X

Lucrătorii Oxfam au abuzat sexual copii în Haiti

de null

An Oxfam shop is seen, in London, Britain

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Oxfam fusese informat că personalul său abuza copii în Haiti cu decenii în urmă – Rapoarte

ONG-ul cu sediul în Marea Britanie “Salvați Copiii” a avertizat Oxfam că lucrătorii săi caritabili au abuzat sexual copii în Haiti în urmă cu zece ani, relatează cotidianul The Independent. 

Cotidianul a descoperit că în 2008 directorul Oxfam a primit un raport din partea Salvați Copiii, ce afirma că copiii au fost constrânși în schimbul mâncării și a altor necesități.

Citește mai mult: Directorul adjunct al Oxfam demisionează în urma comportamentului personalului în Ciad și Haiti

Potrivit cotidianului, investigațiile ONG-ului au scos la iveală abuzuri în care au fost implicate 23 de organizații umanitare, de securitate și de menținere a păcii în Haiti, Coasta de Azur și Sudanul de Sud.

Președintele Oxfam International deținut de către autoritățile guatemaleze – Rapoarte

Săptămâna trecută, The Times a relatat, citându-și sursele, că un număr de angajați Oxfam și-au petrecut timpul la reședința oficială din Haiti cu prostituate. Pe 11 februarie, caritatea a fost lovită cu acuzații că personalul Oxfam a angajat prostituate în Ciad în 2006.

Scandalul a declanșat indignare publică, în principal datorită faptului că Oxfam a desfășurat o investigație internă și a descis să nu publice rezultatele, permițându-și angajaților să plece voluntar în 2011. Mai devreme în această săptămână directorul adjunct Penny Lawrence a zis că demisionează în mijlocul scandalului.

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Detalii despre Oxfam la:

https://en.wikipedia.org/wiki/Oxfam

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button