea ce este inexact. Pur şi simplu am partajat un videoclip care mi s-a părut interesant. Niciodată nu am pretins că eu aş fi filmat sau aş fi fost martor personal la evenimentul capturat’.

   Concluzia mea: şarlatania unui catolic pentru a-şi promova pagina de internet ca să-i meargă afacerile, cu potenţial mare de a degenera în ‘altceva’ după ce şiretlicul lui a devenit cum se spune – ‘viral’ pe internet, numai că nu se aştepta să fie prins aşa de repede.

   Încă nu am înţeles ce este cu videoclipul pelerinului grec, aștept amănunte.

 2. Am primit fotografie in Saptamana Patimilor, cu Icoana Maicii Domnului de la Nicula care lacrimeaza, stiti ceva despre acest fapt? Nu mi s-a precizat cand s-a intamplat, doar imaginea, de la mai multe persoane

 3. Da, eu am fost la Ierusalim anul acesta,toată săptămâna sfintelor pătimiri, si nu a izvorat sânge, asta e pt propaganda ,intra.devar un pelerin a turnat esența de mir roșu pe piatra ungerii,asa obișnuiesc unii creștini(din evlavie) in săptămâna sf.pătimiri să toarne mir pe piatra ungerii.

  1. Nu este sarlatanie. Pe mine ma infioara…Este sangele lui Iisus, se apropie a DOUA VENIRE si Judecata tuturor oamenilor. Vor veni vremuri foarte grele si pentru bogat si pentru sarac. Razboi, foamete, boli ciudate, smintirea mintilor tuturora si otravirea aerului si a apei, intronarea lui ANTICRIST la Ierusalim si este foarte ciudata si promovarea in scop politic a schismei Bisericii autocefale a Ukrainei…Rugati-va neincetat la Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.