X

PRINȚUL CHARLES s-ar fi convertit la ORTODOXIE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai multe surse, destul de credibilă afirmă că prințul Charles s-ar fi convertit la ortodoxie.  Dar, totul s-a petrecut în secret.

Informațiile au fost vehiculate și de presa britanică care a făcut această dezvăluire explozivă cu câțiva ani în urmă.

Pe scurt, se afirma că Prinţul Charles, moştenitorul coroanei monarhiei britanice, ar fi trecut la ortodoxie, în urma prieteniei cu un călugăr român de pe Muntele Athos. Un gest nu tocmai surprinzător, având în vedere că o parte din Casa Regală a Angliei e legată de ortodoxie prin fire trainice – Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta şi tatăl lui Charles, este grec de religie ortodoxă, iar mama lui, prinţesa Alice, bunica lui Charles, a fost călugăriţă ortodoxă. Argumente confirmate şi de desele vizite ale prinţului pe “muntele sfânt”, în căutarea rădăcinilor sale spirituale. Ceea ce este sigur este că prințul Charles petrece mult timp la Athos, asistând fervent și constant la slujbele de acolo și purtând înfdelungi discuții spirituale cu duhovnicii athoniți. Mai multe detalii despre aceste aspecte destul de controversate, putem citi într-un articol din Formula As.

Se pare că de curând, la înmormântarea regelui Mihai, anumite gesturi ale prințului Charles ar putea trimite către o apartenență secretă a sa la Ortodoxie.

„La funeraliile regelui Mihai, printul Charles, daca va amintiți, stătea cu ochii in jos, de fapt urmarea slujba ortodoxa de pe textul in engleza primit la Catedrala Patriarhală. M-am gândit ca e un omagiu, un ultim omagiu adus rudei sale, Regele Mihai. De fapt, era ceva mai mult de atât” scrie Daniela Lungu pe Facebook, citându-l pe Claudiu Târziu.

Cu toate acestea, până nu vom avea o confirmare oficială, afirmația de mai sus rămâne o simplă ipoteză. Nădăjduim că prințul Charles nu va fi prea dezamăgit de scandalurile care au zguduit din temelii Biserica Ortodoxă Română.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Dacă s-a convertit la ortodoxie, rămâne deocamdată o ipoteză. Dacă totuși este adevărat, devine suspectă această convertire, mai ales că mass-media din România face mare tam-tam pe tema monarhiei. Acest lucru nu pare a fi o coincidență, așa cum nu pare a fi nici faptul că Prințul Charles nu ne-a slăbit deloc cu vizitele sale, inclusiv la Patriarhie și președinție.

  1. Video: PRINTUL CHARLES in vizita la PATRIARHIA ROMANA / Priviti cum face SEMNUL CRUCII 
  2. Ni se pregateste ceva? Prințul Charles, rege al Romaniei?
  3. Printul CHARLES si ORTODOXIA

Să uităm însă ce înseamnă monarhia britanică, inclusiv implicațiile sale în masonerie:

  1. Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali 
  2. Francmasoneria sărbătorind 300 de ani de existență.Planul de subjugare a omenirii, aproape îndeplinit. Acest video dovedeste si implicarea casei regale a Regatului Unit al Marii Britanii in masonerie

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. In realitate Fart-olomeu a fost convertit de Sharl la “ortodoxia” lui Athenagoras, …. ca muuult ii mai placeau ultimului anglicanii, fatati religios prin frictionarea electrostatica a unui butoi de osanza cu Anne Boleyn

  2. E oarecum ciudata covertirea la ortodoxie a printului, dupa atatea capturi cu transformari in reptile ale monarhiei britanice. Tot el a afirmat ca are puternice legaturi dd sange cu vlad tepes( nici el nu cred ca inghite povestea cu dracula, doar e un om cultivat) Dar daca e sa dam crezare teoriei reptilienilor, la cat sunt de insetati de sange si de ritualuri masonice sataniste macabre, are dreptate sa-si geasca afinitati cu vlad tepes. Dar totusi ce cauta la muntele Athos? Exorcizare de demoni? Sunt niste informatii prea contradictorii? Pareri de la redactori, pareri de la cititori? Toate sunt binevenite.

  3. Ori acest Charles, care nu cred ca va mai apuca sa fie rege din cauza varstei inaintate, a bolii Alzheimer de care sufera si nu in ultimul rand, a longevitatii reginei. Mai plauzibil e ca el pregateste terenul pentru antihrist, care, da ar putea fi fi-su cel mare-are multe calitati care il recomada ,este trecut de 30 de ani, este un barbat atragator, face acte de caritate, va fi fiul unei curve care se da fecioara- sa nu uitam ca lady Di a fost prezentata la nunta ca o mireasA pura, o fecioara.
    Nu cred ca intentiile lui Charles sunt asa curate, ca vai n-a mai vazut el o asa tara si, chipurile s-a indragostit de ea…A venit cu o misiune speciala aici, cum ar putea sa distruga bastionul ortodoxiei etc Daca aveti informatii pe care eu nu le stiu, fiti generosi,va rog sa le impartasiti si cu altii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button