X

GER si NINSORI incepand de Duminica si pana la sfarsitul saptamanii viitoare

Foto: https://observator.tv/eveniment/vremea-17-18-martie-prognoza-weekend-aer-polar-245242.html

Pana sambata va fi cald, insa duminica 18 martie 2018 vom suferi un soc termic, temperaturile ajungand chiar si pana la – 4 grade la amiaza in Moldova.

Precipitatiile vor fi preponderent sub forma de ninsoare insotite de vant puternic, ceea ce va face sa resimtim si mai acut frigul.

Categorii
Vremea
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Personal cred ca este un atac prin CHEMTRAILS!! Poate gresesc… si o fi doar un fenomen meteo fara contributia omului, dar… la cate avioane vad mereu pe cerul Bucurestiului, mi-e cam greu sa ma mai gandesc la meteo fara interventia omului.

  2. Într-adevăr, în București se dă cu chemtrails la greu, zilnic, aproape că nu mai vezi niciodată nori reali, ci numai această mizerie otrăvitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!