X

VIDEO+FOTO: Zăpadă PORTOCALIE în mai multe zone din țară

În mai multe localități din țară zăpada a căpătat o nuanță portocalie din cauza prafului saharian pe care l-a antrenat ciclonul venit din Marea Mediterană.

Locuitorii din Galaţi au observat că atmosfera a căpătat o nuanţă portocalie în cursul dimineţii de vineri, 23 martie 2018. Unii dintre ei ne-au trimis imagini surprinse la prima oră.

Particulele de praf roşiatic au căzut pe pământ odată cu fulgii de nea, la fel cum se întâmplă, de exemplu, toamna, cu ploaia care colorează maşinile în culoarea ruginie.

Zăpadă portocalie a căzut și la Fetești, în județul Ialomița. ”Zăpada este plină de un praf roșiatic”, ne-a spus un localnic.

 

Categorii
Vremea
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!