X

O localitate din SUA va incepe confiscarea “armelor de asalt”

Cititi va rugam mai multe la:

AMERICAN TOWN MOVES TO CONFISCATE ‘ASSAULT WEAPONS,’ FINE VIOLATORS UP TO $1,000 PER DAY

Cititi va rugam si:

Citatul zilei (Edward Abbey): “Cetatenii inarmati sunt prima linie de aparare, cea mai buna dar si ultima impotriva tiraniei”

EVIL EYE – simbolul uriasului “March for Our Lives” pentru DEZARMAREA POPULATIEI americane / Aceiasi au creat si PUSSY HATS – simbolul MARSULUI FEMEILOR de anul trecut

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
ExterneSupravietuire
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. Nu toti americanii de rand sunt prosti. Unii, se pare ca pricep ce se petrece:

  https://youtu.be/rI6yF1yz7So

  Foarte interesant ca si la noi in Romania, a aparut o lege ce interzice detinerea armelor de asalt sau automate si semiautomate… ceva de genul.

  Curios?! Sa interzici in Romania ceva ce oricum era destul de greu de obtinut pe cale legala, deoarece, cei care au incercat stiu, a obtine un permis pentru o arma de foc in general, in Romania, e o adevarata odisee.

  E o procedura atat de stufoasa incat pe parcursul ei, renunti.

  Mai mult, in caz ca nu stiati, in Romania au devenit arme cu necesitate de permis portarma(denumite arme letale) inclusiv armele cu aer comprimat, exceptie cele ce folosesc munitie din plastic, respectiv bile de plastic, arcurile si arbaletele.

  Sa gasit o expresie in legislator, respectiv „arma letala”, adica o arma ce poate cauza ranirea grava sau chiar moartea cuiva. Prin urmare, s-a alipit notiunii de arma letala in mod automat necesitatea de permis pentru acel tip de arma.

  Adica, daca detii o arma letala = necesar permis pentru acel tip de arma.

  Prin urmare, daca eu am in buzunar o piatra cu care as putea sa ranesc grav sau chiar sa ucid pe cineva, inseamna ca am nevoie de un permis port arma pentru acea piatra.

  Probabil ca, daca voi fi oprit pe drum si mi se va perchezitiona masina, gasindu-mi-se o trusa de scule in care am o surubelnita, foarte probabil ca, mi se va cere sa prezint un permis de port arma si voi putea fi incadrat la port ilegal de arama si de ce nu, tentativa de omor, fara sa fac ceva in sensul respectiv, daca nu voi putea prezenta respectivul permis.

  Traim vremuri interesante.

  1. Nu exagerezi deloc, inainte de marea represiune ei ar dori sa ne lase cu cutite si furculite de plastic. Vezi fotografiile de la https://www.express.co.uk/news/uk/830280/Broken-Britain-Essex-Horror-knife-haul-amnesty-bins-police-Operation-Sceptre-Jay-Whiston Niste amarate de cutite de bucatarie, oamenii nu mai au dreptul la ele. Si e clar ca si in SUA se doreste acelasi lucru, sa faca compromisuri iar apoi de fapt nu erau suficiente ca s-a mai petrecut un false flag, sa faca altele si altele pana raman cu nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.