X

[VIDEO] Trupul înmiresmat al Părintelui Constantin Sârbu a fost băgat în pământ la ordinul Patriarhiei. Exact același lucru s-a întâmplat acum 10 ani cu trupul Sf. Mărturisitor Gheorghe Calciu-Dumitreasa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Trupul Părintelui Constantin Sârbu, mărturisitor al credinței și slujitor la Biserica Sapienței, unul dintre ctitorii celebre ai Bisericii de la Bariera Vergului, a fost reînhumat ieri, miercuri, 22 noiembrie, la comanda Patriarhiei Române, chiar dacă sfintele sale moaște răspândeau o mireasmă puternică de mir.

Acest părinte, care a trăit și a mărturisit credința în perioada gulagului antihristic, a fost deshumat acum o lună, pe data de 18 octombrie 2023, la 48 de ani de la trecerea sa în veșnicie pe 23 octombrie 1975.

În timpul acestui interval, numeroși credincioși au venit să se închine la moaștele sale, confirmând sfințenia acestuia. De asemenea, s-a desfășurat o procesiune cu moaștele, iar rugăciunile noului martir Constantin-mărturisitorul Bucureștilor au fost înălțate către Dumnezeu. Cu toate că toți credincioșii s-au opus reînhumării, patriarhia a acționat asemănător ca în cazul reîngropării sfintelor moaște ale Părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa, de acum 10 ani.

Sâmbătă, de la 13.30, la emisiunea “Adevăr şi curaj” (Tvr Cultural), Rafael Udriște va dezbate acest subiect.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button