X

PRINȚUL CHARLES s-ar fi convertit la ORTODOXIE

Mai multe surse, destul de credibilă afirmă că prințul Charles s-ar fi convertit la ortodoxie. Dar, totul s-a petrecut în secret.

Informațiile au fost vehiculate și de presa britanică care a făcut această dezvăluire explozivă cu câțiva ani în urmă.

Pe scurt, se afirma că Prinţul Charles, moştenitorul coroanei monarhiei britanice, ar fi trecut la ortodoxie, în urma prieteniei cu un călugăr român de pe Muntele Athos. Un gest nu tocmai surprinzător, având în vedere că o parte din Casa Regală a Angliei e legată de ortodoxie prin fire trainice – Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta şi tatăl lui Charles, este grec de religie ortodoxă, iar mama lui, prinţesa Alice, bunica lui Charles, a fost călugăriţă ortodoxă. Argumente confirmate şi de desele vizite ale prinţului pe „muntele sfânt”, în căutarea rădăcinilor sale spirituale. Ceea ce este sigur este că prințul Charles petrece mult timp la Athos, asistând fervent și constant la slujbele de acolo și purtând înfdelungi discuții spirituale cu duhovnicii athoniți. Mai multe detalii despre aceste aspecte destul de controversate, putem citi într-un articol din Formula As.

Se pare că de curând, la înmormântarea regelui Mihai, anumite gesturi ale prințului Charles ar putea trimite către o apartenență secretă a sa la Ortodoxie.

„La funeraliile regelui Mihai, printul Charles, daca va amintiți, stătea cu ochii in jos, de fapt urmarea slujba ortodoxa de pe textul in engleza primit la Catedrala Patriarhală. M-am gândit ca e un omagiu, un ultim omagiu adus rudei sale, Regele Mihai. De fapt, era ceva mai mult de atât” scrie Daniela Lungu pe Facebook, citându-l pe Claudiu Târziu.

Cu toate acestea, până nu vom avea o confirmare oficială, afirmația de mai sus rămâne o simplă ipoteză. Nădăjduim că prințul Charles nu va fi prea dezamăgit de scandalurile care au zguduit din temelii Biserica Ortodoxă Română.

NOTĂ OrtodoxINFO

Dacă s-a convertit la ortodoxie, rămâne deocamdată o ipoteză. Dacă totuși este adevărat, devine suspectă această convertire, mai ales că mass-media din România face mare tam-tam pe tema monarhiei. Acest lucru nu pare a fi o coincidență, așa cum nu pare a fi nici faptul că Prințul Charles nu ne-a slăbit deloc cu vizitele sale, inclusiv la Patriarhie și președinție.

  1. Video: PRINTUL CHARLES in vizita la PATRIARHIA ROMANA / Priviti cum face SEMNUL CRUCII 
  2. Ni se pregateste ceva? Prințul Charles, rege al Romaniei?
  3. Printul CHARLES si ORTODOXIA

Să uităm însă ce înseamnă monarhia britanică, inclusiv implicațiile sale în masonerie:

  1. Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali 
  2. Francmasoneria sărbătorind 300 de ani de existență.Planul de subjugare a omenirii, aproape îndeplinit. Acest video dovedeste si implicarea casei regale a Regatului Unit al Marii Britanii in masonerie

 

Categorii
Ortodoxie
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. In realitate Fart-olomeu a fost convertit de Sharl la „ortodoxia” lui Athenagoras, …. ca muuult ii mai placeau ultimului anglicanii, fatati religios prin frictionarea electrostatica a unui butoi de osanza cu Anne Boleyn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!